Ne Yapayım Bu Ttnet"E
-
Tiesto bunu yazdı:
-----------------------------Dostlar benim internetin tarifesi 1024/256 sınırsız ve normalde faturanın 49 ytl gelmesi lazım
nnightmare bunu yazdı:
-----------------------------
knight ve internet üzeri oynanan oyunlarda belli bir süre sonra kotadan geçiriyor.. belki onunda etkisi olmuştur..
-----------------------------İnternet üzerinden hiç bir şekilde oyun oynamıyorum zaten 49 ytl olması gerektiğini kabul ediyorlar ama ben bunlarla uğraşmak istiyorum. Çünkü aramasaydım böyle gidecekti.
Bu yönden önerisi olan mürit var mı ?
-----------------------------Ya konuyu açan da arkadaşta saçmalamış adam sınırsız netim war diyo netten oyun oynarsan kotayı aşarsın diyo konuyu açanda itiraz etmiyo buna ilginç
-
hocam ttnet kotalı sistemlerde 2 yıl taahhüt oluyo eger o 2 yıl bitmeden tarife değiştirirsen ek bi ücret sözleşmede yer alıyor olabilir, bi iyi okumak gerek bence, tabi herkezin başına farklı meblağlarda gelmiş bu olay orası da geçirgen ttnet özelliği..
eskden devletinken turkiye uzerinde kotasını aşıp da fazla para odeyen kimse yoktu beh, denetlemyolardı, ahh eski gunler :)))
-
bana her ay 49 geleceğine 52 gelir mesela..
-
ilk başvurduğundaki başvuru ücretini faturalarına yansıtıyolar ondandır heralde...
-
İl telekoma git,durumu anlat,oradaki görevli muhtemelen dilekçe yazmanı isteyecektir..Durumu anlatan bir dilekçe yaz,ek olarak,yatırdığın faturaları ibraz et..