Nazardan Kurtulmak?
-
amk şeytan diyo gir bu işe de götür parayı...
neyse denize git en az bi yarım saat kal. cebinde az bi miktar tuz taşı. uyurken yakınında tuz bulundur. bu tuzları 2-3 günde bir değiştir.
hacı hoca oldum yemin ediyom.
edit : nazar dediğin sikindirik bi enerjidir. öyle güçlü birşey değil. ya da bana öyle geliyo bilmiyorum.
-
yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim, sene 2012 ulan.
-
bence de seni sevmiş, ayağını alıştırmış :)
-
The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------rajooonn bunu yazdı:
-----------------------------
Nazar yok,Fal yalan.
-----------------------------Nazar bilimsel olarak kanıtlanmış birşeydir.
-----------------------------kaynak var mı ?
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Muhabbete bak lan 21. yüzyılda =)
Falcıdan duyduğuna inandığına mı yanayım
buraya başlık açtığına mı yanayım
bu kadar insanın ciddi ciddi cevapladığına mı =)
-----------------------------kendi ciddiyetsizliğine yan aytek abi
-
falı bırakın ben nazara dahi inanmam, ama doktorların sen iyisin iyi dedikleri ağrının karşımdaki arkadaşta değil de bende olduğunu bildi üstüne git birine nazar için okut geçer dedi, daha gelmiş fal yok nazar yalan hayat boş pompala coş diyorsunuz..
Falın ne olduğunu da biliyoruz, evet cinlerden haber alanlar var, onlar dışında bi de işkembeden haber alanlar var. Ki zaten gerçekten cinlerden alanlar gelecekten bahsedemez. Her neyse, konu fal değil burada, nazar.
-
Kur'an-ı Kerimde nazar ayetleri vardır onları imanı gür olan yani genelde yaşlı kişilerin karşısına geçip okutabilirsin.
birde Ayetel Kürsi, Ihlas, Felak Nas surelerini bool bol oku
-
Noneyim:
Nutkum tutuldu Hocam buyuk mucize gerçekten. Baş ağrısı 10.000 kişide 1 görülen çok nadir bir olaydır.
Hele hele geçmişte tanıdığın bir kız olma ihtimalini bilmesi çok daha zor bunlar nadir bulunuyor.
bu ikisini de birleştirerek bu kızın sana büyü yaptığını bulma ihtimali neredeyse imkansız ve geçmişteki tüm kız arkadaşlarını arayarak da bu saptamayı eminim ki teyyid etmişsindir. yani kızlardan biri kesin nasıl anladığın konusunda hayretlere düşerek durumu sana itiraf etmiştir ki emin olmuşsundur.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim:
Nutkum tutuldu Hocam buyuk mucize gerçekten. Baş ağrısı 10.000 kişide 1 görülen çok nadir bir olaydır.
Hele hele geçmişte tanıdığın bir kız olma ihtimalini bilmesi çok daha zor bunlar nadir bulunuyor.
bu ikisini de birleştirerek bu kızın sana büyü yaptığını bulma ihtimali neredeyse imkansız ve geçmişteki tüm kız arkadaşlarını arayarak da bu saptamayı eminim ki teyyid etmişsindir. yani kızlardan biri kesin nasıl anladığın konusunda hayretlere düşerek durumu sana itiraf etmiştir ki emin olmuşsundur.
-----------------------------
Hocam bence muridimize bu kadar felaketten sonra bir nazar boncugu madalyasi yakisir :) -
İletisinde "kızlar salak" yazan üyeye bir kızın nazarı değmiş . hay allah.