folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne Oldu Bu İlhami Erdel?

Ne Oldu Bu İlhami Erdel?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    beyler hepiniz yakından tanırsınız bu ilhami erdeli adam geçenlerde davası süre aşımından düştü beyler bu hak mıdır ?  bu ko0nuda ne yapabiliriz adam türkiyeyi soydu şimdi davası süre aşımına uğradı yuhhhhhh

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    ilhami erdile gelene kadar ooooo sende taka taka onami taktin yoksa kasti olarak mi actin bu topigi?

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kasti olarak benim anlatmak istediğn  böyle bir dava nasıl düşer??

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

dusurmek zorunda olduklari icin dustu dava neden olacak :) onu yargilayanlar daha ust duzeydeki devlet adamlari hukumetler (gecmis ve su andaki polemik yapmaya gerek yok ) komutanimizdan coook coooook daha elleri kirli.nasil yargilasinlar.

+ seninde bu topigi kasti actigini dusunuyorum.yaniliyorsam ozur dilerim senden

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Herkese çok basit bir soru soruyorum,

Cem Uzan kimdir?

Ben yanıt vereyim en iyisi yada onlar versin:

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=cem+uzan

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tüm şerefimle yemin edrim kasıt yok amacım nasıl olabilir bu ?? vaya şöyle diyim bizler ne yaapbiliriz

basının dikkatini nasıl buraya çekeriz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

:) sadece gulmek geldi icimden.

alice harikalar diyarindan mi geldin. cik o tavsan deliginden :) ilhami erdil e gelene kadar gecmis ve simdiki hukumetleri silkeleseler 5000 tane ilhami erdili cikarirlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    haberlerdemi duydun ? gazetedemi okudun? eğer gerçekse haber tv kanallarını ara iyi haber olur

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

geçenlerde tv de görmüştüm bence basının bu konuya odaklanması lazım hatta dahada ileri giderek baında baskı oluşturup sırf yolsuzluklar için özel yasa çıkarılmalı ve önce ve bundan sonraki yolsuzluklar için özel bir birim oluşturulmalı  

görüşlerinizi bekliyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    azizsenel55 bunu yazdı:
    -----------------------------

geçenlerde tv de görmüştüm bence basının bu konuya odaklanması lazım hatta dahada ileri giderek baında baskı oluşturup sırf yolsuzluklar için özel yasa çıkarılmalı ve önce ve bundan sonraki yolsuzluklar için özel bir birim oluşturulmalı  

görüşlerinizi bekliyorum

-----------------------------
    bu odaklanma askeriyeye ozelmi olacak? yoksa herkesemi ? milletvekillerini burokratlari falanda inceleyeceklerse. meclisin kepengini kapatmak devlet dairelerini bosaltmak gerekir.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kardeş yolsuzluğun askeri polisi milletvekili olmaz olamaz eğer öyle olursa sosyal hukuk devleti olmaz herhalde forumda askeriyeye karşı yapılmıuş bişe olarak algılandı eğer böyle algılandıysa özür dilerim 

Toplam Hit: 1420 Toplam Mesaj: 12