Ne Yaptımsa Olmuooo!!
-
klavye bozulmus şirketten bi personelin...ama donanım olarak bi sorun teşkil etmio..
klavye ayarlarındN OLmalı die düşündüm ne yaptımsa olmadı...:S
EDIT: Musket DÜZGÜN YAZ ARTIK !
-
kabloyu çekin tekrar takın sonra reset atın düzelir inş şimdilik en basit çözüm :)
-
klavyenin kablosunu çıkarın ve kabloya bakın içinde tel gibi bişeyler olucak onlar yamıksa kalemle veya sivri bişeyle düzeltin yerine tekrar tam oturması için biraz nazik takın.
-
reset çek eğer pc direkt açılıyorsa kablolar,scart girişi vs..ile ilgili bir progblem değildir.o zaman dediğin gibi klavye'nin kendi problemidir.eğer öyleyse klavyeyi at yenisini al.
-
yanlız kalvyede sadece bir kaç tuş çalışmıoo..:S
-
üstüne şekerli bişeyler döküldüyse uğraşma boşver yenisini al 10-12 gayme bişey.
-
yeni kalvye verdım
-
Başlıklarınızın konu içeriğini açıklar tarzda olduğundan emin olunuz.(Link)
Tahribat Forum

Genel

ne yaptımsa olmuooo!!
konunun yerine dikkat ediniz bu donanımsal bir problemdir Yeni Başlayanlar "?" yada Donanım & Driver olmalıdırbu kibarlığın sebebi de dişi olmanızdır :) yoksa yarardım 2ye :P
-
acın icini bi kontrol edin hangi tuslar calısmıyosa onlara bakın eger goze çarpan bi sorun yoksa ugrastıgınıza degmez gidip yeni klavye alın..
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------Başlıklarınızın konu içeriğini açıklar tarzda olduğundan emin olunuz.(Link)
Tahribat Forum
Genel 
ne yaptımsa olmuooo!!
konunun yerine dikkat ediniz bu donanımsal bir problemdir Yeni Başlayanlar "?" yada Donanım & Driver olmalıdırbu kibarlığın sebebi de dişi olmanızdır :) yoksa yarardım 2ye :P
-----------------------------
eet çok kibardır :) başkası olsa hemen yarardı 2 ye -
ed_a bunu yazdı:
-----------------------------
yanlız kalvyede sadece bir kaç tuş çalışmıoo..:S
-----------------------------aynı şey bende de olmuştu.bende başlık açmıştım ama sorunum bulunmamıştı.sana tavsiyem başka klavye al.format çekmeme rağmen düzeltememiştim o sorunu..
sol taraftaki ctrl, F8, F4 ve bi kaç tuşum daha çalışmıyordı.şimdilik hatırladıklarım bunlar :)