Ne Olmuş Bu Otellere?
-
https://www.facebook.com/pages/Lims-Bona-Dea-Beach-Hotel/186305194800991?fref=ts
bizde arkadaşla bakıyorduk. buraya karar verdik gibi. 4 - 8 temmuz arası ordayız. gelirsen haberleşelim ;)
fiyat: tatil sepeti : 149 tl
tatil budur : 130 tl
-
Ağustosda gidicem ben ama gidince gözlemlerini yazarsen sevinirim :)
-
byhackerx12 bunu yazdı
Ağustosda gidicem ben ama gidince gözlemlerini yazarsen sevinirim :)
az önce belirttiğim otelde sınırsız yerli alkol 11 ile 23 arası, açık büfe 3 öğün yemek ve kendilerine ait plaj imkanı vardı. plaja 4-5 dk kadar yürüyerek ulaşabiliyordun. alkol bira efes fıçı rakı beyoğlu rakı gibi birşeydi. votka ve cin markaları pek tanıdık gelmedi ne yalan söyleyim. ama sınır konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmıyorlar sınırları zorladım.
-
byhackerx12 bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
geçen hafta alanyadaydım atlas beach otel etstur aracılığıyla ayarladık ama sana tavsiyem turları devreye koyma biz 2 erkek gittik diye almadılar tur arayınca aldılar :)
normalde günlüğü 75 tl biz turla gittik diye 90 tl verdik.
1) otelin kendine ait plajı varmı
2)otelin kendine ait diskosu varmı
3)herşey dahil içeriği nedir
hocam bunlara dikkat et bide gideceğin otelin facebokktan sayfasını bul resimlerini incele direk otelle irtibata geç almazlarsa turu devreye koy en az 15-20 gün önceden rezervasyon yaptır uçak biletinide ucuza getirirsin
otel nasıldı ?
otelden biz memnun kaldık rus ağırlıklı otel genç nüfus vardı öyle çok değel kemer deki gibi. ama iyiydi otel sıkıntı yok 4 yıldızlı