Neden??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    arkadaslar bazıları var birisi konu açınca o vardı kardeş bi baksana demek varken resmen adamın azına sıçıyolar
    yani nedir bu üstünlük anlamıyorum...

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    emir reis hocam, sen biraz yenisin galiba... Cunku o kadar cok oluyodu ki eskiden MSN HEYK, yada HEYKIRLADIM asdasd.com u fln gibi basliklar, daraldik... Tahri-key geldi, herkes Allah'ina sukur etmeye basladi, ama hala 3 - 5 denyo gelip Selenga.com HaCkEd fln gibi absurt basliklar aciyor, insan da dogal olarak deliriyor, ilk baslarda bende oyle derdim, anlatirdim bak msn hack die bise yoktur soyledir boyledir die, ama insanin siniri var, bitmiyorki lamerler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bizim insanımız tartışma adabını öğrenmediği sürece bu kaçınılmaz bir sonuçtur.
    Karşıt fikirlere saygı gösterme konusunda pek yetenekli olmayan bir toplumun
    yetiştirdiği bireyleriz. Kaçınılmaz olarak bu eksiklik hepimizin karşısına çıkıyor.
    Bir de tabii burada yaş kavramının da önemini belirtmek lazım, forumdaki müritlerin
    çoğu yeni ve genç. Kanları kaynıyor genelde, kendilerini belli etmek istiyorlar. Hal
    böyle olunca, en iyi çıkışları kavga ederek yapacaklarına inanıyorlar. Mahalle
    delikanlısı zihniyeti galiba bu. Büyükler de her zaman tahammül gösteremiyor
    çocuklara :)

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu dedi:
    mesela ben bugun kokoinle atistim baya ama yuzunu hic gormesemde pek muhabbetimiz olmasada severim...cigerimdir :)
    -----------------------------------------------------------------------------
    eyvallah, abimsin.

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    biz bu criminalle computerle bide acizmendi vardı bi bıraksalar birbirimizi gırtlaklayacak duruma geldik kaç kere amma adap var edep var insana saygı var. Biz dedikki ulan sen komünistsen bende faşistim nolmuş? Sen dinsizsen bende dindarım nolmuş?
    Ne olmuşun cevabı hep insanız olduğu müddetçe küfür bile edilse neticede abi kardeş muhabbetidir olur bunlar deriz..
    Yani durum normal kardeş..Takma kafanı hehe..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    "Criminal" ağbeyliğini koydu yine ortaya.. :) Ben Tbt'ı hep takip ediyordum üyeliğim olmasada sizleri okuduklarımdan yavaş yavaş tanıdım.. Kendimce kim nasıl ona göre bir şey çizdim kafamda.. Tabii girip direk neyin ne olduğunu bilmeyenler olaylara karışınca bu karışıklıklar çıkıyor ortaya.. Tahri-key verilecek olan kişilere Tbt hakkında birkaç soru sorulsa herhalde böyle birşey olmaz.. Kimin ne olduğu bilinir.. Hatır için olmaması lazım yani..

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
Toplam Hit: 2622 Toplam Mesaj: 17