folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neden Bi İşe Konsantre Olamıyoruz?

Neden Bi İşe Konsantre Olamıyoruz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

s*ktir et'i oku hocam ,
    fazla takma :F

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

şimdi aklıma bişey geldi... adına da kaybetme meditasyonu dedim,

olay şöyle:, geleceğe, istediğimiz hedefi kaybettiğimiz güne gidiyoruz.. (ztn durum değişmezse kaybedeceğimiz)

ve kaybetmenin acısını kaybetmeden önce kaybetmiş gibi yaşıyoruz...(bunun için içinde 'dont stop party' olmayan özel bi arabesk şarkı listesi yapıcam :D)

sonra geriye bu güne dönüp hepsi rüyaydı kelebek daha elinde die çalışacaz.(yerse) bilmiyom bi fikir deniycem ... :D

çünkü çıkardığım sonuç

,insanın götünün rahatı yerindeyse onu rahatsız eden şey(bi cehennemi yoksa) 

yada fizikötesi bi salaklıkla(umutla) ben bi gece kala çalışmaya başlar sabaha kadar 328738376783 iş yaparım sabahta o işi başarırım gibi bi yanılgısı(umudu) varsa

araftan çıkmak için hiçbi çaba harcayamıyor(yani en azından ben ve benim gibiler)

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

türküz hajıı ..rahatız vesselam. genetik olarak kodlarımızda var.:) yapacak bişi yok bence..

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca sorumluluk duygun yok.  Bir şekilde acilen bu duygudan temin etmelisin.

o iş nasıl olcak hoca ? bi türlü sorumluluk duygusuna sahip olamıyorum.Bıktım bu durumdan her yere kötü yansıyor ve son demlerimi yaşıyorum fakat o duygudan eser yok bende...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

arkadaş iki saattir youtubde acıklı şarkı arıyorum duygusallaşayım(hadi ztn ağlayamamda) die, en acıklısını dinledim tık yok., varmı tavsiye edeceğiniz acıklı şarkılar? sigaraya mı başlasam yine acaba... ;(

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

konsantre olmayı düşündüğünden. asıl düşünmen gereken uğraştığın iş çünkü. konsantre olmalıyım diye düşünürsen konsantre olmayı düşündüğün için işini düşünemezsin. garip bi durum ama beyinin yapısı böyle ne yaparsın =)

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palin
    palin's avatar
    Erkek

ben yapmak istediğimi kolaylıkla yapıyorum soru çözmek olsun falan filan. sorun olmuyor. kendi özgüveninle alakalı birşey.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strike
    strike's avatar
    Erkek

doktora gittim dikkat dağınıklığı varmış hacı concerta ve ritalin yazdı. concertayı sabah yutuyorum 12 saat etkili. ritalin de 4-5 saat etkili acayip konsantre oluyorum ama ders çalışmamdaki en büyük etkenlerden birisi tbt :) holy'e bakıyorum rene'ye bakıyorum yazdıkları kodlara bakıyorum insan özeniyo tabi öyle olmak istiyo :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

omerelili bunu yazdı:

ComputerWolf bunu yazdı:

Mümin Sekman - Kişisel Ataleti Yenmek 

isimli kitabı alıp okumanı tavsiye ederim.

hocam o kitabı okumak için bile heves lazım :)

ahahha :D :D

bunun temel sebepleriinden biri hedefsizlik.

elbette ama hedefin dahi olsa çok fazla da istesen yapmadığın oluyor ne yazık ki. kişilikle de ilgili.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

DiKeyEy bunu yazdı:

yada fizikötesi bi salaklıkla(umutla) ben bi gece kala çalışmaya başlar sabaha kadar 328738376783 iş yaparım sabahta o işi başarırım gibi bi yanılgısı(umudu) varsa

ahanda ben 1 senedir bitiremediğim mat2 yi son 10 günde bitireceğime dair bi umudum var hemde baya baya inanıyorum yani çok garip :/

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
Toplam Hit: 4171 Toplam Mesaj: 32