Nazi Ordusu [Renkli Fotoğraflarla]
-
deccal_ bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bu resim yeni olsa gerek ordaki tüfek mg3 (biz makineli g3 derdik ((= ) ben 2006 da askerden geldiğimde onu kullanıyoduk askerde ((=
yoksam adamların 1940 lı yıllarda kullandıkları tüfekleri biz yeni yenimi kullanıyoruz?
-----------------------------
aynen hocam 2.dünya savaşından kalma bir ordumuz var. -
var olduğu zaman içinde en mükemmel güce sahip ordu wehrmacht'tı;ordu-millet anlayışı,ordu mensublarının vatan'a sadakati ve şerefi,disiplin'i,ar-ge'si,ordu ve devlet'teki feodal yapı mükemmel'di,öyle'ki biz Türk'ler ve diğer Millet'ler bile günümüzde bu efsane ordu'ya ve yarattıkları ülke'ye saygı duyuyoruz,amaçlarını ister beğenin ister beğenmeyin Nazi Almanya'sı şu anki modern dünyanın bir çok konudaki temel taşının sahibidir,biyoloji'de,kimya'da,otomativde,makina sanayiinde,silah sanaayinde,ilaç sanayiinde ve bir çok alan'da arkalarında başarılı işler bırakmışlardır..gerçekten bir Türkiye vatandaşının gıpta etmesi içten bile değil..son derece saygı duyulası..fotolar için teşekkürler,hepsi harika..Hail Hitler :P
-
deccal_ bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bu resim yeni olsa gerek ordaki tüfek mg3 (biz makineli g3 derdik ((= ) ben 2006 da askerden geldiğimde onu kullanıyoduk askerde ((=
yoksam adamların 1940 lı yıllarda kullandıkları tüfekleri biz yeni yenimi kullanıyoruz?

mg42 resimdeki orjinal adı "mehrzweckmaschinengewehr typ 42"
mg3ün babası oluyo hocam
Ayrıca ordu fazla görkemli ahh ulah ahh
-
konu açılmışken 2. dünya savaşı meraklılarına bi kaç paylaşım yapayım dedim ; paylaştığım gruplar bu savaşları anlatan müzikler yapıyorlar..
http://www.youtube.com/watch?v=hLyFJtdcPTo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=BNi3OR0WFHs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=FizS4-3Q_YM&feature=related -
xz bunu yazdı:
-----------------------------CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------nazi ordusu hangi ülkenin ordusu topram.
bilgi verirsen sormak zorunda kalmayız /:
-----------------------------hindistan ...
-----------------------------öeehhhh...
-
Daha önce hiç savaş zeplini görmedim gerçek hayatda.
Naziler akarr :D
Hitler rulzz :D
-
Birşey dikkatimi çekti Cod2 den Hatırladığım kadarıyla Sadece ingilizlerde sten adındaki hafifmakineli vardı ama bu resimlerin birinde dayıda sten var ??
(aşşalayıcı şeyler yazmayın bilmiyo olabilirm ) -
deccal_ bunu yazdı:

-----------------------------hocam sanırsam o silah mg42 olması lazım ayrıca senin askerkde kulladıgın g3lerin yapımı kaç acaba ??? :D hiç bunu düşündün mü??
-
bu kadar çeşitli araçlar varmış da acaba merak ediyom bu aracların hepsi de soğuk rusya yollarında mı dondu ilginc :S
-
benim acemi birliğinde kullandığım g3 silahı 1973 modeldi (((: