Neden Asosyalmişiz? Neden Toplumdan Uzakmışız?
-
bak tahribat çalışanları "bu konuyu açman için şu şu belgelerin eksik bu gün git yarın gel" diyorlar mı ? hayır!!!
demek ki senin yerin burası sanal dünya :D
-
bulutbey .. ; inan bu kürtçe selam werdiği içindir..
kürdüm : sana gelince bende asosyal birisiyim.. 3 sene boyunca hiç bir arkadasla cıkıp gezmedim.. ( onlar arasıra gelirler ) resmi daire felan bunlar hakkında hiç bişi bilmem.. ama gelde görki son zamanlarda babam düşmeye basladı bunun farkındayım. yas 48 .. asosyal oldugum için bişiler öğrenmem gerekir.. ailenin en büyük ferdi olarak..
kürdüm : anlıyorum seni.. toplumu bozan ipneler biz deiliz.. kafana takma kürdüm..
-
ben hiç takmam walla , onların ipneliği der geçerim amk , nie takcam kafama ? sie et hacı..
-
Vallahi kürdom senin gibi adam böuyle eziyet cektirenlerin alayını sikim ben.Heryerde böle aq kıçı kırık hastanenin temizlikçisi bile gelip caz koyuyo sıraya adam akıllı girin diye bagırıyo.
Ben cok 8 yasındayken böbreklerimde tas vardı.Babam sabahtan baslayıp butün işleri halletmiş sevk olacam balcalıya adam babama kıl olmus yarın gel dedi.Ertesi gün gittik yawsak memur ay doldu bu sevk eski yenisini veremem 1 hafta sonra gelş deyince babam dayanamadı adama bi güzel daldı orda sevki verip gönderdiler.Demekki böle yapanları s*kmek lazımmış. -
Bazı devlet memurlarındaki olan ipnelik sadece.Benimde başıma geldi baya herkesi kendi gibi cahil sanıyolar nedense böyle olaylar hep doğuda olur. Böyle davrandıkları için halk tabiki nefret eder. Devlet dairelerinin tamamında mutlaka bi kıl memur çıkar karşınıza oyalar sizi.
-
keşke herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapsaydı,o zaman herşey çok farklı olurdu.takma kürdoo
-
ne yazık ki gercek dünya böle aq
liseyi evimden uzakta istanbulda okudum.universiteyi de istanbulda okuyorum.aşagı yukarı 5-6 yıldır devletle olan her işimi kendim yapmak zorundayım.
bu surenin sonunda gordum ki devlet dairelerinde işini görmen için ya torpilin oalcak ya da rezalet çıkaracan.Kalabalık içinde baırıp memuru rezil deince ve şanlıysan eger 2-3 destekliyen cıkarsa seni kesin yapılıo işin
sitem bizi böle yaptı kürdo amk ben o zihniyetin
-
e a.qmun memurlarını sınavla değil torpille işe alırlarsa olacağı bu.!