Neden Tahribat‘Ta Sil Butonu Yok
-
Belki sorulmuştur yada bir yerlerde yazıyordur; ama göremedim. hı, neden?
-
konu bütünlüğü bozulmasın diye...
-
Düzenle butonu var ama.
-
Açılan gereksiz konular yönetici kardeş tarafından siliniyor zatende bencede açtığımız konuyu silme butonu olmalı.
-
hacked75 bunu yazdı
Açılan gereksiz konular yönetici kardeş tarafından siliniyor zatende bencede açtığımız konuyu silme butonu olmalı.
sonrada sitede konu kalmasın hocam her konusuna çözüm bulan kişi konusunu siler
-
- Tahribat.Com‘a yazdığınız ve kattığınız herşey kalıcıdır, üyeliğin iptali, yazılan mesajların veya açılan konuların silinmesi istenemez. Bunun sebebi bir kullanıının tüm mesajlarının silinmesi durumunda konu akışlarının ve bütünlüğünün bozulmasıdır. Kullanıcı istediği taktirde iletişim adresine mail atarak kendisine "Sekizinci Sınıf Ceza" uygulanmasını sağlayabilir.(Link)
demiş büyükler
FCN tarafından 29/Eki/13 11:49 tarihinde düzenlenmiştir -
x bunu yazdıhacked75 bunu yazdı
sonrada sitede konu kalmasın hocam her konusuna çözüm bulan kişi konusunu siler
aynen forum mantığı kalmaz ortada
burada zamanında her konusunun parar karşılığı editleten bile gördük -
serhat8102 bunu yazdı
konu bütünlüğü bozulmasın diye...
+15 dakikaya kadar actigin konuyu duzenleyebiliyorsun, sonrasinda bir degisiklik yapilamiyor.
Yazdigin yorumlariysa istedigin zaman degistirebilirsin. -
O zaman ss manyaklığı döner abi sitede. Millet ana avrat sövüp sonra sileceği için "SS ALDIM MODLARA VERCEM" geyiği dönmeye başlar.
Gerçi saçma alıntıyla çözülür ak. Düzenlenen yorumlarda olduğu gibi.
krypt tarafından 29/Eki/13 11:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Söz uçar yazı kalır,
-
İlla silinmesini istediğin bi konu varsa desteğe mail atıyosun güzelcene durumu izah ediyosun bi ara siliniyo. Yaptım daha önce ve sildiler konumu, sorun olmadı,sadece geçerli bi sebebin olsun, durumu iyi izah edin...