Navigasyon Programı Arıyorum
-
Sağlam bi navigasyon programı arıyorum beyler.
google maps vardı 10 numara kullanıyordum da root ve rom yaptıktan sonra gitti program şimdi indirmeyi deneyince bulunduğunuz yerde kullanılamıyor diyo anlamadım ne iş var mı yardımcı olabilecek?
-
başka konu açmayayım:
bende arabada kullandıgım navigasyona dil dosyası yüklemek istiyorum konusanı diyorum.
kadının türkçesi güzel değil. varmıdır böyle kaynaklar. -
navigon, sygic
-
up olsun bi keree
-
sygic çok iyi. (s3)
-
NDrive var full ünü netten bulabilirsin.Kardeşimin telefonunda kullanmıştım güzeldi.
-
piranha blazer navigasyon için karadeniz şivesi dil dosyası vardı iki sene önce , elinde olan varmı araştırdım buldugum linkler ölmüş.
-
hocam ben de navigasyon arıyorum, bayramda batuma gidecez bir de hat avea telefon ace 2, ben bu navigasyonu batumda kullanabilir miyim?
-
Hocam Telefonda kullanacaksan İGO var tavsiye ederim bulamazsan pm at upload edeyim tabi bulabilirsem vardi galiba bende
-
risk53 bunu yazdı
Hocam Telefonda kullanacaksan İGO var tavsiye ederim bulamazsan pm at upload edeyim tabi bulabilirsem vardi galiba bende
bu uygulamayı çok duydum ama markette göremedim ben?Benim mi bi yanlışım var acaba?
-
igo süper hemn haritasını yüklüyorsun 500 mb gibi bişey ben internetten indirmiştim yükle derim. internetin olmasa bile gps den buluyor yolunu