Navigasyon Tavsiyesi(Alınık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:
    -----------------------------

CanKirca bunu yazdı:

nolanded bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

nolanded bunu yazdı:

CanKirca bunu yazdı:

Türkiyeyi düşündüğümüzde, en başarılısı root66, ardından tomtom gelir. igo filan daha sonra.

Türkiye için navigasyon ile ilgili yapılabilecek en kötü yorum bu olurdu herhalde

Türkiyede en başarılı harita başarsoft haritasıdır ve IGO yazılımları bu başarsoft haritalarını tercih eder, google maps bile başarsoft haritalarını kullanır

ayrıca iGO Primo oldukça gelişmiş bir navigasyon yazılımıdır ve hepsini sollar diyebilirim

hoca zaten en basitinden tomtomun sitesinde mapı var ordan baksın görür :D 120 bin nüfuslu ilçenin tek 1 caddesi yok tomtom da :D

başarsoftda bütün tedaylar var

işte tomtom isim yapmış ya :D

aynen öyle isme kanıp hemen bilmedikleri konuda bilmişlik taslayıp insanları yanlış yönlendiriyorlar, yurtdışından bahsetse tamam diyebilirim ama Türkiye'de bu iş onun dediği gibi değil işte...

Yahu elinden gelse kalkıp döveceksin. Özle yazılımlarla haritaların sıkıştırılmış dosyalarını açıp extract ediyoruz ve poi içeriklerini vs. ayrı ayrı kaydediyoruz. buna göre en iyi sonuç yazdıklarımdan elde ediliyor. Nedir bu sertlik? sana yanlış görünen bir mesaj yazdım diye açıkça küfredeceksin nerdeyse? İyi o zaman. bize yanlış gelen her yorumun altına, "insanları yanlış yönlendiriyorlar, bilmeden konuşuyorlar" yazalım? Hem sana bilmişlik taslasam ne olcak, taslamasam ne? sana bir garezim yok ki benim? elime ne geçecek? ne zamandır takip ederim seni, postlarını özenle okurum; ancak dürüst olmak gerekirse bu yorumunu hiç yakıştıramadım sana, dalga geçebilirsin, gülebilirsin, samimi söylüyorum inan..

istemeden kırıcı olduysam kusura bakma, ama sen crackli kullanımdan bahsetmişsin, çünkü tomtom ve diğeri kendi verisini ya da teleatlas haritası kullanıyor bu yüzden navigasyonla ilgili yeteri kadar bilgisi olmayan üye, bu cihazları alıp sonradan mağdur olma şansı yüksek, lisanslı şekilde kullanabilmesi için üstte tavsiye ettiğimiz yazılımlardan şaşmasın, ama illegal kullanacaksa windows mobile çalıştıran her cihazda istediği yazılımı ve haritayı kullanabilir...

tekrardan kusura bakma farkında olmadan gereksiz sert çıkış yapmış olabilirim...

Sorun değil, sadece biraz incindim sanırım.. her neyse..

inan bana, root66'daki haritalar oldukça başarılı, yılda 4 kez güncelleme yayımlanıyor resmi olarak, sadece kendi tecrübe ve düşüncemi aktardım.

Twitter: @CanKirca
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

CanKirca bunu yazdı:

inan bana, root66'daki haritalar oldukça başarılı, yılda 4 kez güncelleme yayımlanıyor resmi olarak, sadece kendi tecrübe ve düşüncemi aktardım.

başarsoft haritaları da yılda 4 kez güncellenir ama inan bana bu kadar detaylı bir harita Türkiye'de başka firmada yok kapı numarasına kadar herşeyi topluyorlar büyük bir hızla şu anda %61.17 kapı numaraları toplanmış, verilerde sürekli artış oluyor...

BAŞARSOFT HARİTA BİLGİLERİ

http://i55.tinypic.com/t8wy2w.jpg

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

CanKirca bunu yazdı:

başarsoft haritaları da yılda 4 kez güncellenir ama inan bana bu kadar detaylı bir harita Türkiye'de başka firmada yok kapı numarasına kadar herşeyi topluyorlar büyük bir hızla şu anda %61.17 kapı numaraları toplanmış, verilerde sürekli artış oluyor...

BAŞARSOFT HARİTA BİLGİLERİ

http://i55.tinypic.com/t8wy2w.jpg

Dediğin gibiyse mutlaka denemek lazım, itirazım yok zaten. sadece mesajdaki tavrın gereğinden fazla sertti, bu nedenle bu kadar üstüne düştüm.

Twitter: @CanKirca
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    konunun aranızda hallolması güzel. bir sorum daha olacak şimdi cep talfonu mu alsam navigasyonlu? kardeşimin telefona garmini yükledim ama neyle kıyas yapacağımı bilmediğim için yardımınıza başvurdum

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

UCANTENEKE bunu yazdı:
    konunun aranızda hallolması güzel. bir sorum daha olacak şimdi cep talfonu mu alsam navigasyonlu? kardeşimin telefona garmini yükledim ama neyle kıyas yapacağımı bilmediğim için yardımınıza başvurdum

Bende var hoca bir navigosyan nasıl cep telefonu performansı verirse bir cep telefonuda okadar veriyo anla artık :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

konuyu tekrar hortlatıp ve güncellemek adına ;

cep telefonuna bluetooth dan bağlanıp nete girme özelliği olan fiyatıda 300-400 gibi  olan 4.3 ekran , multimedya özellikli başarsoft haritalı ,igo yazılımlı ,  ardında kamera olup  araç kamerası özelliğide olan makina tavsiyesi istiyorum. yemek yapmasın o lazım değil :)

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/Navigasyon%20Cihazları/navking-route66-nav_nav66-nav-66-43-navigasyon-cihazi/productdetails.aspx?I_ID=56866

bu cihazda ,nete girebileme özelliği var görünüyor ama raute 66 haritası başarsoftla kıyaslanırsa nasıldır? yada başka bir ürün tavsiyesi olan ?

Temel adalettir .
Toplam Hit: 4394 Toplam Mesaj: 28