Ne Yapayım Bu Ttnet"E

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

Tiesto bunu yazdı:
    -----------------------------

Dostlar benim internetin tarifesi 1024/256 sınırsız ve normalde faturanın 49 ytl gelmesi lazım

nnightmare bunu yazdı:
    knight ve internet üzeri oynanan oyunlarda belli bir süre sonra kotadan geçiriyor.. belki onunda etkisi olmuştur..

İnternet üzerinden hiç bir şekilde oyun oynamıyorum zaten 49 ytl olması gerektiğini kabul ediyorlar ama ben bunlarla uğraşmak istiyorum. Çünkü aramasaydım böyle gidecekti. 

Bu yönden önerisi olan mürit var mı ?

Ya konuyu açan da arkadaşta saçmalamış adam sınırsız netim war diyo netten oyun oynarsan kotayı aşarsın diyo konuyu açanda itiraz etmiyo buna ilginç

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

hocam ttnet kotalı sistemlerde 2 yıl taahhüt oluyo eger o 2 yıl bitmeden tarife değiştirirsen ek bi ücret sözleşmede yer alıyor olabilir, bi iyi okumak gerek bence, tabi herkezin başına farklı meblağlarda gelmiş bu olay orası da geçirgen ttnet özelliği..

eskden devletinken turkiye uzerinde kotasını aşıp da fazla para odeyen kimse yoktu beh, denetlemyolardı, ahh eski gunler :))) 

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    bana her ay 49 geleceğine 52 gelir mesela..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    ilk başvurduğundaki başvuru ücretini faturalarına yansıtıyolar ondandır heralde...

l enfer c est les autres Sartre ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

İl telekoma git,durumu anlat,oradaki görevli muhtemelen dilekçe yazmanı isteyecektir..Durumu anlatan bir dilekçe yaz,ek olarak,yatırdığın faturaları ibraz et..

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 4650 Toplam Mesaj: 18