Ne Çekilmez Çilem Varmış Arkadaş.
-
vegapc bunu yazdı:
-----------------------------
ReDsEa bunu yazdı:
vegapc bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
vegapc bunu yazdı:
TT senin kotana fazladan 3-5 gb geçirip onun üstüne yatacak bir firmamı sence?
eğer o kadar kullanmadığını idda ediyorsan kur bir program üç aşşağı beş yukarı bilirsin ne kadar kullandığını.
Bide söylermisin kablosuz modemmi kullanıyorsun?
-----------------------------ttnet 3-5 gb kitleyecek bi firma arkadasım çünki ttnetle ortak çalışıyoruz işin içindeyiz yani biliyoruz ne yaptığını.. bazen bayisi olmamıza rağmen bizede kitliyor...
madem işin içindesin açıklada millet bilsin tt ne haltlar karıştırıyormuş ne yapıyormuş downloadı nasıl arttırıyormuş
-----------------------------hocam işin içindeyiz derken yani yaptığı haltları biliyoruz çünki bayisiyiz... nasıl artırdığını nasıl ettiğini nerden biliyim ben. ama 2 ay nevşehire gittik. dükkan 2 ay kapalı kaldı. modem kablolu ve acık değildi kapattık. bize 1. ay 4 gb 2. ay 13 gb kota girdi... bilgisayar kapalı modem kapalı elektrik bağlantısı yok :)))
Ustelik bayisiyiz yanii... Ondan sonra biri adsl bayiliğini aldık ve sınırsız tarifesini aldık. Yani sandığınız kadar ak bi firma değil ttnet...
madem bu kadar eminsin kimsenin senin modeminden girmediğini, yan komşularına şifreni-hattını paylaşmadığını, modemin elektriğini dahi takmadığını, ttnet wifi noktalarından girmediğini hemen bi dilekçe yaz ver burda yazdığının aynısını. Bana göre ya sana gelen faturadaki bağlantı ücretini sen kota aşımı gibi aldıladın veya baktığın anda baktiğin sitede bir arıza vardı.
Bence müştrilerden önce sen sormalısınki aynı şikayetlerle sana geldiklerinde onlara bir cevap verebilesin.
Ha birde merak ettim Biri adsl kullanıp ttnet bayiliğini nasıl aldın. firma adı ney senin :)))
-----------------------------önce ttnetin bayisiydik 4 gb kotalı net kullanıyoduk HB İLETİŞİM & GÜVENLİK daha sonra bu olaylar olunca bide bzim adımıza müşteriden kablo parası almıs ttnetin elemanları 5 lira adam tuketici haklarına basvurdu şikayet etti bizi tüm bunlar üst üste gelince ttnetin bayiliğinden ayrıldık. ayrıca Şuan 2 büyük firma ile mahkemeliğiz. Turkcell ve Türk Telekoma dava actık. bu olaylar yuzunden Türk telekoma 2 ayrı dava actık. 1 tanesini kazandık 5 milyar tazminat ödedi Türk Telekom bize. 1 tanesindende biz geri vazgectik. Turkcelle olan davayı ise biz kazandık. 400 lira fatura gelmişti oysaki bizi bilgilendirmemillerdi tarife hakkında 400 lirayı geri aldık...
Tüm olanlardan sonra biri adsl aldık ve bayisi olduk
işler fazla karısık tam anlatamadım ama olsun :D
-
evine gelen hatta telefonun olsada olmasada bakım yapılacak.
telefonun olursa sabit ücret adı altında yalın adsl alırsan bakım ücreti gibi alınacak.
alınacak çünki senin evine telefonun olsada olmasada adsl in için hat geliyor... -
RootB bunu yazdı:
-----------------------------alakası yok. yanlıs düşünüyosun. herkesin kotalı olması onların daha çok işine gelir normalde.
-----------------------------Tmm işte kotaları şişirdikleri için su anda herkezin kotalı olmaları daha çok işine gelir googledan araştırırsan Kota konusunda son zamanlarda neden bu kadar çok şikayet oldugunu anlarsın işin içinde bi bit enigi var ben dogru düzgün hiçbirşey yapmamısken Günde 4GB kotam olması bence bana göre biraz ilginç :)
-
ReDsEa bunu yazdı:
önce ttnetin bayisiydik 4 gb kotalı net kullanıyoduk HB İLETİŞİM & GÜVENLİK daha sonra bu olaylar olunca bide bzim adımıza müşteriden kablo parası almıs ttnetin elemanları 5 lira adam tuketici haklarına basvurdu şikayet etti bizi tüm bunlar üst üste gelince ttnetin bayiliğinden ayrıldık. ayrıca Şuan 2 büyük firma ile mahkemeliğiz. Turkcell ve Türk Telekoma dava actık. bu olaylar yuzunden Türk telekoma 2 ayrı dava actık. 1 tanesini kazandık 5 milyar tazminat ödedi Türk Telekom bize. 1 tanesindende biz geri vazgectik. Turkcelle olan davayı ise biz kazandık. 400 lira fatura gelmişti oysaki bizi bilgilendirmemillerdi tarife hakkında 400 lirayı geri aldık...
Tüm olanlardan sonra biri adsl aldık ve bayisi olduk
işler fazla karısık tam anlatamadım ama olsun :D
redseA dogru soyluor :) yalnız biri adsl de aynı halt . insanları nerden sömürebilirz die yer arıyorlar. hep akp ci işte bunlarda .b ucu akp ye dokunuyor biraz inceleseniz. amerika israil obur dış güçler vs . :Ç sök neti toptan bi daa gonderirler zaten fatura :D o zman sok dötlerine kardeş
-
vegapc bunu yazdı:
telefonun olursa sabit ücret adı altında yalın adsl alırsan bakım ücreti gibi alınacak.
alınacak çünki senin evine telefonun olsada olmasada adsl in için hat geliyor...
-----------------------------bilmeden konuşmak bu olsa gerek.
1.si sabit hat ücreti adsl faturasından hariç olarak telefon faturası ile gelir.
2.si bakım ücreti bakım ücreti olarak detaylı faturada belirtlilir. kotana eklenmez.
aynı durumu bende yaşadım. kablosuz modemin fişini çekip 2 haftalığına şehir dışına çıktım. evde kimse yok. geldik kota aşımı var. detaylı fatura istedik o ay için o 2 haftalık süreçte kullanılmış görünüyor. babam dilekçe vermişti ne olduğunu bilmiyorum sonra.
ayrıca internet şifreni bilen birisi kendi hattı üzerinden senin hesabından internet kullanamaz.
-
Fikret bunu yazdı:
vegapc bunu yazdı:
alınacak çünki senin evine telefonun olsada olmasada adsl in için hat geliyor...
-----------------------------bilmeden konuşmak bu olsa gerek.
1.si sabit hat ücreti adsl faturasından hariç olarak telefon faturası ile gelir.
2.si bakım ücreti bakım ücreti olarak detaylı faturada belirtlilir. kotana eklenmez.
aynı durumu bende yaşadım. kablosuz modemin fişini çekip 2 haftalığına şehir dışına çıktım. evde kimse yok. geldik kota aşımı var. detaylı fatura istedik o ay için o 2 haftalık süreçte kullanılmış görünüyor. babam dilekçe vermişti ne olduğunu bilmiyorum sonra.
ayrıca internet şifreni bilen birisi kendi hattı üzerinden senin hesabından internet kullanamaz.
Bilmeden konuşmak senin yaptığın olsa gerek.
eğerki ben senin komşunsam ve senin ttnet kullanıcı adını ve şifreni biliyorsam onunla internete girebilirim. telefonundanda 900lü hatlara bile girerim
bakım ücretinin kotaya yansıtıldığı gibi saçma birşeyi kim nerede söylemiş, sanırım anlama güçlüğü çekiyorsun.
ayrıca sabit ücret telefon faturasıyla gelir diyoruz zaten eğerki yalın adsl alacak olursan ilerde , o aldığın yalın adsl in üstüne eklenecek o sabit ücret.
BİLMEDEN KONUŞAN ADAM -
vegapc Demişki :
-----------------------------Bilmeden konuşmak senin yaptığın olsa gerek.
eğerki ben senin komşunsam ve senin ttnet kullanıcı adını ve şifreni biliyorsam onunla internete girebilirim. telefonundanda 900lü hatlara bile girerim..!
-----------------------------Giremessin dostum bilmedigin bişiyi bari idda etme.
-
şöyleki ttnetin kota şişirme usulü tıkladığın her dosyayı indirdiğini düşünerek hesaplıyor
-
hans arkadaşa katılıyorum çünkü sabah pc yi açtığımda modemde faaliyet varken pc de internetim bağlı gözükmüyordu modemi kapattım açtım internete girdim telekomun sitesine yönlendirildim kullanıcı adınız ve şifreniz bu porta uymuyor die bir mesaj verdi birkaçkez daha olmuştu tabi.sanırım kabloluda hat numaranın kullanıcı adın ve şifrenle uyuşması gerekiyor
-
Başlığı görünce bnd arkadasın başına amansız dertler geldi sandım :)