Ne Yaptıysam Hitler Çok Düşük?
-
volkan bunu yazdı:
-----------------------------
hacı millet napsın yabancı filimleri + turkce yabancı die bi kategoride göremedim buyuzden fazla raet gormuyor olabilir
bana sorarsan ben de millet napsın türk filmlerini derim ? -
volkan bunu yazdı:
hacı millet napsın yabancı filimleri + turkce yabancı die bi kategoride göremedim buyuzden fazla raet gormuyor olabilir
-----------------------------hocam yerli filmler diye kategori var,orada tüm yerli filmler ayrı olarak gözüküyor..
-
öncelikle çok güzel bi siten var tebrik ediyorum ama son zamanlar baya yavaşladı site ilk zmanlarda böyle değildi. hitler birazda bu yüzden düşmüş olabilir..
-
blacksun bunu yazdı:
öncelikle çok güzel bi siten var tebrik ediyorum ama son zamanlar baya yavaşladı site ilk zmanlarda böyle değildi. hitler birazda bu yüzden düşmüş olabilir..
-----------------------------movshare denen s.ktiğim sitesi yüzünden hocam..yoksa site hızı hala gayet iyi durumda :(
-
Siten güzel hoşuma gitti. biraz buz devri vb türlerinden filmleri çoğalıtırsan hit artar herhalde bir de dedikleri gibi bir de reklamı da olsa süper olur
-
Hocam şahsen ben baya beğendim siteyi güzelmiş ..
-
xursi bunu yazdı:
Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama .. bende Hitler anladım :D:D Hitler olan hitler:D:D:D|
-----------------------------haha ilk bende öle anladım :D
-
siten güzel hacı, müridler sana link versin az :| birde bedava adwors kuponları var onları kullansana 50 - 100 tl'lik face'ye reklam versen'de acayip hit kasarsın, bir adworsu deneyebilirsin 7 tl akrifleştire ücreti var yalnız.. r10da birine 5-10 tl ver az kurcalasın siteyi full seo etsin :)
edit: birde konulara googleda aranacak etiketler yaz etkisi olur
-
V for Vendetta'yı açmaya çalışıyorum waiting video diyor !
-
backlink al reklam al pm at sana tekniklerden bir kaç anlatayım.