Ne Lanet Bir Virüstür Bu!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

By_AnymosRE bunu yazdı:
    -----------------------------

Üstad bana 3 kez buLaştı bu virüs ... illallah bir virüstür ... Parite A-B oLması gerek Win32.exe hatası ... Antiparite die ufak bir program var onLa tarattır ... Fxmydoom die ufak bir program daha var ... oLmadı mı Kaspersky'ı kur Pc'ni GüvenLi modda aç tarattır ... Hiç oLmadıysa Çok Çok önemLi biLgiLerini aL  C/D  fuLL Low LeveL formatLa ...

parite virüsü a,b,c olarak 3 e ayrılır. services.exe yede bulaşır. antivirüsün exe sinede bulaşır. onları geç, rarsız bütün exe li dosyalarada bulaşır. illet bi virüstür. c-d farketmez. milyon tane dosyaya bulaşır. silemessin,temizleyemessin. tek yapacağın c-d formatlamaktır. genelde flash belleklerden bulaşır. illet birşeydir yazanın Allah belasını versin. eskiden 3 senelik hDD mi sildirmişti bana. flash belleğide çöpe attırdıydı lol.

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:

Sakın benim hariciyi takayım deme oraya bulaşırsa ordakileri yedekleyecek yer yok ona göre:)

Vayh koçum benim özlettin kendini.Yok yok senin haricinin yerini bilen de yok zaten :) Flash bellekten bulaşırsa bilemem :).Hadin iyi yolculuklar :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

By_AnymosRE bunu yazdı:

Üstad bana 3 kez buLaştı bu virüs ... illallah bir virüstür ... Parite A-B oLması gerek Win32.exe hatası ... Antiparite die ufak bir program var onLa tarattır ... Fxmydoom die ufak bir program daha var ... oLmadı mı Kaspersky'ı kur Pc'ni GüvenLi modda aç tarattır ... Hiç oLmadıysa Çok Çok önemLi biLgiLerini aL  C/D  fuLL Low LeveL formatLa ...

parite virüsü a,b,c olarak 3 e ayrılır. services.exe yede bulaşır. antivirüsün exe sinede bulaşır. onları geç, rarsız bütün exe li dosyalarada bulaşır. illet bi virüstür. c-d farketmez. milyon tane dosyaya bulaşır. silemessin,temizleyemessin. tek yapacağın c-d formatlamaktır. genelde flash belleklerden bulaşır. illet birşeydir yazanın Allah belasını versin. eskiden 3 senelik hDD mi sildirmişti bana. flash belleğide çöpe attırdıydı lol.

Çözüm C-D formatta ben D de bulunan dosyaları kopyaladığımda formattan sonra yine pc'ye attığımda yine bulaşacak bu virüs.Hani dvd'ye çek felan desen DVD-RW yi de görmüyor :D Ne belaymış yahu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

antivirüsler bulaştığı exeleri temizlemeye çalışıyo ama temizlendi desede temizliyemiyolar. bulduğu bütün exeleri sil formata gerek yok bendede vardı öyle yaptım ama baya uğraştırdı

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam birde saglam bir xp bul onla dene ... bazen xp içindede oLuyor ... Hadi koLay geLsin ...

Yapmacık olup seviLmektense, kendim oLup nefret ediLmeyi tercih ederim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Silinmiyorlar ki.Başka bir program tarafından kullanılıyor diyor.Silinmiyor.Resimde koyayım diyecektim ama az önce Documents and Settings'in içindeydi.Şimdi yok :D Dalga geçiyor resmen

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

By_AnymosRE bunu yazdı:

Hocam birde saglam bir xp bul onla dene ... bazen xp içindede oLuyor ... Hadi koLay geLsin ...

Sağlam xp derken?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yani Katılımsız falan olmasın normal orjinal bir xp demek istedim...

Yapmacık olup seviLmektense, kendim oLup nefret ediLmeyi tercih ederim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

By_AnymosRE bunu yazdı:

yani Katılımsız falan olmasın normal orjinal bir xp demek istedim...

Şuanki orjinal hocam.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

35ygt45 bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

formatta temizlenir temizlenmesine fakat c ve d diye ayırdıysan d ye bulaşmıştır sen c ye format atıyorsundur tekrar bulaşır onu geçtim  bilgisayarın da kullandığım harici aparat varsa ondanda bulaşıyor olabilir taktığında  

Haklısın fakat D'de müzik+fotoğraflar+belgeler felan var.Buraya format atmam uğraştırır beni.Diyeceksin taşınabilir bir diske yedekle diye.Fakat ona da bulaşırsa formattan sonra tekrar belgeleri kopyaladığımda yine bulaşacak.Anlamıyorum bu virüsü yapınca ellerine ne geçiyor?Hani buna karşı bir program yazarsın satması için bu virüsü üretirsin.Tamam anlarım.Buna karşı bi virüs programı da yok ha..Büyük zevk duyuyorlar heralde...

Antivirüs firmaları nasıl ekmek yiyecek o zaman

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 6442 Toplam Mesaj: 32