Ne Üretirdiniz?
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------Siyah kadın Ticareti (Beyazının boku çıktı )
----------------------------- -
bayan iç çamaşırı
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------
bayan iç çamaşırı
-----------------------------bu piyasada pazarın büyük kısmını eline geçirmiş markalar var. çok ucuza bu işi yapan firmalar var. Bu yüzden pek doğru bi ürün değil.
-
Yükte hafif pahada ağır olacağı için mikro işlemci, bellek, tıbbi cihazlarda kullanılan nükleer pil üretirdim.
-
yahu ben iç çamaşırını yeniden keşfet demedim ki firmalarla anlaşıp onların üretimini yapıcaksın atölyede :)
-
IRET bunu yazdı:
Yükte hafif pahada ağır olacağı için mikro işlemci, bellek, tıbbi cihazlarda kullanılan nükleer pil üretirdim.
-----------------------------edit bu konuda japnlarla yarışamazsın.
(evet arkadaşlar fikirlerinizin devamını bekliyorum)
-
pit10din bunu yazdı:
yahu ben iç çamaşırını yeniden keşfet demedim ki firmalarla anlaşıp onların üretimini yapıcaksın atölyede :)
-----------------------------kardeş kendi üretimini yapman lazım. Kendi markanı oluşturcaksın.
-
o zaman bütçemi sınırsız düşünürsem para bende warsa
iç çamaşırını da üretim reklamını da yaparım :)
öyle illa zengin kesime satacan diye bişey yok pazarlamanı ii yaparsan her kesime satarsın :)
-
bütçe sınırsız değil tabi ki. Bi ürün üretip bu ürünü piyasaya sokucaksın. sıfırdan başlayıp büyütüceksin. Elinde sadece üretim yapıcak sermayen olucak.
(Fikirleri bekliyorum.)
-
hocam o zaman türkiyede üretmiyecen
çinde bi işçinin günlüğü 50 kuruş ve çine başwuru yaptığın zaman dükkan depo ne lazımsa bunu onlar temin ediyo
ve çinde telefon bataryası işine girip parayı wurma ihtimalin çok sağlam :)
ama çinle bağlantı kuracak kapasiteni bilmiyorum :)