Ne Hediye Almak İsterdiniz
-
püff malum konu we malum gün yaklaşıo bay we bayan müridler hediye olarak ne almak isterdiniz?? hep hatunlar için war hediyeler :S
@konu ilgili bölüme taşındı. lütfen dikkat edelim.
-
aynı zamanda ne tür hediyeler beklediklerini yazarlarsa bize de faydası dokunur :$
-
yanına gitmek için uçak bileti.
-
hep ben akşam yemeğine çıkarıyorum bu sferde tamamen onun seçtiği bir yerde onun dizaynına göre bir akşam yemeği yemek hoş olurdu :)
+ almayı çok istediğim bir saat var 150-200 tl arası onu biliyor alması beni çok mutlu ederdi.
+ kıravat-gömlek alabilir.
+yada kendisinin çok önem vererek yaptığını farkettiğim herşey bnim için çok değerli zaten.
-
ben farklı bişiler istiorum aslında yani hiç alamdığı bi hediye ama işte ne onu bilmiorum
-
güzel ve cix bir saate herkez gibi bende çok mutlu olurum
-
masaüstü saat alın güzel oluyor :) sabah kalkınca ilk sizi hatırlasın günün en son saniyesinde en son sizi düşünsün.. sizle yatsın sizle kalksın aklı hep sizde kalsın :)))
bir sevgilim olursa alıcam ona bir tane....
-
Tatlı bi kız gelse şöyle çıtı pıtı :) Ben geldim dese sevgililer günün kutlu olsun dese bi de öpücük kondursa.. İnsan daha ne ister lan (=
-
biz 15 şubatta kendi tarikatımızla birbirimize hediye vercez ..
(anti 14 şubat tarikatıdır herkeşleri beklerik )
-
Kutengri bunu yazdı:
-----------------------------
Tatlı bi kız gelse şöyle çıtı pıtı :) Ben geldim dese sevgililer günün kutlu olsun dese bi de öpücük kondursa.. İnsan daha ne ister lan (=
-----------------------------hediyelerin en büyüğünü istedin be hoca :)
-
Kutengri bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------iğrenç cok amelece... hediye olarak değil genel olarak sölüyorum...