Ne Planliyorlar Acaba?
-
Amatör işi paintte yapılmış. Mason illuminati bir yerde duymuş ne olduğunu bilmiyor derin devlet falan sanıyor özenmiş.Kurtlar vadisi izlemenin sonucu :)
-
Bunu o arkadaşın çizdi herhalde. Google Görsel aramada aradım resmi ama bişey çıkmadı :)
Google Görsel Arama -
Ehehe gözlere bak :D
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
kimin yapmaya çalıştığına bağlı ?
-----------------------------Sencede illuminatlara benzemıomu
-
Boyle beyinler oldugu surece daha cok kez yikilir bu ulke.
-
bunun anlamını gerçekten öğrenmek istiyor musunuz???? bu göz aslında all seeing-eye (herşeyi gören göz) anlamındadır. doların üstündede vardır. lakin şeytana tapan illuminati örgütünü temsil eder. daha ayrıntılı bilgi isterseniz youtube'a girip müzik endüstrisi çöktü diye aratın, 11 partlık bir belgesel çıkıcak üşenmeyin izleyin, eminemi michael jacksonın katilini... rihannanın yaptığı pisliklere kendi gözlerinizle şahit olun...
-

ve bu semboller ekli ben bi bok anlamadim belki birseyler ifade ediyordur ?
-
th317 bunu yazdı:
-----------------------------bunun anlamını gerçekten öğrenmek istiyor musunuz???? bu göz aslında all seeing-eye (herşeyi gören göz) anlamındadır. doların üstündede vardır. lakin şeytana tapan illuminati örgütünü temsil eder. daha ayrıntılı bilgi isterseniz youtube'a girip müzik endüstrisi çöktü diye aratın, 11 partlık bir belgesel çıkıcak üşenmeyin izleyin, eminemi michael jacksonın katilini... rihannanın yaptığı pisliklere kendi gözlerinizle şahit olun...
epten cahil sandın sen bizi beya :) onun gerçek adı horus'un gözüdür. Eski mısır kaynaklıdır. -
patron_38 bunu yazdı:

ve bu semboller ekli ben bi bok anlamadim belki birseyler ifade ediyordur ?
ilk piramitli resimde masonluğun derecelerini gösteriyor ama diğerlerini telefondan girdiğim için iyi göremiyorum. -
maxxis39 bunu yazdı:
th317 bunu yazdı:
bunun anlamını gerçekten öğrenmek istiyor musunuz???? bu göz aslında all seeing-eye (herşeyi gören göz) anlamındadır. doların üstündede vardır. lakin şeytana tapan illuminati örgütünü temsil eder. daha ayrıntılı bilgi isterseniz youtube'a girip müzik endüstrisi çöktü diye aratın, 11 partlık bir belgesel çıkıcak üşenmeyin izleyin, eminemi michael jacksonın katilini... rihannanın yaptığı pisliklere kendi gözlerinizle şahit olun...
epten cahil sandın sen bizi beya :) onun gerçek adı horus'un gözüdür. Eski mısır kaynaklıdır.
-----------------------------'' yehova '' Değilmiydi hocam o