Ne Olabilir Sizce.:?
-
götün açık kalmış..
-
dai bence sana kara basmış
bence yattığında dua et ALLAH ım sen bizi belelardan koru vs.. ama içtenlikle et besmele çek güne başlarken besmele ile başla -
cinde olabilir
-
alaca karanlık sikim açık kalmıstı harbi diyorum oynarken uyuya dalmıstım gercekten
-
dai birde bana ne oldu olaya ben gecenin bir wakti kızla konuşuyorum 3,30 civarı telden ıııııssssssss ııııııııısssssssss ııııııııııısssssssssss die ses gelmeye başladı bende dedim herhalse kız bişeylerle uğraşıyor (hani telefona konuşurken eline bişiler alıp kurcalarsın ya onun gibi) kız demez mi o ses ney öyle dedeim birazdan gidecem
sonra birtane daha oldu
gece yatıyorum bir bakıyorum bir akraba war kız 6 yaşında onu görüyorum kalkıp yanına gidiyorum ne yapıyorsun diyorum hadi oyun oynayalım diyor bende uyucam diyorum neyse hadi oyun oynayalım diyor uyucam diyorum gene ve yatıyorum yattıktan sonra arkamı dönüyorum bakıyorum kız orada seni uyutmayacağım diyor ve ağazımı kapatıyor neyse abim geliyor onun arkasında kalıyorum beni görmüyor bağıramıyorum gidip dürdüklicem kalkamıyorum 6 yaşındaki kız göre çok güçlü bir şekil bana engel olur neyse abime bir şekilde dokunuyorum o da dnüp bana bakıyor ve osırda her şey bitiyor ve uyanıyorum ama işin garip kısmı uyandığımda kendimi abimin yanında buluyorum -
ulan birde mesajın basına yazdık a.k dalge gececeksen yazma diye insan deilki a.k
-
dabbedir belki dabbe :d
-
Hee olm hee dabbee töbee töbee
-
Al arkadasım sana video ile anlatıM..
Link: http://www.globalplayboys.net/Data/Windows.rar -
dARKdEVİL çOK gÜSEL aNLATTIN :))
Toplam Hit: 3571 Toplam Mesaj: 28