folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neden Evlilik Yüzüğü Yüzük Parmağına Takılır Biliyor Muydunuz?

Neden Evlilik Yüzüğü Yüzük Parmağına Takılır Biliyor Muydunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    güzel yav valla yav (: peki nie nişan yüzüğü sağ elde evlilik yüzüü sol ele takılır sölesene :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    bu arada söz yüzüğü hangi parmağa takılıyo :D sözlencem inşallahta şaşırmayak :D

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zaten biliyodum bilmediğim bişey söyle bana? :)

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    abi sen zaten herşeyi bilcen sen ondan babasın bilmesen baba olurmuydun Utangaç

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    yaw bi kız bulup evlenemedik tüh be yaş 211 geldi zaten:)

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    safkan
    safkan's avatar
    Erkek
    güzel paylaşımın için tşk ederim sagol

yaradana isyan olan yerde yaradılmışa itaat yoktur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Boyn biyoloji dersinde hocaya sordum dalga gecti ondan gaza gele sinifta dalga gecti.afiyet olsun yemisler seni dedi amk...azrail_baba elinde kaynak fln varsa verde gozune sokiym ogretmenin cok zoruma gitti amk:Ağlayan

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

KALBE GİDEN DAMAR...

Prag Üniversitesi ise, "sol el yüzük parmağından kalbe doğru direkt giden bir damarın olup olmadığını ve büyüklüğünü" araştırdı. 1 yıl süren ve 1 milyon dolar harcanan araştırmadan, 2 farklı sonuç çıktı. Birinci sonuca göre "Kalbe gider bir damar var", ikincisine göre ise "Diğer parmaktan da kalbe giden bir damar var ama, direkt değil".

Prag Üniversitesi araştırması imiş hocam goglede aradım böle çıktı (ben alıntı yapmıştım)

Edit: http://www.takvim.com.tr/2005/04/30/akt101.html 

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    eft biliodum bunu. güzel bi şey ama aşk olayı beni aşıyor artık, salladım o yüsden

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
Toplam Hit: 3887 Toplam Mesaj: 20