Ne Sağ Ne Sol..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hacim ideolojilere karsi neden boyle bir tavriniz var anlamis degilim :)...İdeolojilere karsi cikmak insanin dusunmesine karsi cikmakla esdegerdir...universitede isteyen siyasi orgutlere bulasir isteyen bulasmaz kimse zorla adam sokmaz .... Birilerinin kisisel hatalarinin ideolojilere mal etmek yanlistir...Marksizm bir ideolojidir...fasizm bir ideolojidir...kemalizm bir ideoloji olmasada bir doktrindir.....bunlara karsi cikmak yanlistir...dogrulugu herkese gore gorecilidir...bana gore kemalizm dogru bir doktrin ve marksizm insanligin kurtulusu icin uygun bir ideoloji olabilir sana gore yanlis olabilir...saygi duyuldugu surece kimse universitede zorla sag-sol cephelesmesine suruklenmez...eskidenmis onlar...benim unide fasist te arkadasim var gomunistte fetocuda...tikky de her telden var...kimse kimsennin tavuguna kis demiyor artik...rahat olun...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Oksit :D + bi milyon :D

Compi kardeşim bak, ben milliyetçiyim ve elin krosu çıkıp bana sen faşistsin derse benim düşüncemi yargılamış olur. Bu benim ideoljimdir ama ben buna faşizm demiyorum. Ben buna Atatürk Milliyetçiliği diyorum. Bana göre her kim ne olursa olsun Türk hissediosa Türktür.

Şimdi senin dediğin yola çıkarsak o zaman senin bu lafın ertan gibilere gelir. Sanane aq elin faşistinden komunistinden! Kim neciyse neci!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hacim benim ideolojimde belli kaliba uyanlari oldurmek vacipse oldururum :)...buj senin ideolojindede gecerlidir :) anlastik herhalde simdi :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    anlattığımı anlamamak için elinizden geldiğinizce sallamışsınız
    kürt halkını kabul edin, ben burda o halkın olmadığını düşünenlere karşıyım, yoksa kimseyi ayırma gibi bir niyetim yok. İdeolojilerin çoğu gençliğe aşınır, gençler delikanlıdırlar,çabuk kanarlar,beyinleri çabuk yıkanır.O yüzden insanlara kendi fikirlerini empoze etmenin en iyi yeri üniversitelerdir.Benim bildiğim üniversitelerde ders okutuluyor, ideolojiler için mürid yetiştirilmiyor !!

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    biz tikkysiyle antikkysiyle Türküz. Bırak be yetişiosa yetişsin bize Türk lazım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    e sen de ümmetçilii savunuosun ertan.
    vbildiim kadarıyla liselerde fikir savunma değil eğitim yeri (:

kaldı ki üniversiteler de yaşamoıı örenrsn
    eer sadece ders çalısam şöle böle dersen MAL olur çıkarsın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    elhamdilullah Müslümanım..Peygamberim Hz Muhammed(s.a.v)
    Çok şüküh Rabb'ime Türkim..ATA'm Mustafa Kemal..

Gerisi yaLan ..
    soL sağ..hikayee...

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    ülkücülük faşistliktir die tanımlanıo ne alaka.?!
    Ülkücülülerin sorunu Ocak'ların amacının ne olduğunu dahi bilmeden sırf Lise yıLLarında kaga çıktığında adam toplamak için oraya girmek isteyenleri kabul etmeleri..Doğruya doğru..

"Solcularda aLLah kavramı yoktur" lafı benimsenmiş.Ne alaka.?!
    Farklı olmak isteyen soLcu olcam dio..Çünkü sindirilmiş durumdalardı yıLLardır..öZeLLiklede darbe yıLLarı felan...
    Namaz kılan ALLAHSIZ görmedim ama namaz kılan soLcu çok gördm..ne garip dimi..

Sağcımı olcan solcumu olcan ne olursan oL ama vatanını seven adam gibi adam oL..

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    LYCRa bugün sistemi yıkmak isteyen bir çok grup var bu gruplarda da türk olan var.. Müslümanlık türklükten önce gelir...

Antioksidan,ben ümmetçiliği savunuyorum,çünkü bu islamın temel taşlarındandır.. Bu eğitimi lisede almadım, birileri de teşvik etmedi beni.Kendim araştırm ve böyle öğrendim.. Okumakla insanlar mal olmaz, tabii sizin bunu idrak edemeniz zor. Bilim adamlarına bakın bakalım,kafayı kaldırıyorlar mı araştırmaktan.. Ben demiyorum sadece okusunlar, eğitimini düzgün aslınlar gerektiğinde eğlensinler de ama bu ideolojik fikirler sistemi yıkmak içindir..Madem cumhuriyeti istiyorsunuz bu sistemlere de karşı olmanız gerekmektedir.Şuan ki sistemin doğruluğunu tartışmıyorum

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ertan demişki:

"Ben İslamın birleştiriciliğine inanırım, ırk benim için sonra gelir,türkmüş çerkezmiş,kürtmüş ingilizmiş. v.s. İslam ı tam olarka benimsemiş bir insan ne ülkeye ihanet eder ne insanlara ne de kendisine eder"

Bak ertan hocam kendı ınandıgın gorusun ayrımını nasıl yapmıssın. Ülkücülere sırf aralarında bırkac serefsız var dıye "faşist" demek benım sana "Allah'ın adını kullanarak reklam yapan serefsız kopeklerden biri" dememle esdegerdır. Lutfen tüm ülkücülerden bu "faşist" lafı ıcın ozur dıle.
Toplam Hit: 6424 Toplam Mesaj: 46