Neden Müzik Dinliyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DerbederKaptan
    DerbederKaptan's avatar
    Erkek
    Walla O Anki ruh durumuma bağlı efkarlıyımdır damardan girerim kafayı bulurum aq
    saten gülen günüm olmadı aq
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Falconeyd
    Falconeyd's avatar
    Erkek
    müzik ile rahatların bazen sarhoş gibi olrm kendimden geçerim özellikle rock ve  metal müsic
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    kifayetsiz kalan düşünce yada sözlerden dolayı , bir nevi kendini avutma olayı.

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek

ilk rap ile başladık yola:eminem, dmax, 50 cent, snoop dogg....

sonra baktık rap çocuk işi kesmiyo bizi rock, metal falan:rammstein, marilyn manson, r.a.t.m...

sonra baktık bunlar satanist işi dedik en güzeli bizim şarkılarımız türkülerimiz: orhan hakalmaz, kıraç, erkin koray, fatih kısaparmak, uğur ışılak,

sonra kendimi fazla olgun hissettim sanat müziği dinlemeye başladım: zeki müren, bülent ersoy, trtdeki karılar falan

sonra daha da ilerlettik tasavvuf adamı olduk, ney falan dinliyoduk: yansımalar, kervansaray

şimdi hiç bişe dinlemiyom. sadece ayda yılda bir kafama esince hepsinden bişeler toplyıp biraz kulak veeriyoz o kadar...

niyesine gelince bilmiyorum...

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Efkar Dağıtıyorum

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

madem ödev-proje daha detaylı anlatayım o halde compü...

kendi adıma:

ben symphonic metal melodic metal dinlerim cogunlukla,bunlar benı rahatlatıor,daha sakin birisi yapıor...neden dersen butun nefretimi kinimi hıncımı bu muzıklerle atıorum, biras sesli dinlersem daha sakin bir insan oluyorum.benım yerıme o üzgünlüğünü küskünlüğünü belirtior,benımkılerlede uyuşuorsa bende sinir fln kalmıor sadece o olaya karşı bir intikam duygusu besliorum,bütün sinirimi aldgı icinde ortamda sakin bir insan oluorum.örneğin bugune kadar ettiğim kavga sayısı 2 dir.1 i ana bacı karıştırdılar,2ncisi odev yapıordum acil icine ettiler...normalde 2ncide kavga etmezdim mesela ama uzun süredir müzik dinlemiordum...

biliorsundur mozart dinleyen veletlerin ıq su daha yüksek oluor mevzusunu

şuda benım araştırmam o halde:metal dinleyen kişiler daha sakin insanlar(gazı aldıktan sonra ortamı kırıp döken özentilerden bahsetmiorum)

rap dinleyen insanlar daha bir kafiyeli daha bir farklı şekilde konusmaya calısıolar eğer sarkıyı cok severlerse onun icindeki kelimeleri ogrenmeye calısıolar,bunun en güzel ornegide "baytar" sanırım.

ayrıca türkiye capında bir ankette rastlamıştım müzik dinlemenın dezavantajları avantajlarından fazla imiş...kişileri depresyona sokuormuş hep bunalım konularda şarkı yazıldıgı icin(ki geneldede öyle).

ders calışırken gazı alırsanız cok ii şekilde ilerleyebilirsiniz...ama gazı alana kadar aklınız müzige kayıcagı icin ben şahsım adına (""tecrübeli olmayanlara"")tavsiye etmiorum.ama olurda ders calısırken müzik dinlemeyi bir ritüel haline getirebilirseniz dersi eylenceli hale getirebildiginiz icin derslerden zevk alıcaksınızdır.

gördüğüm bir tür daha varki:sırf arşiv oluşturmak sırf şukadar şuyum var diebilmek icin müzik albumleri cekip sonra yüzüne bile bakmayan kişiler de var tabi...başka türlerde vardırda benım aklıma gelen bunnar şimdilik...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    walla genelde rahatlmaka için gergin oldugum zaman gerginligimi sinirlerimi alsın die
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    müzik dinlemek için ruh halimin değişmesini beklemem her zaman dinlerim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

thelordmaxa katılıorm ruhumun değişmesini beklemem örneğin pc yi açtıgım zaman benim ruh durumum kötümü oluyorda müzik acıorm yoo hayır ne alakası war :S

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    melodi insan için bir ihtiyaçtır.hiç şarkı dinlemeyen bir insan bile konuşmalarında vurgu ve tonlamaları değiştirerek melodi ihtiyacını gidermek ister.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 4796 Toplam Mesaj: 38