Neden Ben ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melkor
    melkor's avatar
    Erkek

Muqi bunu yazdı:
    -----------------------------

ya şampiyon olmadan? ya en güzel yıldız en büyük kır çiçeği olmayı başaramamışsak yada çocukken hastalık taşıyorsak. Bir şampiyon için bunu söylemek daha kolay olsa gerek.

Aynı şeyi yazmayı düşünüyordum ki senin yorumunu gördüm. Tepeye çıktıktan sonra polyannacılık oynamak kolay. Yine de toprağı bol olsun.

Hem Türk, hem Sünni, hem de proleter.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

İşte adamda sağlıklı bir hayat veren Allah'ı nasıl yargılamadıysam ve neden ben diye sormadıysam , hastalıktada bir hayır vardır gerekeni yapar tevekkül ederim diyor.

bende tam bunu yazacakken senin yazdıgını gördüm olay bu kadar aşikar işte kader'e her halükarda tevekkül etmek tefekkür'den yoksun olmayan her insanın yapabileceği bir şey.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

up... çok güzel hakikaten, insan bazen at gözlügünden görmeyi bırakıp herşeyi her açıdan görebilmeli. Herkes kendi hayatında başroldür tamam ama kimse yönetmen ya da senarist degildir...

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

çok anlamlı gerçekten ama  iş o raddeye geldiğinde umarım bizlerde isyan etmek yerine şükredebiliriz..

Başarı için kişilikte değişim şart..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Muqi bunu yazdı:

ya şampiyon olmadan? ya en güzel yıldız en büyük kır çiçeği olmayı başaramamışsak yada çocukken hastalık taşıyorsak. Bir şampiyon için bunu söylemek daha kolay olsa gerek.

Yanlış düşünüyorsun hocam :/ Saglıktan değerli bişey yokki kim olursa olsun.. şampiyon vs vs... Kimse için bunu söylemek kolay değil.. 

Ben bu insanları anlamıyorum.
Toplam Hit: 2410 Toplam Mesaj: 16