Ne Marka Sigara İçiyorsunuz ?
-
larktan vazgeçmem en kral sigara.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------@sirpence
bilmiyom valla hocam nedense o ağır geliyor bide dün memphis diye bi sigara çıkmış onu denedim çok iğrenç deniyecek varsa denemesin birde kaçak şey var roket denilen bişey içinde 30 adet sigara var ondan sakın içmeyin acayip ağır resmen adamı gebertiyo o sigaradaki acılığı hiç bir sigarada görmedim.
-----------------------------memphis üreticisi winston grubu fiyatlar artınca alternatif olsun diye çıkarıldı daha hiç içmedim.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------
Sigara içmiyorum ; içenleri de en fazla bir kere uyarıyorum ; devam ederse tüm bağlantılarımı kesiyorum :D
-----------------------------Bur dadamı.? Buradada Geçerli ise Boşa Uraşma Ben Vazgeçmem. Has Tiryakiyim ben. Bu arada Ben Samsun216 cıyım. Param Olmadığında da Capitale Takarım cigerleri...
-----------------------------vayy 216 zamnın efsane sigarası bi ara çok bozdular ogün bi tane içiym dedim nostalji yaptım güzeldi.
ama çok koku yapıyor
-
winston box içerdim camel da güzel sigara mavi lark arkadaşın dediği gibi ne içtiğinde bişe anlamıon adı üstüne layt bi ara klasik diye bi bok itim bi hafta sigara içemedim tiksindim.
şimdi kırmızı viceroy keşfettim bayadır takılıoz...
bırakmak hep kafam da teori bi türlü pratiğe geçiremedim lanet olsun.. başladığım güüne..
-
malbora lıght special
-
Evet Bunu İstiyorum Esasen. :)
-
bütün sigaralar kendilerini acaip bozdular, eski kırmızı winstonlar vardı, çok iyiydi tütünü - hatta 90lı yıllarda camel de güzeldi. sonra paket değişikliği ile tat değişikliği de yaptılar bok gibi oldu sigaralar. kısa malboro light halaa iyi bir sigara bence ama değişmedi değil , normal malboroyu hiç sevmedim zaten ve onun türevi sigaralar mesela lm, montecarlo fln hiç içilcek gibi değil, parliement hele ... böyle bi boku sigara diye içebilenin aklına şaşıyorum. içecek sigara yok harbiden piyasa da bende zaten çok az içiyorum artık o da kırmızı winston genelde yada malboro light oluyor - ah ah eski sigaralar diyip söndürüom sonra
yerli sigaralar ztn bi tuhaf, dünyanın en kaliteli tütünlerinden birinin yetiştiği ülkede sigara yapmayı bilmemek , öğrenememek de enteresan bişey yani. sigarayı bırakmak istiyosan mesela, maletepe + samsun içmeye zorlayacan kendini 3 vakte kadar değil sigara içmekten , hayattan soğur insan