Neden Bu Kadar Çok Bmw Satılıyor ?
-
PathfindeR00 bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
tipi güzel hocam :D yani şahsen öyle aman uçayım kaçayım 300 basayım gibi bi niyetim yok, 99 avensisimle çok mutluyum felan ama tekrar işe girince 2007-2008 tek kapı 3.20d almayı düşünüyorum krediye abanıp :) valla tipi çok hoşuma gidiyo yoksa bi haltından anladığımdanda değil :D ha o sıra elimde nakit olur gider ev alırım bmw fln almam o ayrı :D
Almadan önce bir iki günlüğüne kirala, belki beğenmiyeceksin :D
inanıyon mu sen şu dediğine hocam :D bana tipi yeter o aracın :D lisede defterlere kağıtlara çizdiğim arabanın yeni kasası bu, dahada güzel olmuş :D alınmaz mı :d 2-3 sene daha eski 6.30 lar var aslında da 4bin motor üstü olunca yıllık 7300 vergiyle hayat geçmez :D denemesi sürüşü herşeyi denedik zaten :) geriye alması kaldı :D
-
Benim de hayalimde BMW var. Ben 2. el araçlara sıcak bakmadığım için benim için hayalden öte bir şey değil ne yazık ki.
Neden BMW derseniz; BMW markası arabalarında sportifliği ve asilliği iyi harmanlayabilen bir firma. Aynı model aracın tercih sebebi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Kimisi o model için sportif, çok atik derken, bir diğeri arabanın heryerinden asillik akıyor diyebilir. Tabi bunlar benim düşüncem, siz ne düşünürsünüz bilemem tabi.
BMW seçiminin bir diğer nedeni de, arabaların şekillerini çok beğeniyorum. Gerek areodinamik tasarımı, gerek farları, gerek araç boyutları, gerek motor sesi ve gücü bende farklı bir hava yaratıyor. Ama o kadar para verip sıfır BMW alabilir miyim, zor :)
-
MaviGozluDev bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
tipi güzel hocam :D yani şahsen öyle aman uçayım kaçayım 300 basayım gibi bi niyetim yok, 99 avensisimle çok mutluyum felan ama tekrar işe girince 2007-2008 tek kapı 3.20d almayı düşünüyorum krediye abanıp :) valla tipi çok hoşuma gidiyo yoksa bi haltından anladığımdanda değil :D ha o sıra elimde nakit olur gider ev alırım bmw fln almam o ayrı :D
inanıyon mu sen şu dediğine hocam :D bana tipi yeter o aracın :D lisede defterlere kağıtlara çizdiğim arabanın yeni kasası bu, dahada güzel olmuş :D alınmaz mı :d 2-3 sene daha eski 6.30 lar var aslında da 4bin motor üstü olunca yıllık 7300 vergiyle hayat geçmez :D denemesi sürüşü herşeyi denedik zaten :) geriye alması kaldı :D
İnanıyorum. Sen dene almadan önce. Almanı istiyorum. İstememde inanmam demek.
Denemeden alma işte.. :)
-
PathfindeR00 bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
İnanıyorum. Sen dene almadan önce. Almanı istiyorum. İstememde inanmam demek.
Denemeden alma işte.. :)
tamam hocam seni mi kırıcam bide senin için denerim :D
-
Onceden bmw mercedes banada cok cekici gelirdi ama artik gelmiyo sadece bizim kapinin onunde 3 tane beyaz 1 tane saks mavisi bmw biraz ileride 2-3 tane mercedes var. Sayilari clio larla yarisiyo ama 20metre ileriye parketmis Chrysler i gorunce ne bmw nede mercedes gonlumu celemiyo benim araba degil tank tank. Bi gece alarmi caldi yanindan geciyodum cogu arabadan dusuk bi alarm sesi vardi ama kendi sesimde dahil kimseninkini duyamaz oldum 4luler tum siteyi aydinlatti adamlar yapmis abi dedim kendi kendime
-
BMW kadar olmasada Chavrolet Cruize de bol miktarda satıldı bu sene. Piyasda çok...
Herkes parasına ve zevkine göre araç alır. BMW ve AUDI benim tercihlerimin başındadır. Böyle düşünen çok insan olduğundan parası olan alıyor. Sende ne kadar çok zengin var diye düşünüyorsun.