folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne İş Yapabiliriz

Ne İş Yapabiliriz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Erkek
    Beyler, ben bir iş yapmak isityorum ama bir türlü kafayı tam ateşleyemiyorum. ve düşündüm bu konuyu burda bizim zeki müridlerimizle paylaşmaya, sizinde fikirlerinizi almayı uygun gordüm. Hayatta kalmak için hepimzin belli bir takım işler yapması lazım. soyle fazla değil 10-20 milyar arası para ile ne yapılabilinir, mesala hemen alıp satabileceğimiz ürünler tarzında, ama pek elektronik önermeyin lütfen..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek
    hocam senin bir branşın yokmu bence ilk önce onu yazarsan daha mantıklı işler gelebilir..

Parlayan bizi paylar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caos13tr
    caos13tr's avatar
    Erkek
    hoja bodyciler için aminoasit ,protein tozu falan işine gir.al sat .ilerde şirket aç ufurukten bayilik al.olmadı gel yanıma iş vereyim sana.ama ben para kazanamıyorumki sen napcan.iflas ettik a.q

Ekmek Aslanın Ağzındaysa , Sular Benim Kalbimde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek
    nalburiye dükkanı aç bu aralar baya iyi kazanıyorlar..

boş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisco_maniach
    pisco_maniach's avatar
    Erkek

Walla babacan istediğin işi yap ama otoyol işlerinden uzak dur!

...bana faydası olmayan klisenin papazını zikim, yansın ibnelerin alayı su veren itfayenin hortumunu zikim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Kardeşim mesleğini yazmamışsın veya hangi şeylerde tecrübelisin.? Programlama biliyorsan iyi para var o işte (ama herkese yok,baba programcılara,onlar paranın a.q.) eğer kısa yoldan para kazanmak istiyorsan ticaretle uğraş.Tabii sermaye lazım kardeşim.Ne kadar çok paran varsa bir de akıllıysan parayı vurur köşeyi dönersin.Bizim gibi bir kadının peşinde piç gibi dolaşmazsın :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    matsigora bunu yazdı:

Beyler, ben bir iş yapmak isityorum ama bir türlü kafayı tam ateşleyemiyorum. ve düşündüm bu konuyu burda bizim zeki müridlerimizle paylaşmaya, sizinde fikirlerinizi almayı uygun gordüm. Hayatta kalmak için hepimzin belli bir takım işler yapması lazım. soyle fazla değil 10-20 milyar arası para ile ne yapılabilinir, mesala hemen alıp satabileceğimiz ürünler tarzında, ama pek elektronik önermeyin lütfen..

elektronik önermeyelim mi  nasıl haci yaff  get  ot sat a.q.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Erkek
    Ya meslek sormussunuzda ben meslek mezunuyum şimdilik, gerçi 2 yıllıkta uni. bitirmeye çalışıyoruz. okl biterse guzel iş varda sımdı meslekte metalcıydık, zarten oklda a.q bi sik öğrettikleri yoktu bizde pek öğrenme meraklısı dğldik:) Onun için bizim meslek sımdılık pek fayda etmez. Walla arkadas ne kadar paran varsa o kadar iiyi iş yaparsın demiş doğru aslında benim kafamda guzel iş var ama para yok işte okadar. şöyle bana 200 milyar yeter peşinata, gerisi senet bir tane 2005 safir alsam otobus turist taşımak için ideal ayda 7-8 milyar veriyorlar 5-6 milyar senet odesen ayda 2milayarda bana kalır aylık. Bu bir fikir değildir tamamen gerçek bir iştir ve fiyatlar doğru işte herşey başta para. A.q ama alacam birgun o arabayı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    çantacılık yap (kontor) piyasayı araştır eğer büyük bir ilde isen iyi bir piyasa araştırması yap müşteri bağlarsın bir bayii 1 haftada en az 2 milyarlık mal (kontor) alıyor bu paradan sana kalan 40-45 ytl falan olur miktar az ama 10 bayi bağlasan haftalık 400 ayda X 4 =1600 para kalır kendini riske atmamış olursun para yönünden paran cebinde olur hiç kalmasa aylık 1000ytl para kalır biraz kendine güven 10-15 milyar para ve güzel iş ayrıca al gülüm ver gülüm para keş kazanç keş para bulsam yapcam ama bulamadım 5000 ytl bile yeter şimdilik bana akarı yok kokarı yok temiz iş :D

maaasebeci....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Erkek

detay bunu yazdı:

çantacılık yap (kontor) piyasayı araştır eğer büyük bir ilde isen iyi bir piyasa araştırması yap müşteri bağlarsın bir bayii 1 haftada en az 2 milyarlık mal (kontor) alıyor bu paradan sana kalan 40-45 ytl falan olur miktar az ama 10 bayi bağlasan haftalık 400 ayda X 4 =1600 para kalır kendini riske atmamış olursun para yönünden paran cebinde olur hiç kalmasa aylık 1000ytl para kalır biraz kendine güven 10-15 milyar para ve güzel iş ayrıca al gülüm ver gülüm para keş kazanç keş para bulsam yapcam ama bulamadım 5000 ytl bile yeter şimdilik bana akarı yok kokarı yok temiz iş :D

Dostum fikir guzel, umarım olur bu işi duşüneceğim. Ama kafama takılan bir kaç soru var. Şidmi senin dediğin kontorleri telefoncuya zarten turkcell, avea yada telsimin kendisi goturup bırakmıyormu? Biz bu kontorleri kımden temin edipte tlfculara yada almak iteyen adamlara goturup vereceğiz.

Msn varsa gelsene matsigora@hotmail.com

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Erkek

A.q En sonunda romanyadan karı kız getircem(gacika). annanemin evide depo olarak kullanır oraya yığınak yaparım ama got mahalleli şikayet eder.:

Toplam Hit: 3002 Toplam Mesaj: 14