Ne Bu Yorgunluk Ya..
-
Aktardan kore Ginsengi al iç, zımba gibi olursun içinde patlamaya hzır bir bomba bulursun, yanlız o enerjiyi harcamazsan boımba içeride patlar söylim.
-
Hocam doğa değişiyor. İnsanlarda doğya'ya bağlı olarak değişiyor. Yüksek basınç, alçak basınç değişimi gibi şeyler sürekli üstümüzde etki oluşturuyor. Bu yüzden gayet normal.
Bir kaç güne alışırsın. FAkat vitamin al, günde en az 15 dakika güneşte dur. Çünkü istediğin kadar meyve/sebze ye yada vitamin hapı al ; çözünüp etkili olabilmesi için güneş ışınları şart.
-
yNsr bunu yazdı:
-----------------------------Aktardan kore Ginsengi al iç, zımba gibi olursun içinde patlamaya hzır bir bomba bulursun, yanlız o enerjiyi harcamazsan boımba içeride patlar söylim.
-----------------------------hoca benim libido tavan zati. şimdi bunu da içince saldırırmıyım sağa sola ?
sınav sebebiyle zaten iyip yiyip oturuyom, besiye çekilmiş gibi oldum.
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------yNsr bunu yazdı:
-----------------------------Aktardan kore Ginsengi al iç, zımba gibi olursun içinde patlamaya hzır bir bomba bulursun, yanlız o enerjiyi harcamazsan boımba içeride patlar söylim.
-----------------------------hoca benim libido tavan zati. şimdi bunu da içince saldırırmıyım sağa sola ?
sınav sebebiyle zaten iyip yiyip oturuyom, besiye çekilmiş gibi oldum.
-----------------------------panax ginseng (Kore) aslında libido yapmıyor, yamulmuyorsam.
-
temiz hava iyi gelir :)
-
Hacı sen bi duş alda gel bakim hadi :D
-
sanırım sınavlara hazırnıyosun :) O yuzden gel bız buna VİCDAN AZABI diyelim:) A yok ders calısıyorum elımden gelenın en ıyısı bu dıosan sınav sıtresı felan yok dıyosan soğuk vurmuştur soğuk
-
havalardan abi, mevsim geçişlerinde olur o mayışıklık
yatıp uyuyun
-
"Yaşayan Ölü Bu Zombi Kafasından Vuralım"
http://www.youtube.com/watch?v=djsi-ALfMtQ
Bi doktora gitsen daha iyi olur sanki
-
Emanuel bunu yazdı:
-----------------------------panax ginseng (Kore) aslında libido yapmıyor, yamulmuyorsam.
-----------------------------inş yamulmuyoorsundur yoksa ben yamulurum. zaten o işlere ara verdik kaç aydır tık yok zor tutuyom kendimi.
7 temmuzdan sonra tepecik paklar beni :P