Ne Yaptın !
-
üstün şekilde iyi bişiyler yapmaya çalışanlar bazı hainler yüzünden öldürüler... suikaste kurban gittiler. şimdi ise insanların iyi bişiyler yapması sürekli birileri tarafından engelleniyor. en basit örneği ile bilim adamlarına imkan sağlanmıyor isteseler de bişi yapılamıyor. insanlar en verimli çağlarında öss denen sınava sokuluyor, oyalanıyorlar. bişi yapılmas beklenemez pek... vergisimi ödüo herkes işte (:
-
Laf salatasına gerek yok ben vergimi eksik veriyorum bnm seçtiğim biriside çalmaktan başka ne iş yapabilirki !
-
hani tbt de siyaset vs. konular yasaktı..?
-
highnitro bunu yazdı:
-----------------------------
hani tbt de siyaset vs. konular yasaktı..?
-----------------------------
abuu rene bize dalacak :D -
hojocukun mesaji okuyunca serefsizim gözlerim yasardi...
senin gibi insanlar bu memlekette yasadikca umut kesilmez hocam memleketten...
demek beyni yikanmamis birileri yasior
-
Emir Reis sen universitede boyle dusunseydin okulun gozde insanlarindan birisi olurdun :) universitede aksama kadar yan gelip yatmaktan mustafa ve oguz dallamalari ile geyik yapmaktan vazgecemedin bi.
-
halk eğitimdeki bilir kişi dedikleri adamda beni 2 senedir oyaladı lise 3. sınıfımı bitirecem 1 dönem 2 yıldır değil bitirmeyi kaydımı yaptıramadım oysaki gidip liseden sonra uni okurum diye düşünüyordum şimdi askere gidicem =) hayattan 2 yıl geri kaldım belkide daha fazla sonra derler orta okulu askerde zikiyolar.. dışarda zaten zikilmişiz askerde zikseler ne yazarki..
-
Senide biliyoz :D:D:D
-
neyim wardi olm benm :) kendi halinde bir garip alkoliktim :) sigara werirlerse sigara icerim wermezlerse icmem :) poeahhh hey gidi genclik. bosa harcamisiz :)
Toplam Hit: 3816 Toplam Mesaj: 30