Neden Bi İşe Konsantre Olamıyoruz?
-
s*ktir et'i oku hocam ,
fazla takma :F -
şimdi aklıma bişey geldi... adına da kaybetme meditasyonu dedim,
olay şöyle:, geleceğe, istediğimiz hedefi kaybettiğimiz güne gidiyoruz.. (ztn durum değişmezse kaybedeceğimiz)
ve kaybetmenin acısını kaybetmeden önce kaybetmiş gibi yaşıyoruz...(bunun için içinde 'dont stop party' olmayan özel bi arabesk şarkı listesi yapıcam :D)
sonra geriye bu güne dönüp hepsi rüyaydı kelebek daha elinde die çalışacaz.(yerse) bilmiyom bi fikir deniycem ... :D
çünkü çıkardığım sonuç
,insanın götünün rahatı yerindeyse onu rahatsız eden şey(bi cehennemi yoksa)
yada fizikötesi bi salaklıkla(umutla) ben bi gece kala çalışmaya başlar sabaha kadar 328738376783 iş yaparım sabahta o işi başarırım gibi bi yanılgısı(umudu) varsa
araftan çıkmak için hiçbi çaba harcayamıyor(yani en azından ben ve benim gibiler)
-
türküz hajıı ..rahatız vesselam. genetik olarak kodlarımızda var.:) yapacak bişi yok bence..
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca sorumluluk duygun yok. Bir şekilde acilen bu duygudan temin etmelisin.
-----------------------------o iş nasıl olcak hoca ? bi türlü sorumluluk duygusuna sahip olamıyorum.Bıktım bu durumdan her yere kötü yansıyor ve son demlerimi yaşıyorum fakat o duygudan eser yok bende...
-
arkadaş iki saattir youtubde acıklı şarkı arıyorum duygusallaşayım(hadi ztn ağlayamamda) die, en acıklısını dinledim tık yok., varmı tavsiye edeceğiniz acıklı şarkılar? sigaraya mı başlasam yine acaba... ;(
-
konsantre olmayı düşündüğünden. asıl düşünmen gereken uğraştığın iş çünkü. konsantre olmalıyım diye düşünürsen konsantre olmayı düşündüğün için işini düşünemezsin. garip bi durum ama beyinin yapısı böyle ne yaparsın =)
-
ben yapmak istediğimi kolaylıkla yapıyorum soru çözmek olsun falan filan. sorun olmuyor. kendi özgüveninle alakalı birşey.
-
doktora gittim dikkat dağınıklığı varmış hacı concerta ve ritalin yazdı. concertayı sabah yutuyorum 12 saat etkili. ritalin de 4-5 saat etkili acayip konsantre oluyorum ama ders çalışmamdaki en büyük etkenlerden birisi tbt :) holy'e bakıyorum rene'ye bakıyorum yazdıkları kodlara bakıyorum insan özeniyo tabi öyle olmak istiyo :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
Mümin Sekman - Kişisel Ataleti Yenmek
isimli kitabı alıp okumanı tavsiye ederim.
-----------------------------hocam o kitabı okumak için bile heves lazım :)
-----------------------------ahahha :D :D
bunun temel sebepleriinden biri hedefsizlik.
-----------------------------elbette ama hedefin dahi olsa çok fazla da istesen yapmadığın oluyor ne yazık ki. kişilikle de ilgili.
-
DiKeyEy bunu yazdı:
yada fizikötesi bi salaklıkla(umutla) ben bi gece kala çalışmaya başlar sabaha kadar 328738376783 iş yaparım sabahta o işi başarırım gibi bi yanılgısı(umudu) varsa
ahanda ben 1 senedir bitiremediğim mat2 yi son 10 günde bitireceğime dair bi umudum var hemde baya baya inanıyorum yani çok garip :/