folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Necronomicon : Çildirtan Kitap E-Book

Necronomicon : Çildirtan Kitap E-Book

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Chaoser bunu yazdı:
    -----------------------------

BAAL bunu yazdı:
    Ünlü bir yazarın romanında adı geçer.Kitabıda içindekileride hayal ürünüdür hepsini yazar kendi uydurmustur.

abi sende araştırmacı bir insansın biliyorum ama aleister crowley'nin bu kitabı okuduğuna dair söylentiler vardırki kendisinin yazdığı aynı adlı bir kitabı vardır aklımıı karıştıyor gerçekten

Howard Phillips Lovecraft'in kitaplarında yaratıgı dünyada yer alan bir kitaptır baska bir yerde hiç bir kaynagı ve dayanagı yoktur.Aksine söylentiler onu bu günlere getirmiştir.Mesela hitlerin bu kitabı aradıgı söylentiler arasındadır bir diğer söylenti ise kitabın aslının British Museum de olduğudur.Kesin bir gerçekse kitabın tamamiyle hayal ürünü oldugudur.Howard Phillips Lovecraft'ın kitaplarında bahsettigi bu hayali kitap zamanında bir çok kişinin dikkatini çekmiş ve ilgi uyandırmıstır.Arıdından bu ünün ve şöhretin kaymagını yemek isteyenler tarafından devamlı değişik dillerde basımı yapılmıstır ve reklam amacı ile devamlı söylentiler çıkarılmıs ve yayılmıstır.İçlerinde yazılanlar sadece çene ve göz yormaktan öte değildir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu isimde bir kitabın yazarı H.P. Lovecraft tır. Kendisi gothik edebiyatın en önemli isimlerindendir. İsteyen herkes onun yazdığı kitabı bulabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    necronomicon howard philips lovecraft'ın kendi götünden uydurduğu bir hikayeden ibarettir. necronomcon kitabının yazarı olarak bilinene (deli arap) abdul alhazred diye bir insanoğlu bu dünyaya gelmemiştir. kendisi karanlık sanatlarla uğraşmamış ve necromancer misali mezarlıkda adam diriltmemiştir. lovecraft dünyanın en büyük düşçü yazarlarından birisi olduğu için bu zamana kadar yazdığı hikayelerini dayandıracak bir temel noktası olarak deli arap abdul alhazred karakterini ve onun kitabı necronomiconu uydurmuştur.
    necronomicon her ne kadar feyk olduğu bilinen bir kitap olsada lovecraft hayranları ve kendisini okültizm'e adamış elemanlar tarafından varlığı kabul görmüştür. bir gün bu kitabı ele geçirip insanlığın a.q lerine inanmaktadırlar. öyle okuyunca delirmiyorsunuz insanlık tarihi ve kara bilim hakkında milletin götünü düşürecek bir irfana sahip oluyorsunuz.

piyasada necronomicon adı altında bir iki kitap bulunmaktadır hatta birisi türkçeye bile çevrilmiştir. sadece isimden prim yapmaktır, ekonomik kaygılardan dolayı yazılmıştır.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Necromicon'un 3 farklı versiyonunu okudum.

Hala hayattayım.

Aklımda başımda(?) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

simdi herkes macerayı seven adam gibi indirecek kitabı

3-5 sayfa okuyup sıkılıp bırakacak

öylece masaüstünde yer işgal edecek kitap

1-2 hafta sonrada neydi lan bu diye silinecek

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    bu dallama lovecraft bikaç grubada ilham kaynagı olmuştur bu bahsi geçen deli arap içinde bi şarkı yapmıştır mercyful fate, ktulu mtulu felanda vardır ayrıca :D

all this pain is an illusion...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Saçma olup olmadıgına kendimiz karar vermeliyiz.Bunun kaç farklı versiyonu varsa birisi hepsinin ebooklarını verirse iyi olur tabi dosyada editleme yapmadan her sayfasını okumak istiyom (:

Long Live Turkey..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ZaYGo bunu yazdı:
    Saçma olup olmadıgına kendimiz karar vermeliyiz.Bunun kaç farklı versiyonu varsa birisi hepsinin ebooklarını verirse iyi olur tabi dosyada editleme yapmadan her sayfasını okumak istiyom (:

Sandığın gibi bir kitap değil :| 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:

ZaYGo bunu yazdı:

Sandığın gibi bir kitap değil :| 

Yazdıklarından kitabı okumamamız için gayret gosterdiğin kanısına vardım.İyicene şüphelendim bide sen 3 farklı çeşidini okumussun :| ve okumamamız için ugraşıon:D

Long Live Turkey..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    nickneyime bunu yazdı:
    alın hojam bu da bendeki versiyonu.türkçedir kendim upload etttim.evilshare rapid gbi yawaş indirmes ;)ayrıcana kitap çok ilginçtir.birazını okumuştum

http://www.evilshare.com/7fab77f8-c4f1-102b-bca2-00a0c993e9d6

Bunu indirdim. Biraz okudum. Eğer bunla kafayı yiyeceksem. Kafamı s..m o zaman :)

Ama asıl kitabı merak ettim 

Toplam Hit: 7911 Toplam Mesaj: 37