folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nazi Doktorlar,Komutanlar Ve Yaptıkları?(İstek)

Nazi Doktorlar,Komutanlar Ve Yaptıkları?(İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    vukaat bunu yazdı:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Nazi_Soyk%C4%B1r%C4%B1m%C4%B1

burda yapılanlar açık açık göz önünde bu katliamda 1658 türk te katledilmiş

Hoca Crematorium lardaki yahudileri ayırt etme sistemi şuydu..erkekleri çırıpçıplak soyarlar ve sünnetli olup olmadığna bakarlardı..biliosunuz yahudilerde sünnet oluyor..arada 10 kişi bile olmayan bir Türk grubunada bu işlem uygulanıyor sünnetli oldukları görülüyor ve SS'lere Türk olduklarını kanıtlayamıyorlar ve yakılıyorlar..ardından durum Führer'in kulağına gidiyor ve direkmen İsmet İnönüye bir özür ve bildiri haberi gönderiyor..ardındanda ölen Türkler için Prag'a führerin kendi imzasını taşıyan ve af dileklerini içeren bir anıt yapılıyor

bilmiyordum ben bunu yeni öğrendim...

anıtlarının amk! onlarında amk! alayının amk!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Olm ne piskopat adamlarsınız ya : )

Az akıllı olun olm :P

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

hitler hakkında ilginç notlar :

adolf almanca sanslı ve kurt kelimelerinden turemiştir hitler kurtları cok sevdigi için kendi yakın cevresinde kendine kurt denmesini istemiştir alplere karsı yaptırdıgı ve savasın sonunda muttefiklerce yagmalanan evine kurt ini adını vermiştir.sektreterine dişi kurt diye hitep eden hitler konusmaları sırasında sık sık waffen ss lerden benim kurt surum diye bassedermiş.vejeteryen bir kişilktir hayatında alkol sigara kullanmamıs ambiyane tabirle karı kız pesinde kosmamıstır adı blondie olan bir almankurdu vardır siyanur içirilerek öldurulmustur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    Lemuria bunu yazdı:
    vukaat bunu yazdı:

Hoca Crematorium lardaki yahudileri ayırt etme sistemi şuydu..erkekleri çırıpçıplak soyarlar ve sünnetli olup olmadığna bakarlardı..biliosunuz yahudilerde sünnet oluyor..arada 10 kişi bile olmayan bir Türk grubunada bu işlem uygulanıyor sünnetli oldukları görülüyor ve SS'lere Türk olduklarını kanıtlayamıyorlar ve yakılıyorlar..ardından durum Führer'in kulağına gidiyor ve direkmen İsmet İnönüye bir özür ve bildiri haberi gönderiyor..ardındanda ölen Türkler için Prag'a führerin kendi imzasını taşıyan ve af dileklerini içeren bir anıt yapılıyor

Oysaki Stalin kasten öldürmüştü Türkleri..

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:
    Lemuria bunu yazdı:
    vukaat bunu yazdı:

Hoca Crematorium lardaki yahudileri ayırt etme sistemi şuydu..erkekleri çırıpçıplak soyarlar ve sünnetli olup olmadığna bakarlardı..biliosunuz yahudilerde sünnet oluyor..arada 10 kişi bile olmayan bir Türk grubunada bu işlem uygulanıyor sünnetli oldukları görülüyor ve SS'lere Türk olduklarını kanıtlayamıyorlar ve yakılıyorlar..ardından durum Führer'in kulağına gidiyor ve direkmen İsmet İnönüye bir özür ve bildiri haberi gönderiyor..ardındanda ölen Türkler için Prag'a führerin kendi imzasını taşıyan ve af dileklerini içeren bir anıt yapılıyor

Oysaki Stalin kasten öldürmüştü Türkleri..

hemde yüz binlerce.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    Hitler Türkiye"ye neden saldırmadı?
    yunanistanı bulgaristanı al kapıkuleye kadar gel ama türkiyeye girmememe sebebi ne?

Selam ve dua ile...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Hacı aslında ben daha çok Generalleri ile ilgili bilgi isteyecektim .

Anlattığım gibi general bataklığı geçmek için bataklığı esirlerle doldurmuş tankları geçirmiş...Ayrıca bu adamdaki strateji dehşetül hahşett.....En büyük generallerden biri bu ipnenin adını öğrenmek isiyuorum..Yada kitabı varmış kitabın adı..

Birde nazi doktorlarınn genetiksel çalışmaları hakkında bişiler öğrenmek istiyorum..

Vel hasıl selam hitler Ve genel olarak nazilerin yaptıkları veya yapmaya çalıştıkları her eyi öğrenmek istiyotum .Bunun için e-book kitap ansiklopedi tavsiyelerinizi bekliyorum....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    xursi  neden öğrenenmek istiyorsun  amacın ne sadece merakmı yoksa genel kültürün olsun muhabbetlerde bır ıkı sözde benden olsun demek içinmi  kısacası neden eger bunların dısında baska bır sebeble öğrenmek ısıtıyorsan yardımcı olabılırım ama sebebını ögrenmem gereklı

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

vegapc bunu yazdı:
    Hitler Türkiye"ye neden saldırmadı?
    yunanistanı bulgaristanı al kapıkuleye kadar gel ama türkiyeye girmememe sebebi ne?

dedi aslinda hitler TR den girersem Rusyayi cabuk ele geciririm diye. Zaten mantikli aciklamada o. Hatta almanlarin muttefiki durumundaki bir osmanlinin devami ve yardimi ile rusya hemen cozulurdu. Ve hitler, Ismet pasaya fikrini acikladi. Herkesin tahmin ettigi olay, ismet pasa'nin birlikte haraket etmesi idi. Ama araya amerika girdi, o ana kadar alman hegomanyasinda altinda kalan TR, birden kutup degistirdi. ve ismet pasa, "TR den gecebilirsiniz ama diger butun yollardan daha fazla zaman harcarsiniz" dedi, diplomatik bir dille. Ve almanya muttefigine girmek istemedigi icin Karadenizin ustunden gitmeye karar verdi. Eee, Ismet pasa'nin bu olayda amerika'yi tutmasinin sebebi ne oldu?? TR Ataturk'un kurdugu bir cumhuryetten ismet'in cumhuriyeti haline geldi. ataturk bustleri yikildi, paralardan ataturk resmi cikartildi, ismetin resmi kondu. Ve TR tamamen amerikan emparyalizminin usagi oldu.

buyrun izleyin; Simdiki zaman-oktay sinanoglu, youtube

http://youtube.com/watch?v=CiYBSaF7Qd0 

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apoyraz
    apoyraz's avatar
    Erkek
    vukaat bunu yazdı: