Ne Yapmalıyım...
-
arakadaşlar 2006 eylül'den beri öss sınavına kadar hafta içi çalıştım akşamları etüt,ders çalışma filan. hafta sonuda dersaneye gittim. öss'ye kadar böyle sürdü. sadece ramazan ve kurban bayramında tatil yapabildim. öss biter bitmez iş yerini bıraktım abimle beraber yeni meslek öğrenmeye ve çalışmaya başladım. dolayısıyla yine aynı yoğun tempo. kız arkadaşımda bunalttı beni ve artık kafam bazı şeyleri kaldırmıyor. önümüzdeki 2-3 haftada tatil yolu gözükmüyo. ama ben sıyırmak üzereyim. ne yapmalıyım???
işin kötü tarafı bütün sene full çalışınca boş vaktim olduğunda da çok canım sıkılıyo... off off...
-
herşeyi boş ver..
-
Ne yapacaksın hoja? Tabiki de haline şükredeceksin
-
git kendini bogaz köprüsünden at...seni dier tarafta bekleyen huri mi nurimi onları düşün. (:
-
clinique bunu yazdı:
-----------------------------
git kendini bogaz köprüsünden at...seni dier tarafta bekleyen huri mi nurimi onları düşün. (:
hoca geçen tv'demi görmüştüm tam hatırlamıyorum. öyle boğazdan kendini atanlar düşme esnasında pişman oluyornuş :D -
ajan1111 bunu yazdı:
clinique bunu yazdı:
hoca geçen tv'demi görmüştüm tam hatırlamıyorum. öyle boğazdan kendini atanlar düşme esnasında pişman oluyornuş :D-----------------------------
eehueheue üstad hiç atlamadım bilmiorm ama pişmalık değil korku vardır kesin :)
-
ajan1111 bunu yazdı:
clinique bunu yazdı:
hoca geçen tv'demi görmüştüm tam hatırlamıyorum. öyle boğazdan kendini atanlar düşme esnasında pişman oluyornuş :D
pişman olur tabi "aha şimdi boku yedik düşüyom,çarpacam" diyodur:) -
hajı mesela benim elektronik hobim var manyak gibi devre yapıyom boş zamanımda sen de kendine bi hobi bul(sanki hobi bulunan bişey de) hobilerinle uğraş süper vakit geçiyo
-
antivir-US bunu yazdı:
hajı mesela benim elektronik hobim var manyak gibi devre yapıyom boş zamanımda sen de kendine bi hobi bul(sanki hobi bulunan bişey de) hobilerinle uğraş süper vakit geçiyo
hocam hobim program yazmak. dün akşamdan beri kendi çalıştığımız iş yerine program yazayım dedim. sabah bittiiii. e şimdi ne yapayım (: -
antivir-US bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
clinique bunu yazdı:
hoca geçen tv'demi görmüştüm tam hatırlamıyorum. öyle boğazdan kendini atanlar düşme esnasında pişman oluyornuş :D
pişman olur tabi "aha şimdi boku yedik düşüyom,çarpacam" diyodur:)
Ondan da ziyade, diğer tarafta yaşayacakları azabı düşünüyorlardır. Kendi canına kıyan insan, cehenneme bilet almış gibidir. (: -
Huznu huzun le dindir.Blues dinle yada tam tersine Heavy metal dinle.:D