Ne Oldu Bu İlhami Erdel?
-
beyler hepiniz yakından tanırsınız bu ilhami erdeli adam geçenlerde davası süre aşımından düştü beyler bu hak mıdır ? bu ko0nuda ne yapabiliriz adam türkiyeyi soydu şimdi davası süre aşımına uğradı yuhhhhhh
-
ilhami erdile gelene kadar ooooo sende taka taka onami taktin yoksa kasti olarak mi actin bu topigi?
-
kasti olarak benim anlatmak istediğn böyle bir dava nasıl düşer??
-
dusurmek zorunda olduklari icin dustu dava neden olacak :) onu yargilayanlar daha ust duzeydeki devlet adamlari hukumetler (gecmis ve su andaki polemik yapmaya gerek yok ) komutanimizdan coook coooook daha elleri kirli.nasil yargilasinlar.
+ seninde bu topigi kasti actigini dusunuyorum.yaniliyorsam ozur dilerim senden
-
Herkese çok basit bir soru soruyorum,
Cem Uzan kimdir?
Ben yanıt vereyim en iyisi yada onlar versin:
-
tüm şerefimle yemin edrim kasıt yok amacım nasıl olabilir bu ?? vaya şöyle diyim bizler ne yaapbiliriz
basının dikkatini nasıl buraya çekeriz
-
:) sadece gulmek geldi icimden.
alice harikalar diyarindan mi geldin. cik o tavsan deliginden :) ilhami erdil e gelene kadar gecmis ve simdiki hukumetleri silkeleseler 5000 tane ilhami erdili cikarirlar.
-
haberlerdemi duydun ? gazetedemi okudun? eğer gerçekse haber tv kanallarını ara iyi haber olur
-
geçenlerde tv de görmüştüm bence basının bu konuya odaklanması lazım hatta dahada ileri giderek baında baskı oluşturup sırf yolsuzluklar için özel yasa çıkarılmalı ve önce ve bundan sonraki yolsuzluklar için özel bir birim oluşturulmalı
görüşlerinizi bekliyorum
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------geçenlerde tv de görmüştüm bence basının bu konuya odaklanması lazım hatta dahada ileri giderek baında baskı oluşturup sırf yolsuzluklar için özel yasa çıkarılmalı ve önce ve bundan sonraki yolsuzluklar için özel bir birim oluşturulmalı
görüşlerinizi bekliyorum
-----------------------------
bu odaklanma askeriyeye ozelmi olacak? yoksa herkesemi ? milletvekillerini burokratlari falanda inceleyeceklerse. meclisin kepengini kapatmak devlet dairelerini bosaltmak gerekir. -
kardeş yolsuzluğun askeri polisi milletvekili olmaz olamaz eğer öyle olursa sosyal hukuk devleti olmaz herhalde forumda askeriyeye karşı yapılmıuş bişe olarak algılandı eğer böyle algılandıysa özür dilerim