Nba 2K10 Tek Link
-
Dosya Boyutu : 6,65 GB
İndirme Linki : http://www.heyeti.com/indir2/heyeti.com_859688.rar
Rar Şifresi : www.heyeti.com
Ekran Görüntüleri ;

-
Güncel...
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Güncel...
----------------------------- -
hocam elinize sağlık hızlı indiriyo saolun..
-
CasTeaL hocam sen ve heyeti.com olarak büyük bi paylaşım veriyorsunuz hepinize çok teşekkür ederim.. Kolay gelsin..
-
deamon tools ile crack yapamadım biraz anlatıırmısınız
-
emeğine sağlık hocam
-
paylaşım güzel
ama oyunda iş yok kontroller deli ediyo adamı oyunu yükledim sildim oynadım nba2006 yükledim düşün :D
-
SilenC3 bunu yazdı:
paylaşım güzel
ama oyunda iş yok kontroller deli ediyo adamı oyunu yükledim sildim oynadım nba2006 yükledim düşün :D
-----------------------------aynen sana katılıyorum kardeş.grafikleri çok güzel yapmışlar fakat oyunda gereksiz sahneleri geçemiyorsun.mesela bir pozisyonun tekrarını gösterecekler illa izlemek zorundasın.rakip takım time out alıyor illa bekleyeceksin.maç başında , maçtan sonra , maç sırasında bir çok kez fuzuli yere beklediğim oluyor.oyunun ayarlarına baktım bu sahneleri geçiştirecek bir ayarını bulamadım.yada varda ben bilmiyorum.eğer gerçekten varsa bunu nasıl yapıldığını bana gösterin.10 dk lık bir oyun 25 dk da bitiyor insan sinirleniyor gereksiz sahneleri izlemek zorunda olunca.
-
PALL mı bu oyun, ve ps2 linki olan arkadaş var mı?
-
SilenC3 bunu yazdı:
paylaşım güzel
-----------------------------crack olayını nasıl yaptın acaba