Ne Yapmalı?(Kızlardan Yardım Bekleniyor)
-
Yani böyle bi mesaj yazmak istemezdim ama yazıyorum.Nedense bi kız arkadaşım yok.Nasıl arkadaş olunur tek kelimeyle bi fikrim yok.Yani ne yapmalı nasıl etkileniyosunuz?Tipe önem veriyomusunuz?Nelerden hoşlanıyosunuz?Artık canıma tak ettide.Hani fiziksel bi sorunsa 1.88 boy mavi gözler işi kurtarır diye düşünüyom. :=) bi yardım yani.Saolun şimdiden.
-
Monşer ben kız deilim ama yinede söyleyim. İş tipde başlayıp dille devam ediyor.
-
bir kadinin kalbine giden yol, gözlerinden ve kulaklarindan gecer.
-
cok egoistler ya ama aptallar kardesim iki tatli soz et ayaklari yerden kesilir. bayilirlar kendilerine yag calinmasina
-
2tatlı söz
3-5 aptal salak fıkra
2 dk gözlerine sert bak o karı sana aşık...
-
yaw tamam iyide şimdi medeni cesaret gerek heralde yanlarına gidip konuşmak için öle u zaktan olacak değil dimi :=) heralde kız benim yanıma gelmez konuşma derseniz iyi konuşurum nese işallah bi gün
-
ya baba tamam da mesela otobüstesin ve karşında güzel bi hatun bakıyosun gözlerinin içine 1-onun senden hoşlandığını nasıl anlarsın
2-hadi anladın nasıl konuşmaya başlarsın yani ne diyecen kıza -
ha onu diyom işte tam üstüne bastın
-
http://www.kiztavlama.cjb.net hoja istediiniz şeylerin hepsi bu sitede war ama zaten bi kızı tavlamak için bi internet sitesine ihtiyaç yok biraz tip olsun iki de güzel söz bil direk ayağına geliyolar zaten bi de sürekli kovalarsan sürekli kaçarlar yani tavlıycam diye kızların köpeği olma...
-
süper süper.....ah ,ah arkiler tamam biz tipe bakarız ama iş karizmada....
güzel görün ,güçlü olmaya çalış, kıroca hareketler yapma ,kızlara çok fazla sulanma bir iki hafta sonra o çewredeki en karizma yakışıklı seçilirsinnn........
-
ilk başta işi fazla abartmicaksın yane tmm esprili olmak fln önemli ama bi kıza sakın ha yawşama kara listeye alınırsın!hepsinden brz olcak yane bide en ii yöntem wurup kaçmaktır birinden mi hoşlanıosun 3-4 gün onunla ilgilen onunda snden hoşlanmasını sağla sonra 1-2 gün fazla takma...bak bunu dene o kıza en fazla 2 hafta weriorm sonra kendi gelir ztn sana...
Toplam Hit: 3495 Toplam Mesaj: 16