folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ne İle Traş Oluyorsunuz ? Aramızda Jiletsiz Ustura Kullanan Var Mı ?

Ne İle Traş Oluyorsunuz ? Aramızda Jiletsiz Ustura Kullanan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben jiletsiz ustura almıştım kendime ama yurt müdürü elimden aldı lan şaka gbi amk sanki lise talebesiyiz 23 yzşındayım olm ben hala hatırladıkça delleniom

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

hocam jiletsiz usturayı belli dönemlerde bilemen gerekiyor ama bunu bıçak bileme aletiyle yapamayacağın için bilgin yoksa deneme derim,traş konusundada yaşı biraz fazla olan babacan bir berber bul deki öğrenciyim yatılı okulda kalıyorum usturayla tıraş olmayı öğrenmem gerek.o sana güzelce anlatsın

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

hocam nerden aldın usturayı? sinekkaydı tıraş olmadıktan sonra kesmemiş gibi hissediyorum sakalları. çok kötü bir duygu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Eski usul traş sabunu kullanıyorum, sabun fırçası ile birlikte sıcak su ile sakalları yumuşatırım ardından fırça sabun bıçak olarak gilette fusion power kullanıyorum gayet rahatlatıyor. Traştan sonra öyle kolonya, balsam, jel şu bu kullanmam sabunlar kurutur çıkarım...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı

+1

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    tustanbakanadam bunu yazdı

hocam nerden aldın usturayı? sinekkaydı tıraş olmadıktan sonra kesmemiş gibi hissediyorum sakalları. çok kötü bir duygu

Toplam Hit: 6309 Toplam Mesaj: 17