Neden Rapidshare Değil?
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
rapid sıçtı son zmanlar ama hala kullanıyorum ben eğer bi film indirceksem hem rapid hem hotfile linkleri varsa rapid ile indiriyorum gözle görülür şekilde hız farkı var. sadece bendemi bilmiyorum ama aynı hızla premim uyeliklerle çektiğim dosyaları rapid ile 900 hotfile ile 700-750 ile çekiyorum bu bazen 500 lere iniyor ama rapidde sabit 900 :)
-----------------------------aynısı kaynımda var
-
pre ile hepsinin hızı aynı....
-
PanxeR bunu yazdı:
pre ile hepsinin hızı aynı....
-----------------------------değil hacı yanılıyosun bizzat 1 yıldır 2 si ilede indiriyorum rapid 150-200 daha hızlı...
8 mbite kadar netim var.
-
RApid daha hızlı Hotfile yavaş.
Yoksa şimdiye kadar bana mı öyle denk geldi, bilmiyorum ama 800-900 bırak 500 ü bile göremıyorum hotfile de. Rapid çoşturuyo. Torrent ise jet :D
-
fileserve candır.yeni dönem fileserve'ün dönemi.hotfile'da hız çok düşük ve dosyalar çok daha kolay silinebiliyor
rapid mi ? öldü de cenazesi kaldırılmayı bekliyor.
-
rapid downloader dostu
hotfile uploader dostu -
siz pre ile 500 ü geçemeyin ben fileserve ve hotfile de hat hızım kadar indireyim suçlu hotfile mi şimdi ?
10mbps/sn 20mbps/sn ile çekebiliyorum buda o 500 ün 20katı oluyor yani hostta sorun yok
8mbps lık hat hızında da 700-950 kbps arası çekiyorum
bu arada fileserve nin dosyaları daha geç silmesinin sebebi hot kadar populer olmaması kullanıcı çekmeye çalışıyor
zamanı gelince o da hızlanır merak etmeyin.
-
ulquiorra bunu yazdı:
tam bir bilgim yok ama sanırım o saydıkların arasında en fazla fileserve veriyor. rapid ya çok az veriyor ya da verdiğini bi süre sonra kullanmazsan alıyor. dediğim gibi tam bir bilgim yok. ama hizmet olarak hiçbiri rapid gibi degil tabi. rapid premiumla 8mbit baglantıda sürekli 900 1mb arası iniyor saniyede. hotfile premiumla 400 500.
-----------------------------hocam hotfileden 1 2 3 mbkps ye kadar cekiyorum premiumlu :)
Buda resim :

-
Rapid iyice bok etti işi. Premium alıyorsun 200 MB'tan büyük dosyaları indirmek için rapid pro diye birşey çıkarmışlar onu da al diyorlar. 5 senedir rapid kullanırım ama özellikle son 1 yıldır iyice bok ettiler.
-
rapid downloader dostu filan değil. günlük kotası var rapidin hotfile da öyle birşey yok sınırsız çekiyorsun. hotfile babadır abidir kardeştir dostur.