folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ne Yani Yargıya Güvenmiyor Musunuz?

Ne Yani Yargıya Güvenmiyor Musunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

SawIV bunu yazdı:-----------------------------
    başsavcı iktidar partisine kapatma davası açıcak eyvallah açabilir hakkıdır. kanalından hükümete hakaretler yağdırcaksın arkadaşların ülkeyi karıştırmak için cinayet işlerken sende tehlikenin farkındamısınız tarzı toplumu kışkırtıcaksın ve gözaltına bile alınmıcaksının ha! onlar tanrı dokunamassın çarpar! nerde kaldı sizin sosyalist eşitlikçi ruhunuz
    -----------------------------

hangi siyasi kufursuz konusuyor ki. siyasiler birbirlerine her zaman kufur ediyor. ama siyasilerden biri cikip halka kufur ediyorsa ?

ornegin bir basbakan "ananida al git burdan" diyebiliyor ve siz sineye cekiyorsaniz size kufur edildiginde de sineye cekersiniz. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

büyük orta doğu orjesini tamamlayan adam Türkiye ye gelecek.Gelmeden önce bu 3 adam tutuklanıyor HAYRET...

Dün akşam ulusalda tayyipin videosunu izledim biz büyük orta doğu projesinin ve amerikanın eş başkanıyız diyor.Yazı olsa neyse diyicem ama video video....

Peki siz kalkıp bunlara destek veriyorsunuz şimdi söyleyin biz sizin hakkınızda ne düşünelim? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Herkesin gerçeği kendine gerçek. Şizofreni hastasının gördükleri de gerçek, sağlıklı bir insanın gördükleri de gerçek. Türkiye'de siyaset çok yapılır da kimse bulaşmaz. Elini taşın altına koymaz. Otobüsde bir vatandaş şöföre seslenir "neden durmadınız, durağı geçtik" der. otobüsün kapısı açılır ve vatandaş tam inerken yerinde oturan başka bir  vatandaş da "düğmeye basacaksın, basmazsan durmaz tabi seni mi bekleyecek" der. Bu durumu birçok kez yaşadım. Kimi durumlarda gerçekten düğmeye basmak unutuluyor, kimi zamansa düğmeye basıldığı halde arıza olabiliyor. Ancak bizim siyasetimiz iletişim kurmaya yönelik değil de suçlama üzerine oluyor. Hataya odaklı bir anlayış sistemimiz var sanırım. "Hata yapılmazsa çözüm gerçekleşir", "Düğmeye basmayı unutmazsan, ineceğin yere ulaşabilirsin." gibi bir anlayış. Elbette uyarmak istendik davranışların kazanılmasında bir yöntemdir, fakat yanlışı düzeltmeye harcadığımız vakti doğruyu pekiştirmek için kullanırsak galiba daha faydalı olacaktır. Pekiştirme araçalarından birisi sandıktır, ama başka araçlar da vardır. Mesela madalya veya sivil toplum örgütlerince destek görmek gibi. Sorunlarımızı çözüme dayalı bir iletişimde konuşmadıktan sonra nasıl bir sonuca varacağımızı sanıyoruz. Ne zaman iki taraf da bir birbirinin eksiğini yüzüne vurduğunda ortaya çözüm çıkmıştır veya inandırıcı,samimi olabilmiştir? Bence her ideolojik görüş, her siyasi rejim ve onun kurumları üretebilinecek, değişebilecek şeylerdir. Demek istediğim doğrular değişecektir. Doğrular değişince adalet de bundan etkilenir. Önemli olan insanların anlaşabilmesidir. Değişen şeyler üzerinde körü körüne olan saplantılar insanın benliğini ortaya koymasına engeldir bence. Bana göre de gerçek sorun bu. Konuyla doğrudan ilgili şeyler yazmadım fakat beynimde çağrışan şeyleri toparlayarak dile getirdim.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Ula ben size ne diyeyim, bu ülkede Ergenekon adını ilk kullanan İlhan Selçuk'tur. Adam o kadar işkence görmüş. Yok bombayı onlar attırmış felanda filanda. Bilip bilmeden boş işkembeden sallamayın. Şu anda o kadar yolsuzluk varken illa birşeyler tarafından üstü örtülecek. Bu bir tavır almadır. Savcının davasına karşı bu da kendi süreçleridir. Fehmi Koru işaret ediyor hoppa millet tutuklanıyor.  Dikkat! 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

SawIV bunu yazdı:-----------------------------
    başsavcı iktidar partisine kapatma davası açıcak eyvallah açabilir hakkıdır. kanalından hükümete hakaretler yağdırcaksın arkadaşların ülkeyi karıştırmak için cinayet işlerken sende tehlikenin farkındamısınız tarzı toplumu kışkırtıcaksın ve gözaltına bile alınmıcaksının ha! onlar tanrı dokunamassın çarpar! nerde kaldı sizin sosyalist eşitlikçi ruhunuz

hangi siyasi kufursuz konusuyor ki. siyasiler birbirlerine her zaman kufur ediyor. ama siyasilerden biri cikip halka kufur ediyorsa ?

ornegin bir basbakan "ananida al git burdan" diyebiliyor ve siz sineye cekiyorsaniz size kufur edildiginde de sineye cekersiniz. 

Başbakan ananıda al git diyebilir haklı sen başbakana kameralar önünde anamızı ağlattınız diyeceksin oda sana cevap vermeden kös kös gidecek mi? O çifçinin chpnin adamı olduğu sonradan ortaya çıkmıştı. neyse konumuz bu deil ama belkide ergenekoncular 3-5 para sıkıştırmıştır onlar söletmişlerdir ne dersin?

Akpye kapatma davası açtılar tamam açsınlar hiç önemli değil akpyi destekleyenler açısından. kapatılırsa ismi ak olmaz pak olur

ama sizin gibileri kışkırtan (hani vakit düzenlettirmişti danıştay saldırısını cumhuriyet gazetesine bombayı) yetmeyip bide toplumu kışkırtmaya çalışan ergenekoncu teröristlerle o gözaltına alınan adamların bağlantısı varsa ki bence kesinlikle vardır o zaman kendinizi neyle avutacaksınız bilmiyorum.

Bu arada, Hani geneli akpartiye dava açan, başörtüsünü yasaklayan, verdiği kararlarla aihm de türkiyeye milyonlarca euro masraf açan, bu adamlar gözaltına alınınca otobüslerine atatürk posteri açanlar gibi düşünen tarafsız yargı mensupları yargılıcak bu adamları ben değil düşün :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    doğu perinçek gibi bi .. neyse dilim varmıyor adamı da vatan sever, ülkesi için çırpınan, teröristle bile konuşacak kadar mert, cömert ,cesur, vs vs adam yaptınız ya helal olsun...

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

Bu görüntüler diyarbakirdaki nevruz kutlamarından.. halk orda apo gösterileri yaparken polis onlari izliyor hic mudahale etmiyor. devlet neden bu olaylara karsi bir tepki ortaya koymuyor peki ben bunu yillardir anlamis degilim.. nerde savcilar nerde yargi nerde terörü kurutacam diyen hükümetler? senin halkın bu işte  görmüyormusun? 

All is well
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Legislator
    Legislator's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

büyük orta doğu orjesini tamamlayan adam Türkiye ye gelecek.Gelmeden önce bu 3 adam tutuklanıyor HAYRET...

merak eden olursa diye sadece bilgilendrime amaçlı=http://yenisafak.com.tr/kapak.html 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

Legislator bunu yazdı:

merak eden olursa diye sadece bilgilendrime amaçlı=http://yenisafak.com.tr/kapak.html 

cesaret edipte şu gazeteye göz atabilcek iddiaları ölçüp tartabilecek bir delikanlı var mı aranızda?? yok mu??

yazmışlar iddianameleri suçlamaları bu başlıkların alt başlıklarında kimbilir neler vardır polisin savcının elinde.. tutupta adamı gece 4 de kimse durduk yere içeri almazz!!!

bırakın şu alayına gider yapıp cahil cesaretiyle şunları hala savunmayı evet ortada işte budur denecek şeyler arıyorsunuz ama şu boyutunu da düşünmüyorsunuz

demek ki o kadar adi o kadar berbat açıklanamayacak kadar işler becermişler planlar yapmışlar ki açıklanmıyor belki belge var kanıt yok yani böyle manşetlere kanıtlanmadan atılamayacak kadar adi iddialar mevcut.. ee tabi bunlar açıklanırsa o adamı rektör yapanlarla o partinin başına getirenler de zan altında kalacaklar ee nede olsa derin devletleri güçlü su üstüne falan çıkar sonra Allah muhafaza...

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Bahsettiğiniz yargı kim kardeşim ? Birisinin öz geçmişini bilen varmı? Hata yapamaz mı?

Başlıkta verilen "Ne yani yargıya güvenmiyor musunuz?" sorusuna Türkiyedeki yargıya güvenmiyorum derim.

Ben milletin iradesinden yanayım şu anda. Kimseninde bunu engellemeye gücü yetmez. Yargı hükümetle inatlaşacağına at hırsızı tipindeki ahmet türk'ü sustursun. Dünki kutlamalarda pkk kıyafeti giyip bu bizim yerel kıyafetimiz diye konuşan bir millet vekili halen elini kolunu sallaya sallaya mecliste volta atıyor. İddaname verildikten 1 hafta sonra türkiyenin piyasa kaybı 35 milyar doları geçti. Bu mu güvendiğiniz yargı? Tsk'ya da güveniyorduk şimdi afganistana asker gitme aşamasında.

Yanlışmıyım..

Toplam Hit: 5393 Toplam Mesaj: 40