folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder NEDEN KADINLAR ASKERE GİTMİYOR BUMU EŞİTLİK

NEDEN KADINLAR ASKERE GİTMİYOR BUMU EŞİTLİK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moonspell
    moonspell's avatar
    Erkek

lan olm BIRAKIN BARİ ASKERDE RAHAT RAHAT KAFA DINLEYTELIM BEE.... :) bıcır bıcır kız sesı aaaaaa  kafa bu be...

evet bu konuyu acan kişi sen cocuk yap bakayım sen bulasık çamasır yıkada goreyım senı... lan olm kadınların annelerın cennet ayakları altındadır... eşitlik istiosan evınde bigun yemeklerı sen yap bıgun karın yapsın bakalım ???

eşitlik tabıkı bu ulkede yok kadınlarımız saolsun erkekler tarafından ezilip dovulup şiddete maruz kalıyolar eşitlikmi bu peki ???

kızdırdın beni....  

heh işte oyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeyazSeytan
    BeyazSeytan's avatar
    Erkek
    insan ozluyo beee kiz sesini bile bizim arkadas bilkente okuyor kendi bolumlerinde 4 tane kiz waermis sesini bile duymuyorum kafayi yiyor insan diyo

<% if not hayat.eof then hayat.close %>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek

evet esıtsızlık

ya bıde sunnette olmuyolar degılmı? ne ıstır bu gıttı canlarmızın yarısı

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    RaBBiT  be jellLLY bunları yazdılar:

o ne demek ???  gerektiğinde erkeğe kadını döwme şansı werilir ne demek???

ben böyle bişiy yazdığına inanamam ya.....

kmseye kmseyi incitme hakkı werilemez....!

eşit olduğumuzu iddaa etmiyorum ben ama böyle bişey de düşünülemez

ewet katılıyorum çok haklı bu konuda.... erkeğe kadını döwme hakkı weriliyosa neden boşanma dawalarında erkek kadına zarar werdii için suçlu bulunuyo o zman???!!! Hadi buna cewp wwer o zman!! 

arkadaşlar Jelly'nin yazısının altında, Rabbit'in yazısının üstünde Ayet-i Kerimeler ve kaynağı verilmiştir. 

Bana komik cümlelerle gelmeyin. Ben eşit oldukları kanaatini taşıyorum. Ben İslamiyet inancının kadına ne gözle baktığını göstermek istedim sadece. Tabii tüm perspektif bu kadar değildir. Ama İslamiyet'te kadın erkek eşitliği söz konusu bile edilemez.

Laik bir devletin yasalarıyla yargılanırken erkeğin suçlu olması normaldir. Ne de olsa din ve devlet işleri arasındaki ayrım yapılmıştır.

Ama şeriat devletinde erkeğin dövdüğü için suçlu bulunması mümkün değildir. Hatta kadının dayak yediği için dava açması bile mümkün değildir...

Yazdıklarımı dikkatle okuyun ve iyi anlayın lütfen...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ne esitliinden bahsediorsunuz siz?

eşitlik diye birşey yoktur. son yüzyılda kadınlara verilen gereksiz haklar yüzünden bunlara yüz verilmis fakat bunlar astarını istemistir.

Erkek üstün olan varlıktır. erkekler bunlari dinleyip kimliginizi kaybetmeyin, bunların sadece cenesi calisir, biz olmasak hicbiri yaşayamaz, bunlari askere gonderseniz vatanı içten çökertirler. ağlar zırlarlar. onun için kendi varlıklarının devamını sağlayan erkek cinsiyetine saygı gostermeleri bunların görevidir.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MssHunter
    MssHunter's avatar
    Dişi

Mutlu olan kim toplumsal cinnetin eşiğindeyiz. Hala eşitlikten mi bahsediyorsunuz. Erkek kendin güçlü gördüğü için kadına hükmediyor. Ve kadında zayıf olduğu için eziliyor. Yaşanılan sinir anında ya ben müslüman, kominist ya da hristiyanım benim düşüncemde sana şu cezayı vermem gerekiyor diyerek kadına dayak atılmıyor. Adam kafayı yiyecek duruma geliyor, (tabi bunun birçok nedeni var ilişkilerdeki yozlaşma, ekonomik sıkıntılar, aldatma, doyumsuzluk, mutsuzluk diyebiliriz.) kalkıp kadını tabiri caiz ise eşşek sudan gelinceye kadar dövüyor. Bunu herhangi bir ideolojiye bağlamak bence saçma. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kadın denen warlık 3 kilo portakal çıkaramaz 5. kata,3 km yol yürüsün 4 gün telefonunu kapar yatar uyur erkek denen warlık haywandır ciddi haywandır bildiğin ayıdan farkı yok dayanıklıdır kadın dünyaya sadece kısırdöngüyü tamamlamak için gönderilmiş bi warlıktır.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    merlin
    merlin's avatar
    Erkek

Allah önce erkeği yaratmış ve dünyaya göndermiş

daha sonra erkeğin canı sıkılmasın diye kadını yaratmış ve dünyaya göndermiş

daha da  sonra erkek canına kıymasın diye sigarayı, içkiyi vs.

yaratmış ve dünyaya göndermiş :)))))

Kaderin amansız oluşu değilidir sorun; çünkü insan birşeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vampire
    vampire's avatar
    Erkek

hocalar siz maynaksınız la askeriye o kadar erkeği zor şapla durduyor birde onlar gelsin şap diil varya .... hem karılar götünü kaldıramıyor tüfekmi tutacaklar :) ha ha ha

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

ne diyorsunuz ya eşitlik dediğiniz kadının  askere gitmesiyle alakası Nedir anlamadım çünkü kadının görevini küçük sanmayın evde yanlız kalmışsanız analrsanız ben 1 ay tek kaldkgımı hatırlıyorum eve geliyorum yemek yapıyorum bulaşık çmaşır makinası yap derken ders çalış ondan sorna kalk sabah sbah kahvaltı hazırla bunlar o kdadar kolay değil bütün Kadınları destekliyorum ne olursa olsun  Onlar insan Onlar askerlik yapamya bilirlir ama yeri geldiğinde sizden daha çok çalışırlar sizin kahrınızı çekerler ben buna inanıyorum ve onların Yeri  Cennetir Başka bişi demiyorum.

Bu Arada Kadın 3 kg portakal taşıyama 4 km yol yürüyemez ama bizde çok düşünürler Ve  Son olarak En iyi nişan alan ve soguk kanlılığı olanlarda Kadınlar erkekler daha duygusalmış bu knuda bunuda belirtmek isterim.

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
Toplam Hit: 8726 Toplam Mesaj: 38