Ne Garip ?
-
abd kökenli firmalardan bahsediyoruz
-
feysbuk u o ettiği söylenen bilmem kaç milyar doları verip alacak bir salak çıkarsa, bana yönlendirin birkaç lafım olacak ona.
-
googleın hikayesi de markın hikayesi de ortada.onların farkı bizim projemiz var ama paramız yok dediklerinde birilerinden anında milyon dolarlık cek yazabilecek yatırımcıların olması.bakıldığında google 0 karla cok uzun zaman yoluna devam ediyor.o gün yatırımcıları biz desteğimizi kesiyoruz deseydi şuan bu siteye bile yazıyor olamazdım.hukumet desteği olsaydı bu sitelerin davalarla uğraşmaları mumkun olur muydu ?
-
Beko, bir dünya markası...
-
Abd,Kanadada adam $60'a kendi şirketini kuruyor.Neyden bahsediyoruz.Homeoffice olarak çalışıp dünyaları götürürsün.Yeterki tutacak birşey olsun.
-
beyler ağalar dayılar :D
türk portallarına bakın, türk fikirlerine bakın
türkü geçtim avrupaya asyaya bakın ...
1 tane fikirin sitenin markanın global olduğunu gördünüz mü abd li markalar dışında ?
başlıngıç noktasında tabiki direk hükümet çıkıp ya hadi amk face e destek verek lan diyecek halleri yok yada başka bir şeye
google a gelince
google ın hikayesi evet ortada fakat başlangıç noktasından öteyi düşünün
şuan bunlar "global" markalar
neredeyse ayda bir gazetelerde haber çıkıyor
tsk facebook üzerinden 110 asker kaçağı bulundu
ssk facebook üzerinden 1200 sigortasız çalışanı bularak firmaya ceza kesti vs.
bunlar sadece gözle görülen kısmı
bugün neredeyse bakkalara bile devlet ruhsat verirken güvenlik kamerası koyucaksın diyor bunu keyfi mi istiyor ?
biraz paranoyak düşünün aşırıya kaçmayın sizinde kafanıza yatacaktır
-
ulan bok populer olsa millet hiç çekinmeden bok yiyecek be hükümet facebookun arkasında olsa ne olur olmasa ne olur. her sikin populerinden alıp sonra facebooku eleştirenleri anlayamıyorum. facebooku karşısına alacak hükümet yok ki dünyada. hangi hükümet milyonlarca vatandaşının desteklemediği eylemi gerçekleştirir?
genel konuştum alınma "facebook" :D
-
aga benim demek istediğim şeyin özeti
yarın ali yada veli adadında "abd" kökenli bir yenilik çıkarsa şaşırmayın
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------
Banka için para şart face için boş zaman bizde para yok işsizlik yok mecburn :| Gariplik bişe yok kendine bak nickin bile facebook o kadar etkilenmişsin.
-----------------------------:) Nice Comment!
-
beyler nickim niye facebook soran yok
şunu söylimde facebook hesabım bile yok
ya marka olucaksın, ya var olan üzerinden pirim yapıcaksın :)