Ne İşimiz Var Elalemin İnternet Sitesinde: Binali Çıldırın!
-
bir önceki mesajımda söyledim. Bu konuya dagil olma sebebim başta:
haberi muhabbeti çarpık lanse etmişsin, Koysaydın haberin tamamını. Neyse türkiyede alışığım bunlara.
İkincisi; ben adamı savunmuyorum,
Üçüncüsü; ölen işçiyi bakan mı öldürdü? Adam doğru söylemiş, bir kişi öldü diye yas mı tutalım? Doğuda o kadar şehit oluyor kaçına ağladın? Özel işletmelerdede ölen oluyor kaçına ağladın? Neyse...
@outmost
2 kb lik aklı var evet.
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------Hocam, ben baskınlık falan yapmıyorum. Sadece olayı açıklamaya ve en başta konunun içeriğine sitem ettim başta. Ya adam ne demiş sadece geyiği yada tartışmaya yol açacak tarafının alınmasına bozuldum biraz. Hocam ülke böyle böle gidiyor. Yok artık öyle topla tüfekle ülke kazanmak :) Kusura bakma amacım kimseyi şeyh vezir etmek değil. Bende karşıyım bu yönetime ama yinede içlerinde sevdiğim bir kaç kişi var. Ama bunlar bir elimin parmaklarının sayısını geçmez :) Seninde dediğin gibi genel olarak böyle, yapacak bir şey yok. Bu arada damarıma basma demişsin :) Sağlık olsun ne diyim ki abisi. Sen daha bilgilisindir...
-----------------------------
Bu ülkede birileri bişi ortaya atar. Geride kalanlar bu konu üzerinde birbirini yerken malı götüren götürür. Böylece hiçbir sonuca varılmaz. Olan sana bana olur. Bak ne güzel söylemişsin topla tüfekle savaş olmuyor diye. Devir teknoloji devri ise bunun nimetlerinden yararlanmak dururken yasaklarla savaşıyoruz. Bu arada "Sen daha bilgilisindir, Herkes aptal bir sen akıllısın" gibi iğneli lafları bırakalım. Hoş olmuyor gerçekten. -
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam, ben baskınlık falan yapmıyorum. Sadece olayı açıklamaya ve en başta konunun içeriğine sitem ettim başta. Ya adam ne demiş sadece geyiği yada tartışmaya yol açacak tarafının alınmasına bozuldum biraz. Hocam ülke böyle böle gidiyor. Yok artık öyle topla tüfekle ülke kazanmak :) Kusura bakma amacım kimseyi şeyh vezir etmek değil. Bende karşıyım bu yönetime ama yinede içlerinde sevdiğim bir kaç kişi var. Ama bunlar bir elimin parmaklarının sayısını geçmez :) Seninde dediğin gibi genel olarak böyle, yapacak bir şey yok. Bu arada damarıma basma demişsin :) Sağlık olsun ne diyim ki abisi. Sen daha bilgilisindir...
Bu ülkede birileri bişi ortaya atar. Geride kalanlar bu konu üzerinde birbirini yerken malı götüren götürür. Böylece hiçbir sonuca varılmaz. Olan sana bana olur. Bak ne güzel söylemişsin topla tüfekle savaş olmuyor diye. Devir teknoloji devri ise bunun nimetlerinden yararlanmak dururken yasaklarla savaşıyoruz. Bu arada "Sen daha bilgilisindir, Herkes aptal bir sen akıllısın" gibi iğneli lafları bırakalım. Hoş olmuyor gerçekten.
-----------------------------yok iğnelemedim :)
-
hızımı alamadım editi:
tamam lan, harbiden ne işimiz var elalemin sitesinde, doğru diyorsun. adama sorarlar, ağa sen bu internete ne ile bağlanıyorsun? telefon hattına bağlı adsl ile. bu telefon şirketi'nin adı ne? türk telekom. sahibi kim? israil ortaklı bir şirket.
bak hocanızı da sormuyorum, şu soruma cevap ver susucam.
ağa, ne işi var elalemin israilli şirketinin benim ülkemde?programmer kardesim uslubuna dikkat et biraz saygisizligin luzumu yok daha siteye geleli gun olmadan igneli laflarla zetinyagi olma
-
ozsar07 bunu yazdı:
-----------------------------hızımı alamadım editi:
tamam lan, harbiden ne işimiz var elalemin sitesinde, doğru diyorsun. adama sorarlar, ağa sen bu internete ne ile bağlanıyorsun? telefon hattına bağlı adsl ile. bu telefon şirketi'nin adı ne? türk telekom. sahibi kim? israil ortaklı bir şirket.
bak hocanızı da sormuyorum, şu soruma cevap ver susucam.
ağa, ne işi var elalemin israilli şirketinin benim ülkemde?programmer kardesim uslubuna dikkat et biraz saygisizligin luzumu yok daha siteye geleli gun olmadan igneli laflarla zetinyagi olma
O konuda haklısın, yani çok çok yanlış bir şey ttelekomun satılması.Sen buna cevap ver. adam o konuşmasında/röportajında tam olarak girmeyin lane ne işiniz mi var demiş, yoksa bizde açsak böyle popüler video biz onlara gidinceye kadar onlarmı bize gelsin demeye getirmiş? Yani sen o sözü çarpıttın mı çarpıtmadın mı yada farketmedinmi. Bak illaki çarpıttında demiyorum pardon, tam olarak oradaki anlamı kavrayamayıp mı açtın, yada kasıtlı sırf sevmediğin için mi bu muhabbeti buraya böyle taşıdın. Hocam haber sitelerindeki anlamıyla senin burda konuda bahsettiğin şeklinde yani o cümleyi kullanma şeklinde anlam kaymaları, farkları var.
-
-----------------------------Arkadaşım postlarının hepsini okudum savunmuyorum demişsin ancak nedense adamları savunmadığın halin buysa savunduğun hali merak ediyorum lütfen bir savunmaya başlada görelim savunma neymiş savunmama neymiş.
Bir adamın uzun süre başta olması başarılı olduğu anlamına gelmez sadece hükümetin çıkarına (dikkatini çekerim halkın değil) olduğu için bakanlığa devam eder.
Bakanın söylediği şey biz popüler bir video sitesi açalım demiş sanırsam :) Buna tabiri caizse bir tarafımla gülüyorum. Sen mebin sitesine girebiliyor musun? Ya da onu geçtim öss sonuçlarına hiç takılmadan bakabiliyor musun? Eğer bakamıyorsan bizim açacağımız! bu popüler video paylaşım sitesine millet nasıl rahat rahat girecek? Daha Türkiye'ye yetiremedikleri kendi resmi bakanlık sitelerini dünyaya mı yetireceklermiş? Durmadan hata veren ve bağlanılmayan sitesine kafası çalışan kimse değer vermez.
Eğer çok meraklıysa video paylaşım sitesine buradan kendisine seslenelim dilekçe verelim. Önce kendi bakanlık sitelerini resmi siteleri falan düzeltsinler biz ona da razıyız. Bi tarafımızdan ter akıyor siteye bağlanacak mı bağlanmayacak hata mı verecek diye düşünürken. Eğer daha iyisini yapamıyorsan sağa sola kıvırmayacaksın daha iyisini yapanı takdir edeceksin ya da ondan birşeyler öğreneceksin. Bu kadar basit olay.
-
f35 in işletim sistemi windows xp mi diye soran adamları bakan vekil yaparsanız böyle olur meclis tv forewer izleyin daha neler görürsünüz
-
vergiymiş :) internet sitesinden vergi alındığınıda ilk defa duydum heralde bu yeni çıktı.hadi diyelim vergi vermiyolar vermesse vermesin arkadaşım vergi veriyozda ne oluyo nereye gidiyo belli birilerinin ceplerini kasalarını doldurmaktan başka bişey yapılmıyo 10 vergi veriyoz bunun allah bilir 8 i ceplerine gidiyor bazılarının,hem demişsinki neden destek verelim komik olma Youtube senin desteğine kalmadı onuda bırak size kalsa Google'da kapatılır Youtube zaten kapatıldı Facebook'ta kapatılır Türk olmayan herşey kapatılır bumudur yani internet ? burda ofisi olmayan siteleri kapatalım bumudur yani komiksiniz..
-
Avira bunu yazdı:
vergiymiş :) internet sitesinden vergi alındığınıda ilk defa duydum heralde bu yeni çıktı.hadi diyelim vergi vermiyolar vermesse vermesin arkadaşım vergi veriyozda ne oluyo nereye gidiyo belli birilerinin ceplerini kasalarını doldurmaktan başka bişey yapılmıyo 10 vergi veriyoz bunun allah bilir 8 i ceplerine gidiyor bazılarının,hem demişsinki neden destek verelim komik olma Youtube senin desteğine kalmadı onuda bırak size kalsa Google'da kapatılır Youtube zaten kapatıldı Facebook'ta kapatılır Türk olmayan herşey kapatılır bumudur yani internet ? burda ofisi olmayan siteleri kapatalım bumudur yani komiksiniz..
-----------------------------Youtube kurumsal bir şirket değil mi? Reklam vergisini diğer ülkelere vermiyor mu? veriyor, Türkiyeye neden vermiyor. 10 veriginin 8i gidiyor orda haklısın.
Benim desteklememle youtube kalkınmaz yada batmaz onuda biliyorum. Sen amacı anlamıyorsan o senin problemin :) Sırf tartışmaya dahil olmak için bu postu yazdığında apaçık belli :) Hani yeni şarkıcılar çıkar piyasaya, piyasda tutunmak için ha bire polemiğe girer o gibi oldun hocam. Benim dediğim vergi muhabbeti, adamlar diğer ülkelerde kurumsal şirket neden türkiyeye gelince olmaz diyorlar neden vergi vermiyorlar. Sen hiç vegi veren web sitesi görmediysen o senin körlüğündür.
@twilight_flame
arkadaş çoğu dediğinde haklısın. Resmi siteler içler acısı özelliklede orda haklısın. ama benim bu konuya dahil olmamın ve savunduğum şeylerin aslı astarı konun yanlış lanse edilmesi. Gir git konuyla alakalı haber sitelerindeki haberleri oku. Cümle tam olarak aynı ama orda farklı lanse ediliyor, arkadaş burda farklı lanse etmiş. video açma muhabbetini ordan çıkarttım. Yoksa ben demiyorum youtube ye girmeyelim kendi sitemizi kuralım diye. Ben youtube karşıtıda değilim. Ama admalar diğer ülkelerde nasıl işlem görüyorsa burdada aynı kurallara uymalarını isiyorum. yani ben milli çıkarı düşünüyorum. Bana ne ulaştırma bakanının şeyinden.
Sence mantıklımı bütün ülkelere eyvallah, Türkiyeye olmaz demek? O zaman kapatılır hocam sitesi. Bu ülke üç kuruş vergiye kalmadı. ama ülkeyi siklememek asıl sebep. Hem bizi iplemicekler hemde istedikleri atı oynatcaklar. Sen olsan müsade edermiydin?
ben sabahtır bunu açıklamak istiyorum. Birisi bi yere çekiyor, birisi bir yere çekiyor ona konu ile alakalı olmayan cevaplar veriyorum.
Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Kusura bakmayın
-
-----------------------------Avira bunu yazdı:
-----------------------------Youtube kurumsal bir şirket değil mi? Reklam vergisini diğer ülkelere vermiyor mu? veriyor, Türkiyeye neden vermiyor. 10 veriginin 8i gidiyor orda haklısın.
Benim desteklememle youtube kalkınmaz yada batmaz onuda biliyorum. Sen amacı anlamıyorsan o senin problemin :) Sırf tartışmaya dahil olmak için bu postu yazdığında apaçık belli :) Hani yeni şarkıcılar çıkar piyasaya, piyasda tutunmak için ha bire polemiğe girer o gibi oldun hocam. Benim dediğim vergi muhabbeti, adamlar diğer ülkelerde kurumsal şirket neden türkiyeye gelince olmaz diyorlar neden vergi vermiyorlar. Sen hiç vegi veren web sitesi görmediysen o senin körlüğündür.
@twilight_flame
arkadaş çoğu dediğinde haklısın. Resmi siteler içler acısı özelliklede orda haklısın. ama benim bu konuya dahil olmamın ve savunduğum şeylerin aslı astarı konun yanlış lanse edilmesi. Gir git konuyla alakalı haber sitelerindeki haberleri oku. Cümle tam olarak aynı ama orda farklı lanse ediliyor, arkadaş burda farklı lanse etmiş. video açma muhabbetini ordan çıkarttım. Yoksa ben demiyorum youtube ye girmeyelim kendi sitemizi kuralım diye. Ben youtube karşıtıda değilim. Ama admalar diğer ülkelerde nasıl işlem görüyorsa burdada aynı kurallara uymalarını isiyorum. yani ben milli çıkarı düşünüyorum. Bana ne ulaştırma bakanının şeyinden.
Sence mantıklımı bütün ülkelere eyvallah, Türkiyeye olmaz demek? O zaman kapatılır hocam sitesi. Bu ülke üç kuruş vergiye kalmadı. ama ülkeyi siklememek asıl sebep. Hem bizi iplemicekler hemde istedikleri atı oynatcaklar. Sen olsan müsade edermiydin?
ben sabahtır bunu açıklamak istiyorum. Birisi bi yere çekiyor, birisi bir yere çekiyor ona konu ile alakalı olmayan cevaplar veriyorum.
Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Kusura bakmayın
-----------------------------kurumsal veya değil o seni ilgilendirmez sonuçta sırf senin ülken o siteye girmiyor belki daha gerekli potansiyel sağlanamamış Türkiyeden ondan olamazmı ? yani adam kurumsal diye etiyopyayada şube açıcak değilya,sırf tartışma değil bunca kişi aynı şeyi söylüyor bir tek senmi doğru sölüyosun ? senide ilgilendirmez onların vergi verip vermemesi sen vergi dairesimisin ?