Ne Tür Film Seversiniz?
-
S.a arkadaşlar benim bir arkadaşım senaryo yazmak istiyor ve benden bir forumda konu açmamı istedi , herneyse siz seyirci olarak bir filmde ne tür özellikler ararsınız , ne konusunda olmasını istersiniz görüşleriniz bekliyorum,teşkrlr.
-
ne tür film sevdiğimi duymak istemezsin :)
-
güzel :D
-
konusuz filmler moda son zamanlarda hoca gelişigüzel çekin işte bide beynelminel olsun he bide bkm den ersinle anlaşabilirseniz yemede yanında yat
edit: :D
-
hoca arkadaşın bence yanlış bir yol izliyor.Çünkü herkes her konuda istediği gibi senaryo yazamaz.Yazılan senaryoda senaristin iç dünyası vardır istesede istemese de.SEnaryoda senaristin içinde bulunduğu psikilojid önemlidir.
-
manglerman bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------şaşa'nın olduğu tüm filmler:D
hacım sevdiğim film türü yok varsa da bilmiyorum:)) beğendiğim aklıma gelen filmleri sıralayım sen söyle hangi türe girdiğini:))
forrest gump
yeşil yol
fight club
koku
köstebek
yalanlar üstüne
geçmişi olmayan adam 1,2,3
-
o seyircinin görüşünü almak istediğinden açtrdı siz söyleyin yine beyendiğiniz film konularını oda tatmin olsun krdşm ;) :)
-
SeyhSamil bunu yazdı:
o seyircinin görüşünü almak istediğinden açtrdı siz söyleyin yine beyendiğiniz film konularını oda tatmin olsun krdşm ;) :)
-----------------------------psikolojik tahlillerin olduğu ve insanların,toplumların iç dünyasını yansıtan filmler hoşuma gidiyor.
-
olivetti bunu yazdı:
manglerman bunu yazdı:
-----------------------------şaşa'nın olduğu tüm filmler:D
hacım sevdiğim film türü yok varsa da bilmiyorum:)) beğendiğim aklıma gelen filmleri sıralayım sen söyle hangi türe girdiğini:))
forrest gump
yeşil yol
fight club
koku
köstebek
yalanlar üstüne
geçmişi olmayan adam 1,2,3
-----------------------------hacım forest gump,Yeşil yol ve koku bunları izledim ama içinden en çok etkilendiğim koku olmuştu...
-
http://tinypic.com/player.php?v=261jdpe&s=6 süper lan :D
-
law abiding citizen(adalet peşinde ) bu tür filmleri severim.ayrıca brazzers ve naugty america filmleri vazgeçilmezlerimdendir.