folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne Yapmak İstiyorlar?

Ne Yapmak İstiyorlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

Bizim burada da kapılara TKP'nin "ABD uşaklarını durdurun" yazılı tayyip resimli bildirler dagıtan bir grup genç arkadaşdan birini diger binalara girerken yakaladım.

"AKP konusun da hem fikiriz ancak komunizme gercekten inanıyormusun" diye sordum.Eleman hiç düşünmeden "evet" dedi.Elini sıktım "bravo" dedim ve ekledim "müzeye kaldırılıcak adamsın".Komunizmin basma kalıp savunma cümlelerini söyleyecekken,yanına yunan mitolojinden bir hatun yanastı "hadi" dedi "çabuk olalım oyalanmayalım" diyerek elemanı cekiştirdi.Efil efil havada pespaye sallanan bildirler ile kaldım yalnız sokaklar da,sonbahardan kalma iki kuru yaprak gecerken gözlermin önünden.

İki gün önce avcılar köprüsünün hemen dibinde söylemler ile dagıtalan bildirlerin aynısıydı.Bu gün yerlerinde iki üç damla kan vardı.Muhtemelen dövmüş olabilrler bunları.Bir gurup akp sempatizanı yada ülkücler tarafından.Düşündüm bu hatunda onların içindemiydi acaba.Sonra siktir et dedim yaktım bir sigara.Metrobüsüm ve ben önümde 20 km yol.Bos koltuga oturup dişini civiiviikk ciiivvvvvk diye temizleyen yaslı bir teyze ile kaldım yine.

-----------------------------

böyle şiir gibi postlar sana daha çok yakışıyor

)))) 

Toplam Hit: 1999 Toplam Mesaj: 12