Ne Türbanı! En Kutsal Bez Don !
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------
İlahiyatçı Zekeriya Beyaz o ilahiyatçımı ona bakarsan o geri zekalı tavuktan kurban olur da dedi ......
-----------------------------neye dayanarak geri zekalı diyorsun adama sen ondan daha iyimi biliyorsun sizler onun anlatmak istediklerini anlamıyorsunuz örneklerde takılıyorsunuz
(yani kızsacası at gözlüğü takıyorsunuz şimdi bu örnektede takılı kalıp ben gözlük takmıyorum diyecek kadar aciz değilsindir umarım)
firex sede sonuna kadar katılıyorum
uğrunda ölnecek bir bez varsa oda sadece bayrağındır
birde insan karşındakinide kendi gibi görürmüş anladın sen onu
-
tamamen dogru demiş.helal olsun.özellikle gencleri gavurlaştırıyolar konusunda.
-
adam o kadarda mantıksız düşünmüyo bence
-
adam çok doğru soyluyo. Zaten doğru soyleyeni 9 koyden kovarlar sözü gerçek.Adam kafadan sallasaydı onu en tepeye çıkarırlardı...
-
evt Firex almıs mesajı bende aldım..diyo ki... neymiisss ? dini konularda salakca yorumlar yapmıcakmısızzz:..
a.q salagı gecen gün de sekersiz sakız orucu bozmaz dedi.. :@
edit : wert ben sana bi ara göstercem at gözlüğünü..takmıssınız bi at gözlüğüne .. hey allam :) güldürüyosunuz beni zaman zaman..
-
bu adamın lafları en azından bazıları ilk defa hoşuma gitti.
-
"Ve o misyonerlerin propagandası sonucu boyunlarına hac takmak modernlik oldu"
bunun altına imzamı atarım...
-
helal zekeriya bayaz süpersin işte olay bu ya
-
kim ne derse desin adam doğru konuşuyor, konuştuklarından bir tane yanlış bulup yazın şuraya ,adam kuran a göre konuşuyo,kafadan uydurulmuş safsatalara göre değil.
-
hocaya helal olsun. dini 1400 yıldır sadece kendilerine menfaaat sağlamak için kullanan hacı hocalar islamın devrimci kimliğini yokettiler. Zekeriya hoca gibiler bi boktan anlamadan kendini suçlayan salaklara cevabı entellektüel fikirleri ile veriyorlar. Adam antiemperyalist vede vatansever birazda çapkın. güzel konuşmuş hocam. sonuna kadar destekliyorum. hocama gerekirse çanak antenimi yollarım destek babında. ağzına sağlık hocam tekrar.