Ne Yapmalı
-
adam gibi konuşun diyenler olmuş ama 12-13 yaşında kızlara takılanlar laftan anlar mı?
maalesef polise güven de kalmadı. polis hırsıza yalancıya dolandırıcıya faydalı yalnız, onları halk tarafından linç edilmekten koruyo. evine hırsız girsin döversen sen suçlusun. gidip şikayet etsen ne yapıcaklar bilmiyorum.
Yapacağınız yanlış evet ama ben yakınınızda olsam yardım etmeye gelirdim. yapılan bütün yanlışlar böyle olsun.
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------Sonra polis gelecek,mahallenin namusu sizden mi soruluyor diyecek !
Sen sadecegit en yakın emniyet amirliğine hacı.
-----------------------------
polis milletin uçkuruyla uraşmazzz -
polise söyleseniz daha uygun olur...........
-
demircide 1 m civarı kalın bi demir demirci yoksa marangoza :D marangozda yoksa alperin dediği gibi molotof, yapmasını bilmiyosan öğretiriz :D
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
yani kardeş sana söyleyeceğim şu.molotof kokteylmiş falanmış filanmış.bunlar fantastik şeyler siktir et bunları.
al arkadaşlarını.alın elinize sopayı.siz kimsiniz lan diyerekten dalın dükkana ağızlarını burunlarını dağıtın.sayı olarak üstün olun veya olmayın bu önemli değil ama orda kesin olarak dövün adamları.es kaza siz dayak yerseniz o adamların daha önünü alamazsınız.
-----------------------------katılıyorum temiz bi dayak atın. polisdi oydu buydu zaman kaybı olur. hem bütün sinir stres ne varsa atarsınız zevkli olur :D
edit: çömezin kurbanı olduk
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------demircide 1 m civarı kalın bi demir demirci yoksa marangoza :D marangozda yoksa alperin dediği gibi molotof, yapmasını bilmiyosan öğretiriz :D
-----------------------------2 ay olmuş konu açılalı.
-
Şimdi şuda var mekanın sahibi onlar mı ki?
Olan dükkan sahibine olmasın yani...
Edit: Konu hörtlemiş.
-
Sorunlu kişi sayısınca 30-40 cm uzunlukta 1-2 cm kalınlığında demiri demirci fırınında akkor hale gelene kadar ısıt.Sorunlu kişilerin uygun bir tarafına soğuk taraflarını sok.Neden mi soğuk taraflarını?Tutup ta çıkarmasınlar diye....