folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Neden Kimse Bunlara Azının Payını Vermiyor ?

Neden Kimse Bunlara Azının Payını Vermiyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Hakkari"nin Yüksekova İlçesi HADEP"li Eski Belediye Başkanı Hetem İke, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İke için Yüksekova Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan DTP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Demirtaş, PKK"lı teröristleri kastederek, “9 gencin üzerine 10 bin kişilik orduyu Başbakan Erdoğan"ın talimatıyla gönderiyorlar. Şimdi buna ister kahramanlık deyin, ister zafer deyin. Bundan utanç duymuyorlar” dedi.

Cenaze törenine DTP"li belediye başkanları ve 10 bin civarında vatandaş katıldı. Saygı duruşu ile başlayan törende PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine "Biji serok Apo" ve "Şehitler ölmez" sloganları atıldı.

DTP Genel Başkan Yardımcsı Demirtaş, yaptığı konuşmasında PKK"lı teröristleri kastederek, 9 gencin üzerine 10 bin kişilik ordunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın talimatıyla gönderildiğini söyledi.

Demirtaş, “Şimdi buna ister kahramanlık deyin, ister zafer deyin. Bundan utanç duymuyorlar. Bundan utanç duymayacak mıyız? Her gün bu acılar yaşanırken biz halen barış diyoruz. Ama maalesef AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat da "Ya bu düzene teslim olun ya da, dağlara gidin" diyor. Bizim acımız daha çoktur. Halkın öncü insana ihtiyacı vardır. Çünkü her zamankinden fazla inkar ve imha zihniyeti bu halkın üzerine geliyor. Bunun bir tek adı var. Direnin diyorlar başka yaşam hakkı tanımıyorlar. Biz direneceğiz” dedi.

Son bir hafta içinde Hakkari'nin Çukurca ve Şırnak'ın Beytüşşebap İlçelerinde düzenlenen operasyonlarda 9 terörist ölü ele geçirilmişti.

kaynağı vermiycem.

--------------------

geçen haftalarda gebze cezaevinden çıkan pkklı vekil kardeşlerimize terörist diyemeyiz deyip ağır laflar etmişti.(underzero hocanın konuya bakınız.)

şimdide bu sözleri ediyorlar. bunlar kim. bu hakkı kim veriyor. neden bu açıklamalara karşı yargı savcılık bir müdahale etmiyor. bu nasıl iş ????? 

Beşikteki bebekleri kurşuna dizmek kahramanlık, Okullardaki öğretmenleri kurşuna dizmek kahramanlık doktorları tehdit etmek  ve hatta yol kesip Tunceli'den yıllık izne gelen Astsubayın eşinin önünde çocuklarını öldürmek, .........

bunlar açıkca sözlerinden biz pkklıyız diyorlar ve hiç kimse bir müdahale etmiyor bu nasıl anlayış neden korkuyor kamu görevlileri ?

30 bin askerimizi şehit edenleri gözümüz göre göre hiç bişey yapmıyoruz işte buna yanıyorum sabahın 6sı ve şu pcyi sinirimden kırasım geliyorrrrrrrrr

bizim paralarımızı yiyorlar ve bize hakaret üstü hakaret ediyorlar bunları vekil seçen ysk nın ben anlayışına tükiriyim... neden bu ülkede idam kaldırıldı ?

Ama yokkk özgürlük özgürlük denildi ve kullanmalarına izin veriyoruz eğer ki ptesi savcılıkla ilgilenmesse bu konuyla bende ;

Beni sinirlendirecek kadar bile değer vermiycem. Amaçlarına ulaşmasınlar...  hem Askere kurşun sıksınlar hemde böyle çıkıp söylensinler.. hırrrrr

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    Şimdiki politikaları direkt tayyip'e saldırıp tayyip'i kahraman gibi göstermek sanırım...
    Bunların hepsi oyun..
    Tayyip'in başta olması Türkiye'yi sevmeyen bütün herkesin işine gelir bi kere :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    olm sabah sabah üff acayip canım sıkıldı yaa a.k piçleri

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    biraz fazla kaçcak ama bazen Adolf Hitleri saygıyla anasım geliyor..Radikal kararlar alınmadıkça bu amk piçleri ve destekçileri bitmez..Hele hele birileri '' kürt sorunu '' dedimi tansiyonum yükseliyor.bu lafı kardeşim bile dese döverim.

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

“9 gencin üzerine 10 bin kişilik orduyu Başbakan Erdoğan"ın talimatıyla gönderiyorlar. Şimdi buna ister kahramanlık deyin, ister zafer deyin. Bundan utanç duymuyorlar” dedi.

DTP Genel Başkan Yardımcsı Demirtaş, yaptığı konuşmasında PKK"lı teröristleri kastederek, 9 gencin üzerine 10 bin kişilik ordunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın talimatıyla gönderildiğini söyledi.

Demirtaş, “Şimdi buna ister kahramanlık deyin, ister zafer deyin. Bundan utanç duymuyorlar. Bundan utanç duymayacak mıyız? Her gün bu acılar yaşanırken biz halen barış diyoruz.  

11 kişilik bir timde sınır devriyesi atıyorduk,  sonradan 300 -400 kişi oldukları ve  iran veya ermenistandan sınırımıza gridkleri belirlenen teröristler üzerimize ateş açtı (içlerinden kalabalık bir grup) şimdi bunlar  kahraman oluyorlar diimi?o çatışmada sınırı ayıran ve şiddetli bir şekilde  akan nehire atladık tim komutanınımızın  emriyle (karşılık vererek tabiki)    biz nehirin akış hızıyla uzaklaştık açılan ilk ateşte şehit olan 2 asker hariç kurtulduk.9 gencin üzerine demiş yani 9 o.ç üzerine demek istemiş.şerefsiz hani yiyecegini bilse  teke tek gelin diyecek siz gidip kahpelik yapın mayın döşeyin pusu kurun  . .bizde asker çok 10 bin kişide geliriz 100 bin kişide geliriz çünkü biz bir ölür bin diriliriz.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    tek cözüm etnik katliam

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    uğraşma diye diye özal gibi olduk ? n'ldu 7-8 kişilik çapulcu dediği adamlar şimdi başımıza oturdu.
    9 kişi dediğin sadece amcıkların sayısı geriye kalan 20.000 küsür orospu çocuğuna çok bile 10.000 askerimiz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Bir lider lazım.Bizleri arkasından sürükleyebilcek bi lider...O zaman ne dert kalıcak ne tasa.Ama buna aday şu sıralar yok gibi.Bakalın inş çıkacak içimizden öyle biri.Benim umudum bu , zaten böyle giderse tayyip ve bu teröristler daha çoook istediklerini yaparlar...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

gaza gelmeyin provakasyon bunlar... siz çıkar adamlara öldürürsünüz kesersiniz ama suçlu siz olursunuz... bütün dünyada

bi lider aşşalanacaksa hitler diye aşşalanır niye?? çünkü adam 5 milyon yahdui katletti katil olduya ondan... biz kürtleri

katledince nolacak... bütün dünya bizi katil ilan edecek zaten çıkmış adımız barbara.. bu sefer bu vatansız piç pkklılar

masum olacak düşmeyin bu oyuna tsk zaten yapacağnı yapıyor nusaybinli bi arkadaşım vardı anlattıklarını duyunca şaşıp

kalmıştım gerçeklik yapı nedir bilemiyorum ama eğer doğruysa bu ülkede pkkdan korkmaya gerek yoktur...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    Katranı kaynatırsan Olur mu Şeker ?
    Cinsini Siktigim Cinsine çeker !!!
    Soyunuzu Sopunuzu emdiginiz sütü
    Dünyaya geldiginiz günü ...
    Karı ve kızlarınızdaki her deligi..
    pkk ve biji diyen dillerinizi sikim...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:
    tek cözüm etnik katliam
    aynen.bi de anlamıyorum mayrip seni kimse ağzının payını vermiyor nasıl diyebiliyorsun desteklediğin parti ortadayken?bu kadar azdıkları dönem kimin belliyken?yüzsüzlük olmuyo mu biraz
Toplam Hit: 2623 Toplam Mesaj: 20