folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ne Bekliyordunuz Ne Gördünüz....Tek Tek Yorumlar..

Ne Bekliyordunuz Ne Gördünüz....Tek Tek Yorumlar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Evet Arkadaslar Bu hükümmetten Seçim Sonrası Ne bekliyordunuz Ne Gördünüz ....düşünceleriniz neler..

-->bence...--> sadece verilen sözlerin hiç biri yerine gelmedi onu gördüm..emekliye bindi bunu gördüm yılbaşından sonrada tazminat kalkıcakmış..yani işyerinden kovulduğunuz zaman tazminat ödenmeyecek birde bunu görücem..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    euro 2milyona dayandı :)

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    Dedikleri bir çok şeyi yabtılar daha ne a.q su anki seviye turgut özal zamanını geçmiş bile daha ne olsun...

ama Türbana çözüm bulacaz dediler onu ypamadılar bu güne kadar iktidara gelme oncesı vaatlerde tum genel başkanlar bunu vaat etmişler ama hiç birisi işin içinden cıkamaıs şimdide oyle..

Tayyıb erdogan karsıtı cok ınsan var bu sıtede ama ben o adamı cok sevıyorum yaw bencede işini yapıyor.

adamlar yabtıklarını dünya istatistıklerıne gore acıklıyorlarda yane hiç bişee yabmöadıla dıye yazmısın yuh be abi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ben bi bok beklemiyordum.. iykide beklememişim hiç bişey olmadı zaten..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Aynen,bi skim beklemiyordum,hatta tahmin ettiğim skimden daha da beterini görüyorum şu an.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    iyi bişey taptıklarında bas bas bağırıyolar tvlerde cıkıp şov yapmasını biliolar bölece akıllarda hep yaptıkları iyi şeyler kalıyor.
    reklamlarını iyi yapıolar..
    peki ya kötü olanlar?
    son 1 aydaki dolar euro fiyatlarına bakın.
    milli gelirde 597 dolar fakireştik.
    neden bunu dile getirmiyorlar?
    durum kötü olduğu zamandaki acıklama:Hersey kontrol altında..

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Ben teknik lise mezunuyum,önümüzün açılacağını ummuştum onun yüzünden tercih yapmadım,şimdi boq peşindeyiz.Şerefsiz seçimden önce eşek gibi anırıyordu ama şimdi ses çıkmıyor.Madem yapamayacaksın en diye bize umut veriyorsun.Onun yüzünden 2 senem yandı,ha bu sene ha diğer sene diyee.Hakkım varsa onun üstünde haram ediyorum,benim gibi on binlerce kişinin sadece bu yüzden hakkı var üstünde. Ya diğer meselerde.... Allah yardımcısı olsun...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    bazı arkadaslar futbol takımı tutar gibi parti tutuyorlar..şu an başta olan partiyi herkez biliyor..lütfen daha objektif bakalım RTE hiç bişi yapmadı..ama savunanlar için çok sey yaptı neymi.. ülkeyi pazarladı heryeri özelleştirdi..Sattı Sattı bitiremedi..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    THT2005 dedi:

Sattı Sattı bitiremedi.. +999999999

Şu an yaşadığım yere eskiden yere turistler tatile gelirdi,şimdi alayı ev satın almaya başladı,hala da almaya devam ediyorlar, piyasa yabancılarla,özellikle de İngilizlerle dolmaya başladı, yakında buraya İngiliz mahallesi açılırsa şaşmam,ama ne çare, daha satacak çoook yerimiz var daha nasılsa...

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    türban konusu dışında alkışlar. oda bu ülkede bişeyi ha değiştiriyorum demekle değişmez keşke onu yapacak kadar yürekli biri gelse de bu böyle olacak dediğinde aynen dediği gibi olsa mesela ben adayım

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    ülkenin basına gelen en kötü seydir tayyip..Dikkat sadece şey diorum çünki anca o kadarlık biri..:)) Herkesle dost gecinir ülkeler gezer sehirler gezer konuşmalar yapar muhalefet önümüzü tıkıyo diye bagırır ama adamın yapmadıgı kalmadı..ülkeyi yabancılara dagıtıyo resmen,kemal denen bi bakanı var adam göstere göstere yolsuzluk yapıyo(hemde 1deil 2deil..) bide pişkin pişkin gülüyo..Hah yapmadıgı bişe kaldı pardon gelip bi aazımıza etmedigi kaldı..Ciftciye dedigi '' Lan ananı al git'' lafınıda biliyoruz hepimiz..Şimdide cumhurbaşkanını kendi adamı secmeye ugraşıyo..Oda olursa toptan batarız..YÖK tamamen tayyibe kalır..daha anlatiimmi? bu adam bide zamanında hapse girmiş cıkmış biri..eger icinizde biraz o adama sevgi varsa araştırın bakalım neden girmiş hapse zamanında?..Bu adam ya bi daha secilicek bizim afedersiniz koyun halkımız yüzünden yada bu ülkeden kaçarak gitmek zorunda kalıcak..

fasist kaynıyo ortalık yaa..
Toplam Hit: 4007 Toplam Mesaj: 24