Nazi Filmleri Arıyorum
-
Schintler'in Listesi
Max Manus
-
-
Hocam naziler demişsin gerçi ama 2. dünya savaşı ile ilgili en müthiş filmlerden biri general patton dır mutlaka izle. 2. dünya savaşı ile ilgili filmler daha çok 80 öncesi filmler sonrakiler birkaçı hariç iyi değil.. Birkaç örnek veririm aklıma geldikçe.
-
Beyler anlatamadım heralde, nazi eylemlerini eleştirip film yapan yahudileri veya sovyetleri öven filmler degil aradıgım.. Schindler's List yazanlar olmuş veya yine o ayarda filmler önerilmiş. Daha açık yazim isterseniz; nazi propogandası yapan filmler arıyorum.
@alibaba şimdi bitirdim sağol aldım arşive :)
-
güzel konu, ben de merak ediyorum var mı öyle filmler.
Enemy at the gates pek propaganda değil ama yine de iyi film, sniper(keskin nişancı) işlerini sevenler izleyebilir.
-
eni cevap vermedi farzet o halde. Birde bu vatandaşa cevap verme gafletine düşmeyen her müride teşekkürler:)
-
hayat güzeldir
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
eni cevap vermedi farzet o halde. Birde bu vatandaşa cevap verme gafletine düşmeyen her müride teşekkürler:)
-----------------------------herkes sizin siyasi görüşünüzü paylaşmak zorunda mı ? siz kendi ideolojik çevreniz ile aranızda ne paylaşıyorsanız paylaşın.
sadece başlığı okuyup mesaj yazan siyonist mesajlarla soslu dolu film öneren olmuş.
adam ilk mesajda yazmış bunu zaten.
daha da gelip adama laf atmanin mantıklı bir açıklaması var mı ?
adam isteğini yazmış. bilen ve bilgisini paylaşmak isteyen yorum yazar film önerir.
okumadan etmeden direk post atıyorsunuz sonrada cevap vermeyin adama oh ne ala mualla.
-
Kalpazanlar-The Counterfeiters
-
çöküş filmi vardı sanki