folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne Olmuş Bu Otellere?

Ne Olmuş Bu Otellere?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

https://www.facebook.com/pages/Lims-Bona-Dea-Beach-Hotel/186305194800991?fref=ts  

bizde arkadaşla bakıyorduk. buraya karar verdik gibi. 4 - 8 temmuz arası ordayız. gelirsen haberleşelim ;) 

fiyat: tatil sepeti : 149 tl

tatil budur : 130 tl

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhackerx12
    byhackerx12's avatar
    Erkek

Ağustosda gidicem ben ama gidince gözlemlerini yazarsen sevinirim :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    byhackerx12 bunu yazdı

Ağustosda gidicem ben ama gidince gözlemlerini yazarsen sevinirim :)

az önce belirttiğim otelde sınırsız yerli alkol 11 ile 23 arası, açık büfe 3 öğün yemek ve kendilerine ait plaj imkanı vardı. plaja 4-5 dk kadar yürüyerek ulaşabiliyordun. alkol bira efes fıçı rakı beyoğlu rakı gibi birşeydi. votka ve cin markaları pek tanıdık gelmedi ne yalan söyleyim. ama sınır konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmıyorlar sınırları zorladım.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    byhackerx12 bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı

geçen hafta alanyadaydım atlas beach otel etstur aracılığıyla ayarladık ama sana tavsiyem turları devreye koyma biz 2 erkek gittik diye almadılar tur arayınca aldılar :)  

normalde günlüğü 75 tl biz turla gittik diye 90 tl verdik. 

1) otelin kendine ait plajı varmı 

2)otelin kendine ait diskosu varmı

3)herşey dahil içeriği nedir

hocam bunlara dikkat et bide gideceğin otelin facebokktan sayfasını bul resimlerini incele direk otelle irtibata geç almazlarsa turu devreye koy en az 15-20 gün önceden rezervasyon yaptır uçak biletinide ucuza getirirsin

otel nasıldı ?

otelden biz memnun kaldık rus ağırlıklı  otel genç nüfus  vardı öyle çok değel kemer deki  gibi. ama iyiydi otel sıkıntı yok 4 yıldızlı 

matematik24.com
Toplam Hit: 3760 Toplam Mesaj: 25