Ne Bu Facebook Dalgası
-
ne zamandır netten uzağım.Bir kaç kez denk geldi kızlarla konuşuyorum msni verişiyoruz (giirmeyeceğim halde) sonra kızın değişmez sorusu
-gız:Facebook'un varmı?-ben:Yoook mına koyim.Facebook olmadan vermiceksen söyle.
Ne bu kardeş anladık orjinal birşeyde bir kaç ayda neti bu kadar feth mi etti mq.
Verici şartları
1-karizman olsun,
2-paran olsun
3-facebookun olsunmq face imizde var her gün zıçıyoruzda bokumuzda var diyicem bozmayayım ağzımı.
Zaten bütün karikatür dergilerini aldım beynimin kayışı koptu harbi kıl oldum.Tahribata girdim abo haberlerde face book...??!! Hayda..
-
ya kardes sorma yonjanın daha jıkı tıkı modern versıyonu ıste baska hıc bısıyı yok uyelıgım vardı ınan kapattım
-
valla her yerde feybuktur gidiyo adam uğraşsa parasını verse bu kadar reklam yapamazdı heralde üye olmadım olmayacam...
-
Afedersin işin bokunu çıkarmış amacı apayrı şeyler olan beleş arkadaşlık sitesi kusura bakmayın ama yeryüzündeki en büyük pezevenklik servisi gibi bişe...
-
okadarda kötü bişey değil aslında amacında kullanırsan ve dışına çıkmazsan işe yarar bi site
-
amaç için kullanılırsa kötü birşey değil ilk okul arkadaşlarımı filan buldum mesela gayet hoş ama millet azıtmış saçma sapan nicklerle üye olanlar var ilk okul arkadaşın nickini nerden bilsin aq? yaz ismini işte.. bi de her bi bilgisini olduğu gibi veren var kolpa üyelik at bi kenara birini mi hacklicen? git bak profile doğum tarihinden sevdiği hayvana, tuttuğu takımdan posta koduna kadar her bişeysi var..
-
...
-
walla onu beşi bilmemde ilk üye olduğumda türkiye ağında 823.000 küsür kişi vardı az önce bi daha baktım
1.253.000 küsür kişi oldum ve ben üye olalı 1 ay oldu olmadı.
1 ayda 400 000 kişi üye olmuş çok deli büyüyor anlayacanz.
amacına uygun kullanıldıında mükemmel bişe çok sevindirik etti beni yahu kimleri buldum kimleri.. :)) maziyi küllüyorsun güzel bişee
-
güzel bi oluşum bence bi ton arkadaşımı buldum ... şindi bi eleman çıkar kişisel bilgi cart curt der... alsın anasını satayım
sanki bana isteseler bulamazmı kala kala götü boklu feysbukamı kaldılar ki ayrıca ben mossad ajanımıyımki ula demi yani
-
üye olim dedim gmail le bana gmail şifresini sordu salladım tutmadı.Dedim mikerim her türlü bilgi mi sana vericem mi.
Dakika 2 gol 2.tiki kızların benden facebook istemesinden dolayı kötü bakıyordum böylede yapınca iice kıl oldum.
-
gecen gastede okudum facebook da reklamlara tık başına bide uye getirme basına para oduyolarmış :)