Neden Anti-Sosyal Olunur.??
-
Hayatı boyunca her zaman susmuş konuşmak yerine düşünmüş, düşündükçe uygulamış, uyguladıkça soyutlanmış , ve en sonunda anti-sosyal bir kişilik haline gelmiş.
sizcce İnsan Neden Anti-sosyal olur?
-
Farklı olmak istiyorsan...Veya hayat seni sürükler... Yaşasın Antisosyal Gençlik
-
Evinde ADSL varsa
Tahribat a takılıosan
klavyeyi en az 8 parmak kullanıosan
Günde en fazla 2 saat dışarı çıkıosan
Ehliyetin yoksa
Sevgilin yoksa
dışarı çıkman için bi sebep yoksa
Asosyal olursun:) -
Küllüğün taşmış sigaran bitmişse ve almaya üşeniyorsan
Bilgisayarının başında açlıktan ölme tehlikesi geçiriyorsan
Altına işemek üzere olarak 2 gün dayanabiliyorsan
En son ne zaman banyo yaptığını unuttuysan
Üstünde pijama varsa
Bilgisayar başında değilken bile bilgisayarın açıksa
Kalk emirlerine bir dakika diyerek cevap veriyorsan
En son kiminle çıktığını hatırlamıyorsan
Telefon çaldığında içinden bin türlü küfür ediyorsan
TBT a ulaşımın varsa
Bilgisayarkoliksin ve buda Anti-Sosyalliği getirir. -
Mesela ben asosyalim öle çok fazla insanlarla konuşmayı sevmem. Arkadaş topluluklarında falan rahtsız olurum=) Millet asosyalliği kötü birsey olarak görüyor ama öle değil, kişinin mutlu olma şekli..Öle işte
-
össyi kazanıp güzel bir ünivertsteye yerleşmeyi bırak, istanbulda oturduğun halde ünvye gitmek için antalya konya burdur ş.urfayı adıyaman kırşehir afyon kastamonu illerini tercih edip, 2 yıllık bile olsa gidip okumayı göze almışsan ve yinede össden olumsuz yanıt aldıysan bence bırak antisosyal olmayı intihar içinde geçerli bir sebeptir...
-
nickimyok bunu yazdı:
Evinde ADSL varsa
Tahribat a takılıosan
Ehliyetin yoksa
Sevgilin yoksa
dışarı çıkman için bi sebep yoksa
Asosyal olursun:)
jezreelbunu yazdı :Küllüğün taşmış sigaran bitmişse ve almaya üşeniyorsan
Bilgisayarının başında açlıktan ölme tehlikesi geçiriyorsan
Altına işemek üzere olarak 2 gün dayanabiliyorsan
En son ne zaman banyo yaptığını unuttuysan
Üstünde pijama varsa
Bilgisayar başında değilken bile bilgisayarın açıksa
Kalk emirlerine bir dakika diyerek cevap veriyorsan
En son kiminle çıktığını hatırlamıyorsan
Telefon çaldığında içinden bin türlü küfür ediyorsan
TBT a ulaşımın varsaula warya tamda bein dertlerime tercüme oldunuz anamın babamın yüzünü unttum a.q
hep bu tahribat yüzünden :D
-
konu basligini ilk okudugumda asosyal'lik olarak algiladim ama aslinda ikisi arasinda ciddi anlamda farklar var....
asosyal neden olunur diye alirsak;
cevrendeki herkes asosyal ise dogal olarak sende asosyal olursun, arkadaslarinla internetten veya en fazla telefondan konusuyorsan asosyalsin.
ama bence en onemli unsur "kız arkadas", eger kiz arkadasin yoksa, her ortama oyle rahat sekilde giremezsin, giremedigin icinde arkadas cevren genislemez, evde tek basina kalirsin, bilgisayar ile zamanini gecirirsin, gunler gectikce insanlardan kendini uzak hissedersin, kimseyle konusmak istemezsin....
anti-sosyallik verilmis bir karardir...
kisinin kendisini insanlardan soyutlamak icin yaptigi davranislardir.
insanlardan nefret ediyorum, bir daha kimseye guvenmicem, insanlarla hic bisey paylasmicam, gibi cumleler, anti-sosyalligin baslangicidir...
-
nickimyok bunu yazdı:
Evinde ADSL varsa
Tahribat a takılıosan
Ehliyetin yoksa
Sevgilin yoksa
dışarı çıkman için bi sebep yoksa++
PHP ile tanısmıssan.
Web projeleri geliştiriyorsan.
Kimse seni anlamıyorsa.
Okuldan nefret ediyorsan.
Asosyal olursun...
Not : bir yanlıs anlama var. anti-sosyal değil de asosyal dememiz gerekiyor. anti-sosyal sosyal olmaktan nefret eden kişiliği bozuk insandır. ( http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=antisosyal )
-
Yuuuuuh!!! Ulan yalnız değilmişim çok sevindim yaa!!
Bidakka lan asosyallikle bu çelişiyo...
Yaw yazılanlar tamamen beni anlatıyo... Önceleri düşünüyodum niye böyleyim diye ama, yok beaa ben böyle mutluyum...
-
insan sosyal olamadığı için asosyal olur..
asosyal bir erkişiye deseniz ki "kukugül sana aşıkmış, seninle çıkmak istiyo, benimle haber gönderdi salı saat 21:00 de akmerkezde buluşmak istiyo seninle" birde bu söyleminizi doğrularcasına kukugül'den asosyal erkişi'ye SMS gelirse. ne asosyallik kalır, ne adsl, nede o kişinin başında akıl..
(tabi burada kukugül'ün süper güzel bir hatun olduğu gerçeği gözetilmiştir)