folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ne Planliyorlar Acaba?

Ne Planliyorlar Acaba?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Amatör işi paintte yapılmış. Mason illuminati bir yerde duymuş ne olduğunu bilmiyor derin devlet falan sanıyor özenmiş.Kurtlar vadisi izlemenin sonucu :)

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Bunu o arkadaşın çizdi herhalde. Google Görsel aramada aradım resmi ama bişey çıkmadı :)

Google Görsel Arama

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek
    Ehehe gözlere bak :D

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

angelofhope bunu yazdı:
    -----------------------------

kimin yapmaya çalıştığına bağlı ?

Sencede illuminatlara benzemıomu

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Boyle beyinler oldugu surece daha cok kez yikilir bu ulke.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

bunun anlamını gerçekten öğrenmek istiyor musunuz???? bu göz aslında all seeing-eye (herşeyi gören göz) anlamındadır. doların üstündede vardır. lakin şeytana tapan illuminati örgütünü temsil eder. daha ayrıntılı bilgi isterseniz youtube'a girip müzik endüstrisi çöktü diye aratın, 11 partlık bir belgesel çıkıcak üşenmeyin izleyin, eminemi michael jacksonın katilini... rihannanın yaptığı pisliklere kendi gözlerinizle şahit olun...

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

ve bu semboller ekli ben bi bok anlamadim belki birseyler ifade ediyordur ?

yan cizdim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek
    th317 bunu yazdı:

bunun anlamını gerçekten öğrenmek istiyor musunuz???? bu göz aslında all seeing-eye (herşeyi gören göz) anlamındadır. doların üstündede vardır. lakin şeytana tapan illuminati örgütünü temsil eder. daha ayrıntılı bilgi isterseniz youtube'a girip müzik endüstrisi çöktü diye aratın, 11 partlık bir belgesel çıkıcak üşenmeyin izleyin, eminemi michael jacksonın katilini... rihannanın yaptığı pisliklere kendi gözlerinizle şahit olun...

epten cahil sandın sen bizi beya :) onun gerçek adı horus'un gözüdür. Eski mısır kaynaklıdır.

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı:

ve bu semboller ekli ben bi bok anlamadim belki birseyler ifade ediyordur ?

ilk piramitli resimde masonluğun derecelerini gösteriyor ama diğerlerini telefondan girdiğim için iyi göremiyorum.

..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

maxxis39 bunu yazdı:
    th317 bunu yazdı:

epten cahil sandın sen bizi beya :) onun gerçek adı horus'un gözüdür. Eski mısır kaynaklıdır.

'' yehova '' Değilmiydi hocam o

🥒
Toplam Hit: 8741 Toplam Mesaj: 59