Neden Ben ?
-
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------
ya şampiyon olmadan? ya en güzel yıldız en büyük kır çiçeği olmayı başaramamışsak yada çocukken hastalık taşıyorsak. Bir şampiyon için bunu söylemek daha kolay olsa gerek.
-----------------------------Aynı şeyi yazmayı düşünüyordum ki senin yorumunu gördüm. Tepeye çıktıktan sonra polyannacılık oynamak kolay. Yine de toprağı bol olsun.
-
AsilKan bunu yazdı:
İşte adamda sağlıklı bir hayat veren Allah'ı nasıl yargılamadıysam ve neden ben diye sormadıysam , hastalıktada bir hayır vardır gerekeni yapar tevekkül ederim diyor.
-----------------------------bende tam bunu yazacakken senin yazdıgını gördüm olay bu kadar aşikar işte kader'e her halükarda tevekkül etmek tefekkür'den yoksun olmayan her insanın yapabileceği bir şey.
-
up... çok güzel hakikaten, insan bazen at gözlügünden görmeyi bırakıp herşeyi her açıdan görebilmeli. Herkes kendi hayatında başroldür tamam ama kimse yönetmen ya da senarist degildir...
-
çok anlamlı gerçekten ama iş o raddeye geldiğinde umarım bizlerde isyan etmek yerine şükredebiliriz..
-
Muqi bunu yazdı:
ya şampiyon olmadan? ya en güzel yıldız en büyük kır çiçeği olmayı başaramamışsak yada çocukken hastalık taşıyorsak. Bir şampiyon için bunu söylemek daha kolay olsa gerek.
-----------------------------Yanlış düşünüyorsun hocam :/ Saglıktan değerli bişey yokki kim olursa olsun.. şampiyon vs vs... Kimse için bunu söylemek kolay değil..