Ne Yapmam Lazım Dostlar ?
-
AMD-X;
Sabırlı biriyimdir, dediklerini aynen uygulamaya çalışacağım ;)
cyrpt;
Salla profili =) lisedeyim evet.
ToR5;
Çukulata felan alay konusu oluruz allah korusun :D
-
Kendini kasma fazla onunla olabildiğin kadar yakın ol. Kafanı biraz rahat tut çok kasılırsan saçma sapan şeyler konuşabilirsin :) Esprili olmaya çalış her kız kendisini eğlendiren erkekten hoşlanır. Aşkını hafiften belli etmeye başlarsan sakın sen ona aşıksın diye ezik konuma geçme. Her zaman güçlü olacaksın. Kızlar ezik erkeklerden hiç hoşlanmaz. Aşkından ölüyorum, bitiyorum modlarına sakın girme. Ona açılırsan kabul etmezse hiç takmadan aynı şekilde daha önce nasılsan öyle devam et. Kabul etmemesi hiç etmeyeceği anlamına gelmez. Yanındaki kız arkadaşlarıyla da biraz samimi olmaya çalış. Onlarla yakınlaşırsan yardım isteyebilirsin. Mesela onun yanına oturmazlar senin oturmanı sağlarlar. Kıza açılamazsan sen yokken kızla senin hakkında konuşurlar ağzını ararlar biraz. Sonra duruma göre senin ondan hoşlandığını söylerler.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Kendini kasma fazla onunla olabildiğin kadar yakın ol. Kafanı biraz rahat tut çok kasılırsan saçma sapan şeyler konuşabilirsin :) Esprili olmaya çalış her kız kendisini eğlendiren erkekten hoşlanır. Aşkını hafiften belli etmeye başlarsan sakın sen ona aşıksın diye ezik konuma geçme. Her zaman güçlü olacaksın. Kızlar ezik erkeklerden hiç hoşlanmaz. Aşkından ölüyorum, bitiyorum modlarına sakın girme. Ona açılırsan kabul etmezse hiç takmadan aynı şekilde daha önce nasılsan öyle devam et. Kabul etmemesi hiç etmeyeceği anlamına gelmez. Yanındaki kız arkadaşlarıyla da biraz samimi olmaya çalış. Onlarla yakınlaşırsan yardım isteyebilirsin. Mesela onun yanına oturmazlar senin oturmanı sağlarlar. Kıza açılamazsan sen yokken kızla senin hakkında konuşurlar ağzını ararlar biraz. Sonra duruma göre senin ondan hoşlandığını söylerler.
-----------------------------" EfsaneTurka" Hocamla benim dedikLerimi bi dene .. ileriki zamanlarda anlarsın dediklerimizi ..
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------abi sana tek tavsiyem
sevdiğinle değil seni sevenle beraber ol
yoksa benim gibi çok acı çekersin hak etmediğin halde gördüğün muamele seni çileden çıkarır
2.5 yıl emek verirsin o öyle gerekiyormuş der gider ...
seni seven tipsizse? -
Hocam onunda sana karşı bişeyler hissettiğinden emin olduğun an hiç çekinme bir kaç tatlı söz bir kaç iltifat bide damarlarındaki asil cesaret olduğu sürece korkmana gerek yok çek kenara konuş
-
Kreyzi sonumun senin gibi olmasından korkuyorum :| :D
-
mortyr bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
yoksa benim gibi çok acı çekersin hak etmediğin halde gördüğün muamele seni çileden çıkarır
seni seven tipsizse?
-----------------------------çakıp geçecen o zaman :D
-
Sen İyisin Dayı Gene Ben Aşık Olcak Kız bulamıyorum Koca Lisede :D
-
yascakucuk bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
seni seven tipsizse?
-----------------------------çakıp geçecen o zaman :D
-----------------------------zuhaaa :D :D
-
Not: Abuk sabuk , sapık supuk , alay edici ve gurur kırıcı yorum yapanları reneye havale ediyorum.
çokta fifi :)) tahtaya yaz sen konuşanları
----------
servis dediğine göre liselisin si.et lise aşkları okul bitene kadardır :)