folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne İstiyorsun Benden? 2

Ne İstiyorsun Benden? 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

3 gün önce 11.10.2008 gecesini 12ye bağlayan gece saat 5e geliyor.Ellerimde ki o sebepsiz titreme hala devam etmekte ve ben gözümün önünde beliren ışık hüzmesiyle sohbet ediyorum.Ne vardı gelen Azrail olsaydı?Evet ne vardı?Madem o bana gelmiyor ben ona giderim.O derinlerden gelen sese uyuyorum bu sefer.Yavaşça aralıyorum ömür perdemi ve son basamamğındayım artık.Önümdeki o sonsuz ufuğa doğru yönelmek istiyorum ve rüzgar gıdıklıyor ayaklarımın altını.Beni senden uzakda tutan o 10 parmağıda sırasıyla bırakıyorum.İşte o son parmağıda bıraktım.Aç kollarını sana geliyorum.Gözlerim açık çünkü senle ve ölümle yüzleşmek istiyorum.Şimdi rüzgar yüzümü vuruyor.Ağzım ve yarım yamalak ciğerlerim havayla dolu.Kollarım açılıyor sebepsiz sanki seninle değil toprakla kucaklaşacağım.İşte az kaldı.Çarpacağım yer göründü ve gümmm diye bir ses geliyor kulaklarıma.Galiba buradasın bu sonsuz siyahlığın içinde?Yüzüyorum o siyah denizlerde ama göremiyorum seni nerdesin?Hadi ben geldim.Gördüm işte ordasın.Daha doğrusu ben sendeyim.Sende bende.İşte soruyorum sana.Ne istiyordun benden?İşte yine aynı ses.''Şimdi değil...'' ve bir ışık parlıyor karşımda içimi ürperten ve gözlerimi kamaştıran.Göğsümde bir sızı başlıyor.O ışık giderek yaklaşıyor ve yaklaştıkça göğsüm daha da ağrıyor.Birden hızlanıyor ve savuruyor.Sanki evrenin üstünde uçuyorum.Tekrar düşmeye başladım.İyi de nereye?Gözlerim açılıyor.Başımda iki doktor.''Bu ne biçim bünye Orhan?'' diyor biri ''Anlayamadım.Bedeni istiyor gibi ama......gözlerini açıyor'' Sorular havada uçuşuyor.Ben sadece tek birşey sorabiliyorum. Ne istiyorsun benden?

Not:Yaşanmış olan olaylardan derlenmiştir.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

bu da güzel olmuş hoca :W

ama merak ettiğim şey yine bu konu altında da din dersi vermeye çalışanlar olacak mı =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu konuyla ilgil imami azam in cok guzel bir hikayesi var.Nur suresinin 32/4 ayetinde yer alan.Fikhi evliya ul bettah...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Senden istediği şey çok basit;

Bir kolun yokken diğer kolunun olduğu için şükretmeni istiyor senden.

Nefes alabilmen için sana solunum sistemini verdiği için şükretmeni istiyor senden.

Senin edebi hayatta güzel yaşamanı istiyor aslında... Bunun için sabretmeni istiyor senden...

Bir gözünün kör oysa ikisinin kör olmadığı için şükretmeni istiyor senden. Belki ikiside kör ama duyduğun için şükretmeni istiyor senden... Senin bir taştan çok daha farklı ve üstün donanımlı oluşturduğu için şükretmeni istiyor senden. Düşünebilidiğin için şükretmeni istiyor senden.

Annen baban yok ama bir yetimhane çatısı altında barınabildiğin, doyabildiğin için şükretmeni istiyor senden... Sabır etmeni istiyor senden... ( Peygamberde annesiz babasız büyümemişmiydi?İsyan mı etti o? Ül Emin oldu o... Güvenilir oldu. Yetimlerin sahibi oldu.)

Senden istediği şey çok basit aslında. Sana bu canı verdiği için; kolsuzda olsan topalda olsan; nefes alabildiğin için ona teşşekür etmeni istiyor senden...

Ve gün gelince edebi hayatta mutluluk için yaşamanı, cehennem azabından uzak durmanı istiyor senden.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Bir Nüftedir Düşer Yerine. Bir Can Hiçe Hareket Eder. Bir Ömür Bir Hayat Bir Sen.

Bir YaLnızLık bir Sigara Bir Ben ...

... 

Depreştim Gene :S

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Sen ne istiyorsun ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yerebakan
    yerebakan's avatar
    Erkek
    Yazı sanatsal olarak güzel

ComputerWolf
    bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu konuyla ilgil imami azam in cok guzel bir hikayesi var.Nur suresinin 32/4 ayetinde yer alan.Fikhi evliya ul bettah...

Anlatır mısın abi?

-_-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

on numara olmuş dostum.ama lenet ettiğim şey yine ben burda aynı konuyu okuyorum yine aynı boktan hayata küfrederek konuya cevap veriyorum.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı:

on numara olmuş dostum.ama lenet ettiğim şey yine ben burda aynı konuyu okuyorum yine aynı boktan hayata küfrederek konuya cevap veriyorum.

Civayı dene hacı o zaman 

Hayatın nersi boktan ? Tahribata girebilcek kadar imkanın varsa çok kötü olmamalı ama hiç bi boku beğenmiyosunuz kıl oluyorum senin gibi hayata laf edenlere. 

Konumu silenlere inat kürdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    Sen ne istiyorsun ?

esas soru bu olmalıydı :D 

We can be more, we can be much more.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:
    siyahbereli bunu yazdı:

Civayı dene hacı o zaman

Hayatın nersi boktan ? Tahribata girebilcek kadar imkanın varsa çok kötü olmamalı ama hiç bi boku beğenmiyosunuz kıl oluyorum senin gibi hayata laf edenlere.

civayla ne etcez lem :)

sendemi kıl oldun lee.acayip alındım yaa kıl adamın tekisin le sen :) kıl olmuş lafa bak ne var lem sıkıcı işte para yok pul yok açım anasını satim neyini seviyim hayatın 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 2255 Toplam Mesaj: 15