Ne Bu Facebook Dalgası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ne zamandır netten uzağım.Bir kaç kez denk geldi kızlarla konuşuyorum msni verişiyoruz (giirmeyeceğim halde) sonra kızın değişmez sorusu
    -gız:Facebook'un varmı?

-ben:Yoook mına koyim.Facebook olmadan vermiceksen söyle.

Ne bu kardeş anladık orjinal birşeyde bir kaç ayda neti bu kadar feth mi etti mq.

Verici şartları
    1-karizman olsun,
    2-paran olsun
    3-facebookun olsun

mq face imizde var her gün zıçıyoruzda bokumuzda var diyicem bozmayayım ağzımı.
    Zaten bütün karikatür dergilerini aldım beynimin kayışı koptu harbi kıl oldum. 

Tahribata girdim abo haberlerde face book...??!! Hayda.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selcukyes
    selcukyes's avatar
    Erkek
    ya kardes sorma yonjanın daha jıkı tıkı modern versıyonu ıste baska hıc bısıyı yok uyelıgım vardı ınan kapattım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    valla her yerde feybuktur gidiyo adam uğraşsa parasını verse bu kadar reklam yapamazdı heralde üye olmadım olmayacam...

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeBeSe
    MeBeSe's avatar
    Erkek
    Afedersin işin bokunu çıkarmış amacı apayrı şeyler olan beleş arkadaşlık sitesi kusura bakmayın ama yeryüzündeki en büyük pezevenklik servisi gibi bişe...

Keldemi Keder Zift Vursan Gider...:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek
    okadarda kötü bişey değil aslında amacında kullanırsan ve dışına çıkmazsan işe yarar bi site

Fak yu!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    amaç için kullanılırsa kötü birşey değil ilk okul arkadaşlarımı filan buldum mesela gayet hoş ama millet azıtmış saçma sapan nicklerle üye olanlar var ilk okul arkadaşın nickini nerden bilsin aq? yaz ismini işte.. bi de her bi bilgisini olduğu gibi veren var kolpa üyelik at bi kenara birini mi hacklicen? git bak profile doğum tarihinden sevdiği hayvana, tuttuğu takımdan posta koduna kadar her bişeysi var..

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

walla onu  beşi bilmemde ilk üye olduğumda  türkiye ağında 823.000 küsür  kişi vardı az önce bi daha  baktım 

1.253.000  küsür  kişi oldum  ve  ben  üye olalı  1 ay  oldu olmadı.

1 ayda  400 000 kişi  üye olmuş  çok deli  büyüyor anlayacanz.

amacına  uygun kullanıldıında mükemmel  bişe  çok sevindirik etti beni yahu  kimleri buldum kimleri..  :))  maziyi küllüyorsun  güzel bişee

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

güzel bi oluşum bence bi ton arkadaşımı buldum ... şindi bi eleman çıkar kişisel bilgi cart curt der... alsın anasını satayım

sanki bana isteseler bulamazmı kala kala götü boklu feysbukamı kaldılar ki ayrıca ben mossad ajanımıyımki ula demi yani

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

üye olim dedim gmail le bana gmail şifresini sordu salladım tutmadı.Dedim mikerim her türlü bilgi mi sana vericem mi.

Dakika 2 gol 2.tiki kızların benden facebook istemesinden dolayı kötü bakıyordum böylede yapınca iice kıl oldum. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    gecen gastede okudum facebook da reklamlara tık başına bide uye getirme basına para oduyolarmış :)

onekine?
Toplam Hit: 2509 Toplam Mesaj: 12